2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar overkist konusu oldumu hiç bebeğimde 2,5 cm lik kist gördü doktor
Canım öncelikle geçmiş olsun.overkisti hiç duymadım bebekte ama anne karnında olan bir çok kist doğuma yakın kayboluyor.için ferah olsun kaybolur doğuma yakın daha 8-10 haftalarımız var.

Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Ben çikolata , magnet ve şans bilekliği yapacağm
Maşallah kuzuya diyet olarak ne verdi canım yani bundan sonra kg verme değilde sabitleme mi olur sadece acaba Ben de 13 kg aldm ve sadece göbeğime gitmiş gbi hissediyorum o yüzdende çok ağırlaştm maleseff

minnosu canım benmde bebek arabasını ablam hediye aldı . Casual cadillac air aldk normalde 2300 civarıydı şubat indirmyle 1650₺ ye aldık . Böyle şeyleri birilerinin hediye alması çok iyi oluyor elini ciddi ciddi rahatlatıyor çnkü

hepinize tesekkur ederim arkadaslar dualariniz icin Allah razi olsun. Dogumum biraz zor oldu plesanta previa totalis oldugu icin ama simdi iyiyim cok sukur. Bebeklerim de insallah en yakin zamanda saglikla buyurler evimize getiririz..
Hayırlı olsun. Allah anababali büyütsün. Umarim onlar da bir an önce toparlar da sağlıcakla hep birlikte evinize gidersiniz.

Buyudu valla bütünümüze şükür senin ki kac kilo ? Sende almissin azcik ya aslinda ben sıkıntı etmiyordum ama doktor yavaş git dedi iste bakalim diyet yapabilecekmiyim
Benim bebisim 30. Haftada 42 cm 1750 gr di . Biraz fazla gibi geldi ama doktor her şey iyi dedi . Bebekte bir sıkıntı olmasın da doğum dan sonra veririm kiloları diye düşünüyorum
Töbe ya ne var he kız he erkek evlat yaa bu can napıcaklarnı şaşırmışlar cidden
Değişik Değişik insanlar bilmiyorum çözemedim. Allah'tan eşim onlara çekmemiş :)

Bence şükret bız onu da gormuyoruz çok şükür almasına gerek yok ama ınsan bir sorar yanı dımı kızımda da dogunca ufak bılezık aldı buna da bısey takar tamam babaannelık tamamlandı
Söylesen derki sizin gücünüz var benım alcagımı begenmezsın der tamam yaşı varda sormak zor olmasa gerek hıc umrumda degıl kendi bilir

Canım öncelikle geçmiş olsun.overkisti hiç duymadım bebekte ama anne karnında olan bir çok kist doğuma yakın kayboluyor.için ferah olsun kaybolur doğuma yakın daha 8-10 haftalarımız var.
İnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim bide herkes bebeği için hareketli yazıyo maşallah hepsine benim kuzum o kadar hareket etmiyo onada ayrı üzülüyorum

Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Ben hastanede cıkolata dagıtmayı dusundum devamında eve yakınlarım gelır orda da aynı sekıl zaten ıkramlar oluyor vs.. sonra mevlut yapacagım ıcın hedıyelık ozaman yaptırcam cok kısı cagırmam 40tane yaptırırım dıye dusundum...
Ev koku sıselerı varya cubuklu onların süslenmiş kızımın isminın yazılı oldugu hedıye dusundum begendım ama daha karar veremedım....

Ne işlemi yaptırdınız

Benim ki ip almış hırka örmüş örgüden de anlamaz hiç bişey de alacağını sanmıyorum almasın da zaten

Canım ben bi ara kafayı sıyırdım bu bebek arabalarına bakmaktan istediklerim çok pahalıydı bütçeme uygun olanlarda hoşuma gitmiyordu. Letgoya bakayım dedim. İstediğim modelin sıfırını buldum birisine hediye gelmiş kutusunda poşetinde ama sanada hediye olarak gelecekse böyle bulman zor olur. Baby2go nun modelleri de güzel biz kraft fit modelini aldık 1000₺ye mal oldu

Benim karaciğer yağlanmış ondan daha kilo almamam gerekiyormus ondan laf soyledi doktorum seninkinin maşallahı varmis bizim o haftada 1400 1500 falan olur tahminen

Kilo veremezmişim suan mumkun deil dedi hamurişi tatli makarna pilav hepsine yasak dedi tatlıyı sadece haftada 1 gün cok az yiyebilirmisim o da mutlaka sütlü olacakmis kahvaltıda 2 yumurta mutlak yenilmeliymis ama ben hic yiyemiyorum birde ufak bir liste verdi iste buna uygun gidebilirsin dedi ama biraz zor o listelere uymak 2 gun balık 2 gun et yok su kadar tahıl bu kadar sebze falan amann zor iş benim kilo dağıldı çoğunluk popo ve göbekte

İnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim bide herkes bebeği için hareketli yazıyo maşallah hepsine benim kuzum o kadar hareket etmiyo onada ayrı üzülüyorum
Canım benim her gebelik her bebek kendine özgüdür.kimi daha sakin, kimi daha hareketli bebektir.hepsi aynı değil ki doğunca da farklı olcak bunun için sıkma canını.sakin bir bebek olcak derim doğunca atom karınca da olabilir.böylerini de duydum :))

Evett Benim askim büyüdü nasil yaglandıysa bende anlamadim vücut kiloya alışkın olmayinca saçmalıyor demekki son 3 ay bana bir vuracak gibi bakalim hayirlisi

Son düzenleme:
Canım karaciğerini yağlandırdığını nasıl anladı ?
Maşallah kuzuşa nasıl büyümüş
Kan testi istemişti orda ki değerler yüksek çıkmış ama hangi deger bilmiyorum canim önümüzdeki aya kadar dikkat etcem sonra birdaha tekrarlicaz testi artarsa ilac verecekmis

O zimbirtisi cok kolay takiliyor canim ama tabiki begendigin neyse onu al sonradan pismanlik yasamamak adina alacagin modeli iyice arastir yorumlarını oku oyle karar ver bence

Senin aldığın markası modeli ne canım ? Bir de portbebe ile kapanabiliyor mu ?
Peg perego switch. Pusetler kapanmiyor. Zaten puset bikac ay kullanilcak onemli olan arabanin hafif ve kolay katlanir olmasi.. insallah memnun kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…