2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Çikolata artı bu buzdolabı magnetini yaptıracağım ben

Eklentiler

• B9A6C826-5629-4D34-9C5D-2633FB12C8E2.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 70

Ya bazen anlayamıyorum insanları. Kimisi toruna can verir kimisi de hiçbir şey. Allah da görüyor ya sana da her şeyin en iyisini veriyor

Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Ben bundan yaptırıyorum canım herkese dağıtmak için 50 tane. Bi arkadaşımda ben hediye olarak yapıcam dedi ona gösterişli bişey yaptırıcam 25 tane sadece yakınlarıma dağıtmak için. Bide kendim lavanta kesesi yapıcam 25 tane oda yakınlarım için. Bide isimli çikolata yaptırıcam o kadar :)

Eklentiler

• 55570EA3-0C1F-4C64-933A-D9BEF894ED5C.webp
    27 KB · Görüntüleme: 63
1000 tlye joie literax 4 aldim birde hediye çeki vermislerdi birçok modele gore de hafif bence biz evde ve magazada denedik beğendik bana senin alacagin pahali geldi ama tabiki senin kararın istiyorsan al kimseyi dinleme

Merhaba kizlar doktor kontrolum vardi bugün bizim ki yine elleriyle yuzunu kapamış göstermedi kendini bebis iyi 1170 gr olmusuz benim gidişatı beğenmedi doktor karaciğeri yaglandirmisiz baya kızdı onun hesaplarına gore 12 kilo almışım bu arada diyet verdi yapabilecekmiyim emin degilim ve son olarak midem berbat durumda cok ama cok bulaniyor Ve ne yesem dokunuyor 3. Trimester bütün zorluklariyla beni vurdu bakalim napacagim

Canım maşallah baya büyümüş oglusun . Ben hep devlete gittiğim için kolu bacağı neresi onu bile ayırt edemiyorum :)) valla bennkilolu hamile kaldim 73 ile en son 1 buçuk ay önce 82 yi görmüştüm korkumdan tartılamıyorum

Benim hiç iç karnım yokmuş anlaşılan 28+0 bugün daha ama karnım kocaman davul gibi başka biyer yok belim ve karnım doldu büyüdü
28+1im Bende ayni sekildeyim yakında dogum heralde diyor gören herkes aldigim kiloların da etkisiyle topaç gibi birsey oldum diyet yapmam gerekiyormus bakalim napicam

Buyudu valla bütünümüze şükür senin ki kac kilo ? Sende almissin azcik ya aslinda ben sıkıntı etmiyordum ama doktor yavaş git dedi iste bakalim diyet yapabilecekmiyim

Canım bu magnetli mi ? Nerde ne kadara yaptırcan

Herkese merhaba
Bugün kontrolümüz vardı, kızım maşallah 1740 kg olmuş, boyu da 43 cm Doktorum bu haftadan sonra artık net görüntü elde edemeyiz dedi. En son baktığında elleriyle yüzünü kapatmıştı Haftasıyla uyumlu, herhangi bir sorun yok dedi çok şükür Haftaya tekrar gideceğiz

1000 tlye joie literax 4 aldim birde hediye çeki vermislerdi birçok modele gore de hafif bence biz evde ve magazada denedik beğendik bana senin alacagin pahali geldi ama tabiki senin kararın istiyorsan al kimseyi dinleme

Ya evet senin arabanı da çok beğendim ama onun sıkıntısı da şu bana göre puseti üstüne oturtuluyor ya ilk zamanlar öyle kullanım çok zor gelir bana ama katlaması yer kaplaması daha iyi o da var. Arada kaldım ya bunu da taa baştan beri beğenmiştiö şimdi almasam içimde kalır,alsam elimde patlasa üzülürüm.

Canım karaciğerini yağlandırdığını nasıl anladı ?
Maşallah kuzuşa nasıl büyümüş

Ya bazen anlayamıyorum insanları. Kimisi toruna can verir kimisi de hiçbir şey. Allah da görüyor ya sana da her şeyin en iyisini veriyor
Kimseye muhtaç olmak istemem hele arkamdan laf ettirmek hiç istemem istediğim herşeyi madddi durumuma göre yapıyorum yeterki yüzgöz olmayayım malesef herkez aynı olamıyor dediğin gibi bazıları torunu için ölüyor bizede böyledi denk geldi işte

Gözünaydın canımm bence riskli kiloları sa gecmişsiniz doğuma ne kadar kaldı bilmiyorum ama iyi olacak iyi gelecek bu bebiş inanıyorum
Senin kalbin nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…