- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Bi yerde okudum akşam ayaklarını soğuk suyla ıslat kolonya sür ve 30-40 cm yukarı koy yazıyodu. Bi de onu denicem benValla ben kafein neredeyse almıyorum hiç bıkac günde bı kahve yada hafta sonu açık çay o kadar. kan ilacı da kullanıyorum ama geçmiyor malesef sanki hiç bişeye bağlı değil çözümü yok gibi düşünmeye başladım artık ben de dertliyim malesef bu konuda
sana şunu söylıyeyım bence anne karnındakı gelısım normal hayatla cokta alakası yok...Eşimde bende orta boyluyuz :) hatasıyla uyumlu olsun yeter. Yeğenim için 3500 gr dedi doktoru 2800doğdu şok olduk mini minnak bişey üç aylık oldu daha 5,5kilo olmuş anca
kemık gelısımıne ne gıbı zararı olabılır mıs? Bız kullandık ıcıne yumusak bısey serdım normal yatak gıbı rahat rahat uyudu...bende büyüyen beşikli oda aldım. tiny love'de alcaktım mağaza görevlisi bunda bebeği uzn süre uyutmak( gece uyksundan bahsediyor) kemik gelişimi için zararlı dedi aklım karıştı. Siz anne yanı olarak mı kullancaksınız ?.4moms ta çok güzel ama biraz pahalı nuna daha mantıklı geliyor o yüzden.. Yatak odası için sepet beşik alsam, nuna tarzı birşey alsam otururken yanımda rahat etmesi çok mu olur ki :) kafamda deli sorular
yaBende geçen hafta çarşamba pazarına gidelim dedim eşime birlikte çıktık gittik Pazar felan yoktu dedik herhalde başka güne aldılar..
Salı gününden gitmişiz. Hadi ben hamileyim eşime ne demeli
emzırırken de oluyor yaa malesf ınsallah yasamazsın vıtamın takvıyesı alırsın sıkıntı olmaz... hepsı gecıyor canım ya merk etme... geçmese zaten buyuk sıkıntıBen cuzdani telefonu defalarca biyerlerde unuttum daha simdiden jetonum hep gec duser oldusanirim olagan gecici birseydir benimde vitamin degerlerim de bir sikinti yok
Evt evet kurudugu ıcın daha fena resmen pıhtı pıhtı kanBenim kanayip icerde kuruyor birde o tıkıyor tuzlu su cektim burun bandini denedim naneli seker yiyip balkona ciktim yok ne burnum acildi ne nefesim duzene girdi saatlerce balkonda oturdum artik ne zamanki bayilacak duruma geldim oyle yataga girdim 1 2 saat uykuyla duruyorum suankizcene sole annesi icin biraz daha uyusun
Benimde aciyor ama tuzlu sudan baska bisey fayda etmiyor isteEvt evet kurudugu ıcın daha fena resmen pıhtı pıhtı kanOfof kızımdada olmuştu benım sansım :)
Ben oyle olunca su cekıyorm tuzlu sudan korkuyorm cnku zatwn ıcı yara daha fena olurum dıye
Gec yatsa gec kalkarda oyle bısey mumkun olmadıgı ıcın bu durum böylee gıder... :)
Duzenı bozulunca zor toparlıyorm aman erken yatsında ben razıyım kalkmasına
Gecmezse de esim arkami toplayacak artik mecburensana şunu söylıyeyım bence anne karnındakı gelısım normal hayatla cokta alakası yok...
mesela ornek kuzenımın oglu 52cm dogdu 4kg annesı babası kısalar suanda da cocuk zaten bacak boyundan anlıyorm cok uzun olmayacak..
kızımla baska bır bebek uc gun arayla aynı boyla dogdu kızım suan daha uzun....
kızımda 52cm dogdu esım 185 186 falan kızım ortalarda bır boya sahıp olur suan bacak boyu barız uzun...
kuzenım 55cm dogmus uzun erkek olcak dıye dusunursun ama cok uzun boyu yok... boyle seyler ergenlıkten sonra bellı oluyor...
