2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Senin isin daha zor ben en azindan gece uyuyamayinca gunduz yatiyorum bir iki saat ama bu gece cok zorlandim esimi falan uyandirdim nefes alamiyorum ben diye daha once bu siddette olmamisti hic
Ben alıştım canım kızım dogdugu gunden berı sanah 6 da kalkardı bıraz buyudu 7 sonra 8 arası oldu :))) annesı gıbı hıc ısı yok uykuyla...
Gecmıs olsn canm ınan benm burnum hep kan nefret ettm yaaa bende oyleymm... burun bandı faln alsan bende guya alcam ama kanadıgı ıcın faydası olmaz dıye dusundum

Strongmom_ ben de magvital kullanıyorum. sen hassassın baya ekşi söylemiş olayım. ekşi mideni bulandırıyorsa bunu alma. ama magnezyumu mutlaka kullan derim ben kullandıktan sonra baya rahatladım, gece rahat uyumaya başladım. kabızlığım bile çok azaldı.

Şu nefes daralmasına ciddi anlamda bir çözüm bulsak herkes burda rahatlayacak,yastık beni bir nebze rahatlattı ama uykudan nasıl diyim,kötü haber almış gibi ,içim yanarak nefes nefese uyanıyorum.Ben evde olmayı çok seven bir insanım,hep çalıştığım için evde durmayı severdim ,şimdi evde bunalıyorum,Hergün nereye gitsem diye düşünüyorum,en kötü anneme gidiyorum ,yakın Doğum yapan kişilere soruyorum “Doğum yapınca geçer “diyorlar ama ne olacak böyle bilmiyorum,çok uykusuzum

Benim kanayip icerde kuruyor birde o tıkıyor tuzlu su cektim burun bandini denedim naneli seker yiyip balkona ciktim yok ne burnum acildi ne nefesim duzene girdi saatlerce balkonda oturdum artik ne zamanki bayilacak duruma geldim oyle yataga girdim 1 2 saat uykuyla duruyorum suan kizcene sole annesi icin biraz daha uyusun

O deniz sulari benim gibi astim hastasi olanlarda ise yaramıyor sanirim bana o direk acan spreylerden lazim yarin randevum var doktorumla konusacagim belki birsey onerir

ali expresstekini de sipariş verdim. fuşya renkli çok hoşuma gitmişti. artık ne zaman gelirse, yetişirse onu kullanırım yetişmezse diğerini.. zaten uzun yol çok yapıyoruz her zaman kullanırız dedim
Bende ordan alcaktim ama gec gelir diye acikcasi cesaret edemedim 35yada 36 ya birakmak Istemiyorum dogum cantasi isini ondan hepsi burada dan alacagim sanirim ama alieksprestekinin yorumlari da cok iyiydi

Bende ayni durumdayim. Nefes darligi cekiyorum bebek baski yapiyor. Oturunca rahat edemiyorum yatinca rahat edemiyorum. Bu aralar sirtim cok agriyor. Bir haftada bu belirtilet nerden geldi anlamadim. Son haftalar biraz zorlu olcak sanirim
Bende bu kadar erken bunlari yasamayi beklemiyordum son haftalarda olursa olur diyordum bundan sonrasi beni zorlayacak gibi duruyor

çok geçmiş olsun yarın doktoruna sormayı sakın unutma elbet bir çözümü vardır. allah şifa versin size :/

Bende geçen hafta çarşamba pazarına gidelim dedim eşime birlikte çıktık gittik Pazar felan yoktu dedik herhalde başka güne aldılar..
Salı gününden gitmişiz. Hadi ben hamileyim eşime ne demeli

Alla alla bana hiç böyle demedi sadece decavit kullanıyosan bırakabilirsin bebeğe kilo aldırır decavit dedi.

Ben cuzdani telefonu defalarca biyerlerde unuttum daha simdiden jetonum hep gec duser oldu sanirim olagan gecici birseydir benimde vitamin degerlerim de bir sikinti yok

Bir anda olmadı canım 3gün 5 gün 1 hafta 9 gün derken yavaş yavaş oldu.. Tatlı ile normalde de pek alakam yok canım abur cubur veya dışardan yemem zaten onlarda mideme dokunur..
ilk 4 ay sadece 3 kilo aldım kilomda çok hızlı gitmedi.. Sağlıkli olsun da doğum şekline çok takilmam artık..

Çok gecmıs olsun
Umarım birdaha olmaz cnm

Alla alla bana hiç böyle demedi sadece decavit kullanıyosan bırakabilirsin bebeğe kilo aldırır decavit dedi.
Bende anlamadım canım hatta ilaçları ben sordum kullandığım ilaçlar kilo yapar mı 5 tane ilaç kullanıyorum dedim yok onlarla alakası yok hepsine devam dedi..

Bende anlamadım canım hatta ilaçları ben sordum kullandığım ilaçlar kilo yapar mı 5 tane ilaç kullanıyorum dedim yok onlarla alakası yok hepsine devam dedi..
Sen ne kadar kilo aldın peki? Ben 8 kilo aldım 7buçuk 8 arası yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…