2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ya zaten Allah muhtaç etmesin cidden yani çocukların için şükür sen ve eşin yetersiniz. Ama onlar da o zaman sonradan gelip sahte sahte sevmesin bebişleri
Sen çalışıyor musun bir yerde kuzum

Magnetli canım 2 liraya düşürmüş bi sayfa kısa bi sürekliliğine bende yaptırdım normalde 2.75 falan heralde. Eylül_tasarim_miraa diye bi sayfa canım

Ben mevlüt için yaptırmayı düşünüyorum yani doğum tarihi de olsun istiyorum ama uygun geldi napsam şimdiden mi alsam etiketi sonra yapıştırayım ben

Yorum yapılmamış bir ürün tercih ediyorum aman Allahım neyse ya artık bi karar vrcem inş işime yarar olana karar veririm
Çok içine sindiyse al bence 2. Ye de kullanılır sonuçta, ablam alacak demişsin sanırım yarı yarıya ödemeyi teklif edebilirsin. Sadece o kısımda düşündüm ben bu kadar pahalıya başkasına aldırmak istemezdim diye ama yarı yarıya ya da 3te 1 ini kendin ödeyerek aldırabilirsin bence

Ben mevlüt için yaptırmayı düşünüyorum yani doğum tarihi de olsun istiyorum ama uygun geldi napsam şimdiden mi alsam etiketi sonra yapıştırayım ben
2 lira kampanyaları bitti sanırım ama istersen bi sor mesela etiketsiz yaptır 2 liraya yapsın kendin doğduktan sonra 5 liraya bile özalitciden çıkarırsın bi sayfa :)

Gözünaydın canımm bence riskli kiloları sa gecmişsiniz doğuma ne kadar kaldı bilmiyorum ama iyi olacak iyi gelecek bu bebiş inanıyorum
Senin kalbin nasılmış
Teşekkürler canım Normalde 32 yada 33.haftada doğum yaptırırız diyordu doktorum. Bugün gittiğimizde gelişimi şuanda gayet iyi, senin de kalp ile alakalı bir durum olmadığı sürece bekleriz dedi. Kardiyoloji doktorumu aradım sonra. Şuan 31.haftadayız dedim. O da bu haftaiçi gel muayene edeyim duruma göre konuşuruz dedi.
Walla bana sorarsan üzülmediğim, sinirlenmediğim, stres yapmadığım, yokuş ve merdiven çıkmadığım sürece pek sıkıntı olmuyor. Pollyannacılık oynamaya çalışıyorum, sırf bebeğim daha fazla anne karnında kalabilsin diye... Bakalım yarınlar ne getirecek? Hayırlısı...

Ablam zaten tam altın takmayı düşünüyordu. Evet ona bir miktar ödemeyi düşünebilirim . Ama asla kabul etmez de ben teklif edeyim bi bakalım

Durumun gayettt iyi canım,bunu baştan beri stres yapmayarak en iyisini yapmışsın. Boşuna demiyorlar gğn doğmadan neler doğar diye

Teşekkür ediyorum
Unibaby
Roxy
Green clean arasında kaldım
Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Benim doğum yapacağım hastane ikramlıkları fln vericek o yüzden çikolata yaptırmıcam belki ev için düşünebilirim canım ama sukkulentler ve tohumlu kalemler hoşuma gidiyor onlardan yaptıcam.. magnetide pek kimse kullanmıyor boşuna para vericekmişim gibi hissediyorum, yaparsa görümcem yapıcak onuda.. fotodaki tarz bişe yaptırcam.

Eklentiler

• FD8AF1EB-B5C8-4CF8-B08F-AE6C19767931.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 80
Masallh canım kilo almış

benimki gibi canavara dönüşmüyorsa ne güzel iyi olmuş
Bizimkinin dengesi yok orta yolu bulamıyor yiyince tam yiyor ama kararlıysa da en sevdiği şeyi bile yemiyor önceden gece gündüz demeden yerdi şimdi birazda benim durumumda dolayı böyle oldu

Kızlar bende Duru Granül sabun aldım onunla yıkıycam bakalım nasıl olucak
Evet onu da biliyorum canım yorumlarını yazarsın bizede.
Aklina getirme hic bisey olmaz zaten bebekler buyudu artik. Su cicegi de hemen bulasan bisey degil. Bundan sonra kafaya bisey takmayip bebekleri buyutelim
Inşallah canım
Canım sana kalmış birşey bu.bütçesi çok iyi olup 500 e de araba alanlar var,bi maaşını bebek arabasına yatıranlar da.tercih meselesi :)
Sana fikir sunabilirim sadece o bütçeyi gözden çıkardıysan aynı markanın volo modeli var o fiyatlarda.kendi etrafında 360 derece dönebiliyor yani puseti,portbebeyi çıkarmadan yönünü degistirebiliyorsun. Aynı özellik bi kraft twistte olması lazım.araştirsin istersen canım.senin söylediğin modeli çok bilmiyorum.
Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Isim netlesmediği için yaptıramıyorum ama açacak,tohum ve şans bilekligi var aklımda olabilecekler arasında

Ozan paşam maşallah koca adam oldu.
Allah allah hemen 3-5 ayda karacigermi yaglaniyomuş.hamileyiz biz hamile.
3.viraj en zoru hayırlısı ile bi doğuraydık :))
Maşallah canım bebeğine gözün aydın kontrolün güzel geçmiş.

N Nuga1905

Eklentiler

• Screenshot_20190406-211803.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20190406-211727.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20190406-210114.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20190406-210024.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 54

Anladım canım sabahtan beri inceliyorum ya ufal tefek farklara fiyat arttırıyorlar. Biraz daha bakıyım senin dediklerini de araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…