Benım enstem teyzem uzun kuzenım kısaydı hep öylede dogdu suan 16 yasında dev gıbı tepemızden bakıyor :) yanı karnında kı durumu gerıde degılse doktor gelısım gerılıgı var demıyorsa coookta takma bunlar bellı olmaz :) kemık gelısımıne ne gıbı zararı olabılır mıs? Bız kullandık ıcıne yumusak bısey serdım normal yatak gıbı rahat rahat uyudu...
yaallahım esıne ne oluyormusssss cok güldümmmmmm
emzırırken de oluyor yaa malesf ınsallah yasamazsın vıtamın takvıyesı alırsın sıkıntı olmaz... hepsı gecıyor canım ya merk etme... geçmese zaten buyuk sıkıntı
Iyi haberlerle donmeni bekliyoruz canimBugün 4 de randevum var
Bakalım dr neler diyecek
Sagliklidir insallah kuzum hic takma kafana bizim oglan bastan beri 1 hafta geriden geliyor kimi haftasini yakalamış kimi doktor yakalamamis diyor doktorlarin fikirleri bile cok degisken bu konuda cok takilma o sebeptenBir anda olmadı canım 3gün 5 gün 1 hafta 9 gün derken yavaş yavaş oldu.. Tatlı ile normalde de pek alakam yok canım abur cubur veya dışardan yemem zaten onlarda mideme dokunur..
ilk 4 ay sadece 3 kilo aldım kilomda çok hızlı gitmedi.. Sağlıkli olsun da doğum şekline çok takilmam artık..
Sen gecirmedin mi kücükken kuzum ? Gecirdiysen bagisikligin oluyor sana gecmiyorOğlumun okulda sıra arkadaşı şu çiçeği geçiriyormuş.çocuk düne kadar okuldaydı.bugün öğrendim. Çok üzgünüm ağlıyorum.oğlumun aşısı var.ama yine geçirirse banada geçerse mahvoldum.şimdi hastaneye gidiyorum dr umla görüştüm bağışıklığım var mı ona bakcaz.kafayı yemek üzereyim.
kım o ufaklıkBenimde aciyor ama tuzlu sudan baska bisey fayda etmiyor istebizde de var bi ufaklik ama bizimki geceleri uyumadigindan 11e kadar yatiyor
hahaha gecer gecer merak etme kendımden bılıyorum zehır gıbı calısıyor sonraGecmezse de esim arkami toplayacak artik mecburenama hamilelikten once olmadigina gore gececek demekki
O konunun annenin aldigi kiloyla ilgisi yok yalniz bebegin gelisimiyle alakali ben 14 kilo aldim 5 tane ilac kullaniyorum ama bizim pasa oglumuz normal ayarlarda ilerliyor bizim arkadasin bebegi onden gidiyordu hamurisi tatli vs bircok seyi yasaklamisti doktor sonra kiz 36. Haftadayken bebek 3.500lerdeydi sezeryan yaptilar bebek saglikliydi ama cok sükür onemli olanda oSen ne kadar kilo aldın peki? Ben 8 kilo aldım 7buçuk 8 arası yani.
Kokusu nasıl pekiaynen canım birini al bunu da o öneriyordu ben de bimden almıştm
benim de ilaç sayım dörde çıktı. vitamin, kan ilacı, magnezyum, d vitamini. kilom da 66 olmuş. senlen her şeyimiz aynı gitmeye devam ediyor :dBirsey solerse buraya yazarim ilac verirse almam lakin daha fazla ilac kullanamam
Ben ayaklarımı soğuk suyla yıkayıp öyle yatıyorum zaten eğer soğukluğu gitmişse ayağımı soğuk olan bı yere falan dayıyorumBi yerde okudum akşam ayaklarını soğuk suyla ıslat kolonya sür ve 30-40 cm yukarı koy yazıyodu. Bi de onu denicem ben
Teşekkür ediyorumGreen clean aldım benkullanan arkadşlarımda önerdi ve bitkisel belki fikir olur size
Anladımm ...Üç tane hurç gibi olan var boy boy üç tane de yassı olandan var o da büyü orta küçük şeklinde
lavantalı canım ağır değil hafiften bi lavanta kokusu geliyor ilk makineden çıkıncaKokusu nasıl pekiben de bakayım bi inş vardır
Çok severim lavanta kokusunuulavantalı canım ağır değil hafiften bi lavanta kokusu geliyor ilk makineden çıkınca
Dün itibariyle 11 kilo aldım toplamda canım..Sen ne kadar kilo aldın peki? Ben 8 kilo aldım 7buçuk 8 arası yani.
İnşallah canım bebekte bişey gözükmüyor sıkıntı yok çok şükür..Sagliklidir insallah kuzum hic takma kafana bizim oglan bastan beri 1 hafta geriden geliyor kimi haftasini yakalamış kimi doktor yakalamamis diyor doktorlarin fikirleri bile cok degisken bu konuda cok takilma o sebepten
Bozulmuşsun derken bu insanlar manyak ya hamile kadına denir mi deli oluyorumCevabını versene
Ben böyle konuşanlara direkt söylüyorum
Ben üzülüyorum konuşmayın böyle diyorum
Herkes böyle
Bana da sürekli kızın olacağı çok belli
Çok bozulmuşsun diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?