2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçen de biri dedi ki
Hamilelik seni fena vurdu
Bence rahat hamilelik geçirmekle ilgili bir durum hiç sorun yaşamıyorsa çok normal senin farklı sıkıntıların var ve gerginliğin yansıyordur vücudumuz ona göre hormon üretiyor ki ablamın son zaman yüzünde simsiyah lekeler oldu doğumdan sonra hepsi kendiliğinden geçti boşver sen milleti çocuk doğurcaz burda elbet fizigimiz de bozulacak cildimiz de

İlaçlarda kilo yapıyor sanırım ya ben valla düzenli kullanmıyorum sadece magnezyum ilacını düzenli kullanıyorum o kadar. Hatta kanım düşmüş biraz doktor kan ilacını günde iki kez iç dedi onu bile bi kere zar zor içiyorum

Sen gecirmedin mi kücükken kuzum ? Gecirdiysen bagisikligin oluyor sana gecmiyor
Canım işte geçirmedim diye biliyoruz.çocukken uçuğum çok çıkardı inşallah öyle bir dönemde atlatmış olayım kimin de o şekilde de olabiliyormuş.
Dr un rahatlattı olumlu konuştu bakalım kan verdim sonuç bir haftada çıkacak ( bize bulaşmadan atlatırız insallah.sakındıkça bizi buluyor hersey

Kan ilacini ihmal etme aman cok onemli o ilac ben 4 tane iciyorum ve duzenli iciyorum bana kilo yapiyor da bebise yapmiyor

Insallah gecmemistir canim ama tabiki cok dikkat et ne olur ne.olmaz birsey yoktur insallah ya hic uzme canini stres yapma bosuna

benim de ilaç sayım dörde çıktı. vitamin, kan ilacı, magnezyum, d vitamini. kilom da 66 olmuş. senlen her şeyimiz aynı gitmeye devam ediyor :d
Evett ilac icmek beni cok zorluyor ama bebisler icin mecbur senin baslangic kilon kacti canim benim kadar kilo almadin saniyorum

Maşallah bebişe canım boyu kilosu çok iyi tam olarak kaç haftaliksin allah kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…