Kimseye muhtaç olmak istemem hele arkamdan laf ettirmek hiç istemem istediğim herşeyi madddi durumuma göre yapıyorum yeterki yüzgöz olmayayım malesef herkez aynı olamıyor dediğin gibi bazıları torunu için ölüyor bizede böyledi denk geldi işte
Magnetli canım 2 liraya düşürmüş bi sayfa kısa bi sürekliliğine bende yaptırdım normalde 2.75 falan heralde. Eylül_tasarim_miraa diye bi sayfa canım
Çok içine sindiyse al bence 2. Ye de kullanılır sonuçta, ablam alacak demişsin sanırım yarı yarıya ödemeyi teklif edebilirsin. Sadece o kısımda düşündüm ben bu kadar pahalıya başkasına aldırmak istemezdim diye ama yarı yarıya ya da 3te 1 ini kendin ödeyerek aldırabilirsin benceYorum yapılmamış bir ürün tercih ediyorumaman Allahım neyse ya artık bi karar vrcem inş işime yarar olana karar veririm
2 lira kampanyaları bitti sanırım ama istersen bi sor mesela etiketsiz yaptır 2 liraya yapsın kendin doğduktan sonra 5 liraya bile özalitciden çıkarırsın bi sayfa :)Ben mevlüt için yaptırmayı düşünüyorum yani doğum tarihi de olsun istiyorumama uygun geldi napsam şimdiden mi alsam etiketi sonra yapıştırayım ben
Teşekkürler canımGözünaydın canımm bence riskli kiloları sa gecmişsinizdoğuma ne kadar kaldı bilmiyorum ama iyi olacak iyi gelecek bu bebiş inanıyorum
Senin kalbin nasılmış
Ablam zaten tam altın takmayı düşünüyordu. Evet ona bir miktar ödemeyi düşünebilirim . Ama asla kabul etmez de ben teklif edeyim bi bakalımÇok içine sindiyse al bence 2. Ye de kullanılır sonuçta, ablam alacak demişsin sanırım yarı yarıya ödemeyi teklif edebilirsin. Sadece o kısımda düşündüm ben bu kadar pahalıya başkasına aldırmak istemezdim diye ama yarı yarıya ya da 3te 1 ini kendin ödeyerek aldırabilirsin bence
2 lira kampanyaları bitti sanırım ama istersen bi sor mesela etiketsiz yaptır 2 liraya yapsın kendin doğduktan sonra 5 liraya bile özalitciden çıkarırsın bi sayfa :)
Teşekkürler canımNormalde 32 yada 33.haftada doğum yaptırırız diyordu doktorum. Bugün gittiğimizde gelişimi şuanda gayet iyi, senin de kalp ile alakalı bir durum olmadığı sürece bekleriz dedi. Kardiyoloji doktorumu aradım sonra. Şuan 31.haftadayız dedim. O da bu haftaiçi gel muayene edeyim duruma göre konuşuruz dedi.
Walla bana sorarsan üzülmediğim, sinirlenmediğim, stres yapmadığım, yokuş ve merdiven çıkmadığım sürece pek sıkıntı olmuyor.Pollyannacılık oynamaya çalışıyorum, sırf bebeğim daha fazla anne karnında kalabilsin diye... Bakalım yarınlar ne getirecek? Hayırlısı...
Çok haklısın, teşekkür ederimDurumun gayettt iyi canım,bunu baştan beri stres yapmayarak en iyisini yapmışsın. Boşuna demiyorlar gğn doğmadan neler doğar diye
Geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum. Bebekte mi kist sende mi tam anlayamadım? Overkist yumurtalık kisti oluyor değil mi ?Kızlar overkist konusu oldumu hiç bebeğimde 2,5 cm lik kist gördü doktor
Bende öyle düşünüyorum zaten sanırım bi sıkıntı olmazsa bekleyeceğim bendeBence ne kadar durursa o kadar iyidir benim doktorum keyfi sezaryen dahi olsa 39un sonuna kadar bekliyomuş bebeğin sağlığı için.
sana şunu söylıyeyım bence anne karnındakı gelısım normal hayatla kızımla baska bır bebek uc gun arayla aynı boyla dogdu kızım suan daha uzun....
kızımda 52cm dogdu esım 185 186 falan kızım ortalarda bır boya sahıp olur suan bacak boyu barız uzun...
kuzenım 55cm dogmus uzun erkek olcak dıye dusunursun ama cok uzun boyu yok... boyle seyler ergenlıkten sonra bellı oluyor...
