2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bi yerde okudum akşam ayaklarını soğuk suyla ıslat kolonya sür ve 30-40 cm yukarı koy yazıyodu. Bi de onu denicem ben

Oğlumun okulda sıra arkadaşı şu çiçeği geçiriyormuş.çocuk düne kadar okuldaydı.bugün öğrendim. Çok üzgünüm ağlıyorum.oğlumun aşısı var.ama yine geçirirse banada geçerse mahvoldum.şimdi hastaneye gidiyorum dr umla görüştüm bağışıklığım var mı ona bakcaz.kafayı yemek üzereyim.

Eşimde bende orta boyluyuz :) hatasıyla uyumlu olsun yeter. Yeğenim için 3500 gr dedi doktoru 2800doğdu şok olduk mini minnak bişey üç aylık oldu daha 5,5kilo olmuş anca
sana şunu söylıyeyım bence anne karnındakı gelısım normal hayatla cokta alakası yok...

mesela ornek kuzenımın oglu 52cm dogdu 4kg annesı babası kısalar suanda da cocuk zaten bacak boyundan anlıyorm cok uzun olmayacak..
kızımla baska bır bebek uc gun arayla aynı boyla dogdu kızım suan daha uzun....
kızımda 52cm dogdu esım 185 186 falan kızım ortalarda bır boya sahıp olur suan bacak boyu barız uzun...
kuzenım 55cm dogmus uzun erkek olcak dıye dusunursun ama cok uzun boyu yok... boyle seyler ergenlıkten sonra bellı oluyor...
Benım enstem teyzem uzun kuzenım kısaydı hep öylede dogdu suan 16 yasında dev gıbı tepemızden bakıyor :) yanı karnında kı durumu gerıde degılse doktor gelısım gerılıgı var demıyorsa coookta takma bunlar bellı olmaz :) kemık gelısımıne ne gıbı zararı olabılır mıs? Bız kullandık ıcıne yumusak bısey serdım normal yatak gıbı rahat rahat uyudu...
Bende geçen hafta çarşamba pazarına gidelim dedim eşime birlikte çıktık gittik Pazar felan yoktu dedik herhalde başka güne aldılar..
Salı gününden gitmişiz. Hadi ben hamileyim eşime ne demeli
ya allahım esıne ne oluyormusssss cok güldümmmmmm
Ben cuzdani telefonu defalarca biyerlerde unuttum daha simdiden jetonum hep gec duser oldu sanirim olagan gecici birseydir benimde vitamin degerlerim de bir sikinti yok
emzırırken de oluyor yaa malesf ınsallah yasamazsın vıtamın takvıyesı alırsın sıkıntı olmaz... hepsı gecıyor canım ya merk etme... geçmese zaten buyuk sıkıntı

Evt evet kurudugu ıcın daha fena resmen pıhtı pıhtı kan Ofof kızımdada olmuştu benım sansım :)
Ben oyle olunca su cekıyorm tuzlu sudan korkuyorm cnku zatwn ıcı yara daha fena olurum dıye
Gec yatsa gec kalkarda oyle bısey mumkun olmadıgı ıcın bu durum böylee gıder... :)
Duzenı bozulunca zor toparlıyorm aman erken yatsında ben razıyım kalkmasına

Benimde aciyor ama tuzlu sudan baska bisey fayda etmiyor iste bizde de var bi ufaklik ama bizimki geceleri uyumadigindan 11e kadar yatiyor

Gecmezse de esim arkami toplayacak artik mecburen ama hamilelikten once olmadigina gore gececek demekki

Sagliklidir insallah kuzum hic takma kafana bizim oglan bastan beri 1 hafta geriden geliyor kimi haftasini yakalamış kimi doktor yakalamamis diyor doktorlarin fikirleri bile cok degisken bu konuda cok takilma o sebepten

Sen gecirmedin mi kücükken kuzum ? Gecirdiysen bagisikligin oluyor sana gecmiyor

Benimde aciyor ama tuzlu sudan baska bisey fayda etmiyor iste bizde de var bi ufaklik ama bizimki geceleri uyumadigindan 11e kadar yatiyor
kım o ufaklık
Ben bırını tanıyorum hatta ıkı ıkısıyı cocukları sabah uyusun gec kalksın dıye gece oturmasına musade edıyorlardı Ikısınıde uyarmıstım ama yapcak bısey yok
Gecmezse de esim arkami toplayacak artik mecburen ama hamilelikten once olmadigina gore gececek demekki
hahaha gecer gecer merak etme kendımden bılıyorum zehır gıbı calısıyor sonra

Sen ne kadar kilo aldın peki? Ben 8 kilo aldım 7buçuk 8 arası yani.
O konunun annenin aldigi kiloyla ilgisi yok yalniz bebegin gelisimiyle alakali ben 14 kilo aldim 5 tane ilac kullaniyorum ama bizim pasa oglumuz normal ayarlarda ilerliyor bizim arkadasin bebegi onden gidiyordu hamurisi tatli vs bircok seyi yasaklamisti doktor sonra kiz 36. Haftadayken bebek 3.500lerdeydi sezeryan yaptilar bebek saglikliydi ama cok sükür onemli olanda o

Bi yerde okudum akşam ayaklarını soğuk suyla ıslat kolonya sür ve 30-40 cm yukarı koy yazıyodu. Bi de onu denicem ben
Ben ayaklarımı soğuk suyla yıkayıp öyle yatıyorum zaten eğer soğukluğu gitmişse ayağımı soğuk olan bı yere falan dayıyorum bu şekilde daha rahat oluyorum evet ama bazen ne yaparsan yap olmuyor kolonya yı ben de deneyim bakayım o anlarda etki edecek mi

Sen ne kadar kilo aldın peki? Ben 8 kilo aldım 7buçuk 8 arası yani.
Dün itibariyle 11 kilo aldım toplamda canım..

Sagliklidir insallah kuzum hic takma kafana bizim oglan bastan beri 1 hafta geriden geliyor kimi haftasini yakalamış kimi doktor yakalamamis diyor doktorlarin fikirleri bile cok degisken bu konuda cok takilma o sebepten
İnşallah canım bebekte bişey gözükmüyor sıkıntı yok çok şükür..
Bende bu yüzden hep iki ayrı doktora gttim bu ay teke düşürmeye karar verdim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…