2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar dün gece acile gittim yine ağrı kesici ve serum verdi. Başım acayip ağrıyprdu resmen çatlıyordu kulaklar da zonkluyordu.Orta kulak yolu enf geçiriyormuşum kanımda da hafif enfeksiyon varmış ama önemsiz dedi. Ben de antibiyotik reddettim kulağım için vereceği antibiyotiği. Damla yazdı .
Ağrı kesici kullanmamıştım hiç .
İki kez acilde serumda ağrı kesici vermişlerdi.
Sordum doktora,parol kullansam bebeğe sıkıntı olur mu.
Olmaz dedi kullanabilirsin içim rahatladı

Aynen öyle birde yaptığımı beğenmeme gibi bir huyu var
Geçem gün bir yemek yapmıştım isim söylemiym simdi herkes gebiş:))
Ben bunu yemiyorum niye yaptin ki dedi ve tadina bile bakmadi
Bırak kız yapma çok biliosa girsin mutfağa yapsın hamile hamile yemek yaptığına dua etsin sen kensine bebişe ne yarıosa yap ye oda aç kalsın

Yuz gorumlugu istiyor sanirim bize tamamen surpriz olcak bastan beri hic gormedik. Birlikte safak saycaz ozaman. Haziran annesi derken mayis annesi olcaz kismetse. Sag salim bir kucagimiza alsaydik icim icime sigmiyor.
Hatta senin için acaba kadir gecesine mi denk geliyor diye baktım 31 iymiş kadir gecesi.çok beklendiği için göstermiyor yüzünü kuzum.sağlıkla kucağımıza alalım bayramımız bayram olsun.

**yalnız boyuna maşallah demek istiyorum 42cm çok iyi bu haftalar için.

Bende 2 hafta oldu yaptıralı sabırsızlıkla sonucu bekliyorum inşallah herkesin ki temiz çıkar çok kolay bi işlem korkmaya gerek yok yiyecek ekmeği varsa ne yaparsak yapalım hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izni ile

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine rüzgarda falan kalma hemen soğuk doluyor.antibiyotiksiz atlatırsan çok iyi olur.
Kızlar dalan roxy hangisini kullandınız kıyafetlerde iki çeşit var sanirim
Bütün çamaşırlarını onunla yıkadım.uni baby yumaşatıcı bide.iyi güzelde çok parfüm kokuyor.yıkanabilir ürünlerde parfümü kabul edebiliyorlar.sabun tozu bana daha masum geliyor bilmiyorum ama bi daha alırmıyım onuda bilmiyorum :))

Benimki de yemek konusunda huysuz 95 kiloydu ben hamile kaldığımda şimdi 70 kiloya düştü maşAllah benim bulantılar adama yaradı akşam yemek olmayınca

Çok teşekkür ederim tatlım yaaa siz dikkat edin valla

Isim bulamadim kadir gecesi dogarsa kadir olsun bari ben 1.60 im valla bilmiyorum nasil olur boyu posu doktor normal haftasinda dedi hepsine. Saglikla gelsinlerde baska bisey istemiyorum. Gecmis olsun bu arada su cicegiyle ilgili bisey yazmissin sıkıntı yok dimi??

Maşallah kemik gelişimi iyi demek ki .
Sizde mi bulamadınız isim ?isim netleşmediği için bekliyor bazı hazırlıklar.
Şimdilik sıkıntı yok canımda kuluçka süresi var bide bunun inşallah oğlum geçirmez bana da geçmez.dün çok üzüldüm ama beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok.

Kaynanacığım aradı 20,30 tl lik bebek çantaları varya ondan aldın mı alayım mı dio dedim onlardan almıcam benim alıcağım biraz pahalı dedim he tamam ozaman dedi pahalı oşduğunu duyunca ne kadar alayım ben bile demedi şimdiye kadar bir iğne bile almadı 5li hastane çıkışıyla havlu almış saolsun

Bişey beklememek lazım ya , bi de ufak bir şey aldılar mı dünyaları almış gibi övgü,şükran beklerler
Benimki iyi Allah var alacam da diyor ama ne kadarını alıyor bilemem

Bişey beklememek lazım ya , bi de ufak bir şey aldılar mı dünyaları almış gibi övgü,şükran beklerler
Benimki iyi Allah var alacam da diyor ama ne kadarını alıyor bilemem
İnan hiç beklemiyorum bunları almasına bile şaşırdım eltime gidip aldığım lohusa takımının muhabbetini yapmış. Gösteridi ay nasıl hoşuma gitti çok pahalı onlar demiş ona kalmadı alıcak diye ödü kopmuş. Hatta doğum yapıcam hastane için bile laf etti doğum ücreti 2 buçuk çok pahalı ya sen şimdi gittiğin hastaneye devam et soğumda seni başka hastaneye götüreyim töbe dedim. Ondan doğum için parada istemedik maddi hiç bir beklentimiz yok ben gittiğim hastanede doğum yapıcam dedim

Merhaba kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ama fazla katılamıyorum. Sizlere bi sorum olucak benim ilk doğumum sezeryan o yüzden bu da sezeryan olacak 38.0 tam Arefe gününe denk geliyo doktorda 37.6 da falan alırız dedi bana erken geldi sizcede erken mi bayramdan hemen sonrasıda 39 0 o arada sancım gelir diyede korkuyorum ama bayramdan sonra alsa daha iyi gibi geliyor bana siz ne dersiniz ?

O hafta Doğum başlarsa başka doktor mu girecek eğer bunu sorun etmiyorsan bekle derim ama illaki kendi doktorum olsun diyorsan önce olması gerekir, 37+1 de Doğum yaptım zayıf olması dışında bi sıkıntı yaşamadık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…