Benım enstem teyzem uzun kuzenım kısaydı hep öylede dogdu suan 16 yasında dev gıbı tepemızden bakıyor :) yanı karnında kı durumu gerıde degılse doktor gelısım gerılıgı var demıyorsa coookta takma bunlar bellı olmaz :) kemık gelısımıne ne gıbı zararı olabılır mıs? Bız kullandık ıcıne yumusak bısey serdım normal yatak gıbı rahat rahat uyudu...
yaallahım esıne ne oluyormusssss cok güldümmmmmm
emzırırken de oluyor yaa malesf ınsallah yasamazsın vıtamın takvıyesı alırsın sıkıntı olmaz... hepsı gecıyor canım ya merk etme... geçmese zaten buyuk sıkıntı
Teşekkür ediyorum
Unibaby
Roxy
Green clean arasında kaldım
Benim doğum yapacağım hastane ikramlıkları fln vericek o yüzden çikolata yaptırmıcam belki ev için düşünebilirim canım ama sukkulentler ve tohumlu kalemler hoşuma gidiyor onlardan yaptıcam.. magnetide pek kimse kullanmıyor boşuna para vericekmişim gibi hissediyorum, yaparsa görümcem yapıcak onuda.. fotodaki tarz bişe yaptırcam.Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Masallh canım kilo almışHerkese merhaba ☺
Bugün kontrolümüz vardı, kızım maşallah 1740 kg olmuş, boyu da 43 cm ☺ Doktorum bu haftadan sonra artık net görüntü elde edemeyiz dedi. En son baktığında elleriyle yüzünü kapatmıştı☺ Haftasıyla uyumlu, herhangi bir sorun yok dedi çok şükür ☺☺☺ Haftaya tekrar gideceğiz
Bizimkinin dengesi yok orta yolu bulamıyor yiyince tam yiyor ama kararlıysa da en sevdiği şeyi bile yemiyor önceden gece gündüz demeden yerdi şimdi birazda benim durumumda dolayı böyle oldubenimki gibi canavara dönüşmüyorsa ne güzel iyi olmuş
Evet onu da biliyorum canım yorumlarını yazarsın bizede.Kızlar bende Duru Granül sabun aldım onunla yıkıycam bakalım nasıl olucak
Inşallah canımAklina getirme hic bisey olmaz zaten bebekler buyudu artik. Su cicegi de hemen bulasan bisey degil. Bundan sonra kafaya bisey takmayip bebekleri buyutelim
Canım sana kalmış birşey bu.bütçesi çok iyi olup 500 e de araba alanlar var,bi maaşını bebek arabasına yatıranlar da.tercih meselesi :)Kızlar ya düşün düşün işin içinden çıkamıyorumsiz bebek arabalarına ne kadar bütçe ayırdınız ? Benim beğendiğim şuan 1740 tl ama herkes pahalı diyor . Acaba ben çok mu bol keseden atıyorum ? Ablam alcak da zaten ama olsun ona da üzülüyorum. Baby2go spring beğendiğim model bu arada. Beni aydınlatın
Isim netlesmediği için yaptıramıyorum ama açacak,tohum ve şans bilekligi var aklımda olabilecekler arasındaKizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Ozan paşam maşallah koca adam oldu.Merhaba kizlar doktor kontrolum vardi bugün bizim ki yine elleriyle yuzunu kapamış göstermedi kendinibebis iyi 1170 gr olmusuz benim gidişatı beğenmedi doktor karaciğeri yaglandirmisiz baya kızdı onun hesaplarına gore 12 kilo almışım bu arada diyet verdi yapabilecekmiyim emin degilim ve son olarak midem berbat durumda cok ama cok bulaniyor Ve ne yesem dokunuyor 3. Trimester bütün zorluklariyla beni vurdu bakalim napacagim
Maşallah canım bebeğine gözün aydın kontrolün güzel geçmiş.Herkese merhaba ☺
Bugün kontrolümüz vardı, kızım maşallah 1740 kg olmuş, boyu da 43 cm ☺ Doktorum bu haftadan sonra artık net görüntü elde edemeyiz dedi. En son baktığında elleriyle yüzünü kapatmıştı☺ Haftasıyla uyumlu, herhangi bir sorun yok dedi çok şükür ☺☺☺ Haftaya tekrar gideceğiz
Sağol canım malesef bebekteymiş doktor endişelencek bişey yok gibi davrandı ama bilemiyorum bende ilk kez duydumGeçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum. Bebekte mi kist sende mi tam anlayamadım? Overkist yumurtalık kisti oluyor değil mi ?
İyim canımmÇok haklısın, teşekkür ederim
Sen nasılsın? Bebeğin nasıl?
En mantıklısı canım onlar anne karnında çok mutlular çünküBende öyle düşünüyorum zaten sanırım bi sıkıntı olmazsa bekleyeceğim bende
Evet onu da biliyorum canım yorumlarını yazarsın bizede.
Inşallah canım
Canım sana kalmış birşey bu.bütçesi çok iyi olup 500 e de araba alanlar var,bi maaşını bebek arabasına yatıranlar da.tercih meselesi :)
Sana fikir sunabilirim sadece o bütçeyi gözden çıkardıysan aynı markanın volo modeli var o fiyatlarda.kendi etrafında 360 derece dönebiliyor yani puseti,portbebeyi çıkarmadan yönünü degistirebiliyorsun. Aynı özellik bi kraft twistte olması lazım.araştirsin istersen canım.senin söylediğin modeli çok bilmiyorum.
Isim netlesmediği için yaptıramıyorum ama açacak,tohum ve şans bilekligi var aklımda olabilecekler arasında
Ozan paşam maşallah koca adam oldu.
Allah allah hemen 3-5 ayda karacigermi yaglaniyomuş.hamileyiz biz hamile.
3.viraj en zoru hayırlısı ile bi doğuraydık :))
Maşallah canım bebeğine gözün aydın kontrolün güzel geçmiş.
N Nuga1905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?