2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Biraz once doktordan geldim yine goremedik yuzunu ya. Utangac oglum ya elleri yuzunde ya ayaklari. Doktorumuz gunumuzu de verdi 30 mayis diyelim dedi sezeryan olcagi icin. Iyice heyecan basti beni
Kuzum sen gittinmi ankaraya ? Evet ya senin tarihte belli olmuş ne güzel dahada bi heyecanlı oluyor yaklaştıkça şimdi baktım takvimden cumaya denk geliyor galiba yani 38+5 haftalıkken olacak. Benim 38.hafta bayram haftasına denk geliyor yani olmaz o hafta. E 38’den öncede almaz muhtemelen yani bayramdan sonraya kalacak gibi 39. Hafta inşallah. Bu arada kaç kilo olmuş annesi

Biraz once doktordan geldim yine goremedik yuzunu ya. Utangac oglum ya elleri yuzunde ya ayaklari. Doktorumuz gunumuzu de verdi 30 mayis diyelim dedi sezeryan olcagi icin. Iyice heyecan basti beni
Doğumda göstercek yüzünü annesi :))
Şafak benim 49 seninde 55 ozaman bişey kalmadı

Aynen öyle birde yaptığımı beğenmeme gibi bir huyu var
Geçem gün bir yemek yapmıştım isim söylemiym simdi herkes gebiş:))
Ben bunu yemiyorum niye yaptin ki dedi ve tadina bile bakmadi
sonra naptı ne yedi bari ben kaldıramıyorum bu lafları valla ya her gün bi kavga gürültü yemiyo sonra aç bıraktın beni diye bir sürü hakaret

Başka çeşit yapmıştım onu yedi sinir oldum tabi yemek seçen insanlara sinir oluyorum
ben karnımız doysunda diye napıcağmı şaşırdım valla o yok bide tatsızmış tuzsuzmuş çok biliyosan kendin yap diyorum bebek olunca napıcaz bilmiyorum elini bir işe de atmıyor allahtan bulantım tiksinmem olmadı da mutfağa girebildim yoksa yanmıştım temelli huysuz adam

Benim hiç iç karnım yokmuş anlaşılan 28+0 bugün daha ama karnım kocaman davul gibi başka biyer yok belim ve karnım doldu büyüdü

Pazar gunu geldim ankaraya. Bir aksilik cikmazsa 38 haftayi bitir dedi ama ben daha once olsun istiyordum aslinda her hafta gel yakindan bakalim artik dedi. 1658 gr olmus 42 cm kocaman olmus oglusum. Normalde 38 haftaya girdigin gun aliniyor belki seninkide bayramdan once olur. Icim rahatladi burdaki doktorum hersey yolunda deyince. Darisi sana olsun

Doğumda göstercek yüzünü annesi :))
Şafak benim 49 seninde 55 ozaman bişey kalmadı
Yuz gorumlugu istiyor sanirim bize tamamen surpriz olcak bastan beri hic gormedik. Birlikte safak saycaz ozaman. Haziran annesi derken mayis annesi olcaz kismetse. Sag salim bir kucagimiza alsaydik icim icime sigmiyor.

Oh oh maşallah annesi artık çok hızlı büyüyorlar . Bayramdan önce almaz kuzum sanmıyorum 37.haftam oluyor ozaman. En azından 38’i tamamlasın. Oh ne güzel her hafta gidip göreceksin

Oh oh maşallah annesi artık çok hızlı büyüyorlar . Bayramdan önce almaz kuzum sanmıyorum 37.haftam oluyor ozaman. En azından 38’i tamamlasın. Oh ne güzel her hafta gidip göreceksin
Her hafta gitsem bile sadece poposunu gorup gelirim sirtini dayamis hic bir tarafini gostermiyor. Sayili gunler artik cabuk gecicek insallah..Sizdende guzel haberler bekliyoruz ozaman

İdrar konusu bende de aynı bebeğin pozisyonundan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…