O hafta Doğum başlarsa başka doktor mu girecek eğer bunu sorun etmiyorsan bekle derim ama illaki kendi doktorum olsun diyorsan önce olması gerekir, 37+1 de Doğum yaptım zayıf olması dışında bi sıkıntı yaşamadık çok şükür
Kendi doktorum olsun istiyorum o yüzden kafam karışık doktorumda sancın gelirse nöbetçi doktor girer dedi aslında beklemek istiyorum bebeğim iri değil biraz daha kilo almış olur diye
Kendi doktorum olsun istiyorum o yüzden kafam karışık doktorumda sancın gelirse nöbetçi doktor girer dedi aslında beklemek istiyorum bebeğim iri değil biraz daha kilo almış olur diye
O zamana kadar ki kilosuna bakarsın o zaman karar verirsin o zaman ben de kendi doktorum girsin istiyorum, bi hafta içinde çok iyi toparlamıştı benim oğlum, kendi ağırlaşma durumuna da bakarsın, hayırla gelsin kuzucuğun
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine rüzgarda falan kalma hemen soğuk doluyor.antibiyotiksiz atlatırsan çok iyi olur.
Bütün çamaşırlarını onunla yıkadım.uni baby yumaşatıcı bide.iyi güzelde çok parfüm kokuyor.yıkanabilir ürünlerde parfümü kabul edebiliyorlar.sabun tozu bana daha masum geliyor bilmiyorum ama bi daha alırmıyım onuda bilmiyorum :))
Seninle tam olarak aynı durumdayız. Ben doktorumla görüşüp bayramdan sonra almasını söyleyeceğim. Zaten daha önceden sormuştum eğer bayramda sancılarım gelirse nolacak hocam diye oda”ozaman illaki gelirim”dedi. 37+6 bana erken geliyor
Maşallah kemik gelişimi iyi demek ki .
Sizde mi bulamadınız isim ?isim netleşmediği için bekliyor bazı hazırlıklar.
Şimdilik sıkıntı yok canımda kuluçka süresi var bide bunun inşallah oğlum geçirmez bana da geçmez.dün çok üzüldüm ama beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok.
Aklina getirme hic bisey olmaz zaten bebekler buyudu artik. Su cicegi de hemen bulasan bisey degil. Bundan sonra kafaya bisey takmayip bebekleri buyutelim
Kızlar ya düşün düşün işin içinden çıkamıyorum siz bebek arabalarına ne kadar bütçe ayırdınız ? Benim beğendiğim şuan 1740 tl ama herkes pahalı diyor . Acaba ben çok mu bol keseden atıyorum ? Ablam alcak da zaten ama olsun ona da üzülüyorum. Baby2go spring beğendiğim model bu arada. Beni aydınlatın
Seninle tam olarak aynı durumdayız. Ben doktorumla görüşüp bayramdan sonra almasını söyleyeceğim. Zaten daha önceden sormuştum eğer bayramda sancılarım gelirse nolacak hocam diye oda”ozaman illaki gelirim”dedi. 37+6 bana erken geliyor
Kızlar ya düşün düşün işin içinden çıkamıyorum siz bebek arabalarına ne kadar bütçe ayırdınız ? Benim beğendiğim şuan 1740 tl ama herkes pahalı diyor . Acaba ben çok mu bol keseden atıyorum ? Ablam alcak da zaten ama olsun ona da üzülüyorum. Baby2go spring beğendiğim model bu arada. Beni aydınlatın
Merhaba kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ama fazla katılamıyorum. Sizlere bi sorum olucak benim ilk doğumum sezeryan o yüzden bu da sezeryan olacak 38.0 tam Arefe gününe denk geliyo doktorda 37.6 da falan alırız dedi bana erken geldi sizcede erken mi bayramdan hemen sonrasıda 39 0 o arada sancım gelir diyede korkuyorum ama bayramdan sonra alsa daha iyi gibi geliyor bana siz ne dersiniz ?
İnan hiç beklemiyorum bunları almasına bile şaşırdım eltime gidip aldığım lohusa takımının muhabbetini yapmış. Gösteridi ay nasıl hoşuma gitti çok pahalı onlar demiş ona kalmadı alıcak diye ödü kopmuş. Hatta doğum yapıcam hastane için bile laf etti doğum ücreti 2 buçuk çok pahalı ya sen şimdi gittiğin hastaneye devam et soğumda seni başka hastaneye götüreyim töbe dedim. Ondan doğum için parada istemedik maddi hiç bir beklentimiz yok ben gittiğim hastanede doğum yapıcam dedim
Cok para degil canim almisken icine sinen bir model al. Bebek arabasi en cok kullanilan sey zaten uyduruk arabalar cok agir kalitesiz. Ben indirimden 2500 küsüre aldim pusetiyle birlikte. Ikinci cocukta da kullanirim..
Bende anlamış değilim gerrçekten yardım istediğimiz yok bak işine ama illa karışçak. Yok ya ne desteği benim kv kendinden başkasını düşünmez ne kendi oğlu ne torunu ayda yılda bi kaç kıyafet alır okadar kıyafetine ayakkabısına çantasına gezmesine çok düşkündür haftanın 3,4 günü dışarda yer her dakka kıyafet çanta alır bişi istesen param yok der o yüzden bir iğne bile istemem ondan
Kaynanacığım aradı 20,30 tl lik bebek çantaları varya ondan aldın mı alayım mı dio dedim onlardan almıcam benim alıcağım biraz pahalı dedim he tamam ozaman dedi pahalı oşduğunu duyunca ne kadar alayım ben bile demedi şimdiye kadar bir iğne bile almadı 5li hastane çıkışıyla havlu almış saolsun
Senin ki gene bir şey almış benim ki kiz olduğunu duyduğundan beri 3 aydır kapımı çalıp nasilsin bile demiyor ki aynı binadayız. Enteresanlar gerçekten
Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Cok para degil canim almisken icine sinen bir model al. Bebek arabasi en cok kullanilan sey zaten uyduruk arabalar cok agir kalitesiz. Ben indirimden 2500 küsüre aldim pusetiyle birlikte. Ikinci cocukta da kullanirim..
Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??