2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar dr dan çıktık şimdi
Şükür herşey yolunda
Rahim ağzı da suyu da normal
Miniğimi gördüm top gbi kafası var güzel de bir yüzü masallah:)
Oyy masallah çok sevindim canım emeklerinin karşılığını almışsın dinlenerek güzel beslenerek

Evett ilac icmek beni cok zorluyor ama bebisler icin mecbur senin baslangic kilon kacti canim benim kadar kilo almadin saniyorum
ya ben hayatım boyunca 50 kilo olmamıştım hiç. insanların rüzgarlı havalarda dışarı çıkma şeklinde espriler yaptığı biriydim. geçen sene evlendim 54 ile hamile kaldım. şimdi çok şükür göbeğim ve popom tartacağı için fırtınada bile dışarı çıkabiliyorum

31 haftalığım canım çok sağol allah razı olsun. Ama göbeğim hala çıkmadı bende anlamış değilim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
İçin geniş herhalde canım öyle derler genelde benim göbeğim çıktı ama görenler 7 aylık ama daha küçük duruyo için geniş herhalde diyorlar

Tamam canım bakayım aile hekimine sorayım

Aynen canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar

Merhaba benim şu an kasilmalarim oluyo bebeğin hareketleri arada oluyo ama sanki çok fazla idrara cikma ihtiyacim var gibi ama tuvalete gidince çok çok az bisi geliyo bu dönemde yaşayan var mi ilk hamileligimde böyle birşey yaşamadım ne olduğunu anlamadım bi turlu

İdrar konusunda aynıyım canım bi sürü varmış gibi bir hisle gidiyorum zorla yapıyorum

O bendede oluyor

Ah listenin başını çekerim
Eşim sağolsum hiçbirşekilde sebze yemiyor yediği sadece 3-4 çeşit yemek var onları yapıyprum hepsi de kuru seyler
Şaşırıyorum bende ne yapsam diye yeşil olarak sadece salata yiyoruz bizde

valla ben yediriyorum zorla çok istiyosa kalkıp ken yapacak ki bi çorba karıştıran insan değil hiç uğraşamam senle dedim onun yüzünden yemek yapmaktan bıktım ne yapsam sanki önüne kötü bir şey koymuşum gibi bakıyo ay sinir oluyorum

Aynen öyle birde yaptığımı beğenmeme gibi bir huyu var
Geçem gün bir yemek yapmıştım isim söylemiym simdi herkes gebiş:))
Ben bunu yemiyorum niye yaptin ki dedi ve tadina bile bakmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…