Canım öncelikle geçmiş olsun.overkisti hiç duymadım bebekte ama anne karnında olan bir çok kist doğuma yakın kayboluyor.için ferah olsun kaybolur doğuma yakın daha 8-10 haftalarımız var.Kızlar overkist konusu oldumu hiç bebeğimde 2,5 cm lik kist gördü doktor
Ben çikolata , magnet ve şans bilekliği yapacağmKizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Maşallah kuzuyaMerhaba kizlar doktor kontrolum vardi bugün bizim ki yine elleriyle yuzunu kapamış göstermedi kendinibebis iyi 1170 gr olmusuz benim gidişatı beğenmedi doktor karaciğeri yaglandirmisiz baya kızdı onun hesaplarına gore 12 kilo almışım bu arada diyet verdi yapabilecekmiyim emin degilim ve son olarak midem berbat durumda cok ama cok bulaniyor Ve ne yesem dokunuyor 3. Trimester bütün zorluklariyla beni vurdu bakalim napacagim
Hayırlı olsun. Allah anababali büyütsün. Umarim onlar da bir an önce toparlar da sağlıcakla hep birlikte evinize gidersiniz.hepinize tesekkur ederim arkadaslar dualariniz icin Allah razi olsun. Dogumum biraz zor oldu plesanta previa totalis oldugu icin ama simdi iyiyim cok sukur. Bebeklerim de insallah en yakin zamanda saglikla buyurler evimize getiririz..
Benim bebisim 30. Haftada 42 cm 1750 gr di . Biraz fazla gibi geldi ama doktor her şey iyi dedi . Bebekte bir sıkıntı olmasın da doğum dan sonra veririm kiloları diye düşünüyorumBuyudu valla bütünümüze şükürsenin ki kac kilo ? Sende almissin azcik ya aslinda ben sıkıntı etmiyordum ama doktor yavaş git dedi iste bakalim diyet yapabilecekmiyim
Değişik Değişik insanlar bilmiyorum çözemedim. Allah'tan eşim onlara çekmemiş :)Töbe ya ne var he kız he erkek evlat yaa bu can napıcaklarnı şaşırmışlar cidden
Bence şükretKaynanacığım aradı 20,30 tl lik bebek çantaları varya ondan aldın mı alayım mı dio dedim onlardan almıcam benim alıcağım biraz pahalı dedim he tamam ozaman dedi pahalı oşduğunu duyunca ne kadar alayım ben bile demedişimdiye kadar bir iğne bile almadı 5li hastane çıkışıyla havlu almış saolsun
İnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim bide herkes bebeği için hareketli yazıyo maşallah hepsine benim kuzum o kadar hareket etmiyo onada ayrı üzülüyorumCanım öncelikle geçmiş olsun.overkisti hiç duymadım bebekte ama anne karnında olan bir çok kist doğuma yakın kayboluyor.için ferah olsun kaybolur doğuma yakın daha 8-10 haftalarımız var.
Ben hastanede cıkolata dagıtmayı dusundum devamında eve yakınlarım gelır orda da aynı sekıl zaten ıkramlar oluyor vs.. sonra mevlut yapacagım ıcın hedıyelık ozaman yaptırcam cok kısı cagırmam 40tane yaptırırım dıye dusundum...Kizlar bu arada hediyelik olarak ne yaptirmayi dusunuyorsunuz?? Cikolata yaptirmayi dusunuyorum yanina ne dagitabilirim?? Yaptiranlar varsa foto atabilir mi??
Ne işlemi yaptırdınızBende 2 hafta oldu yaptıralı sabırsızlıkla sonucu bekliyorum inşallah herkesin ki temiz çıkar çok kolay bi işlem korkmaya gerek yok yiyecek ekmeği varsa ne yaparsak yapalım hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izni ile
Benim ki ip almış hırka örmüş örgüden de anlamaz hiç bişey de alacağını sanmıyorum almasın da zatenKaynanacığım aradı 20,30 tl lik bebek çantaları varya ondan aldın mı alayım mı dio dedim onlardan almıcam benim alıcağım biraz pahalı dedim he tamam ozaman dedi pahalı oşduğunu duyunca ne kadar alayım ben bile demedişimdiye kadar bir iğne bile almadı 5li hastane çıkışıyla havlu almış saolsun
Canım ben bi ara kafayı sıyırdım bu bebek arabalarına bakmaktan istediklerim çok pahalıydı bütçeme uygun olanlarda hoşuma gitmiyordu. Letgoya bakayım dedim. İstediğim modelin sıfırını buldum birisine hediye gelmiş kutusunda poşetinde ama sanada hediye olarak gelecekse böyle bulman zor olur. Baby2go nun modelleri de güzel biz kraft fit modelini aldık 1000₺ye mal olduKızlar ya düşün düşün işin içinden çıkamıyorumsiz bebek arabalarına ne kadar bütçe ayırdınız ? Benim beğendiğim şuan 1740 tl ama herkes pahalı diyor . Acaba ben çok mu bol keseden atıyorum ? Ablam alcak da zaten ama olsun ona da üzülüyorum. Baby2go spring beğendiğim model bu arada. Beni aydınlatın
Benim karaciğer yağlanmış ondan daha kilo almamam gerekiyormus ondan laf soyledi doktorumBenim bebisim 30. Haftada 42 cm 1750 gr di . Biraz fazla gibi geldi ama doktor her şey iyi dedi . Bebekte bir sıkıntı olmasın da doğum dan sonra veririm kiloları diye düşünüyorum
Değişik Değişik insanlar bilmiyorum çözemedim. Allah'tan eşim onlara çekmemiş :)
Kilo veremezmişim suan mumkun deil dediBen çikolata , magnet ve şans bilekliği yapacağm
Maşallah kuzuyadiyet olarak ne verdi canım yani bundan sonra kg verme değilde sabitleme mi olur sadece acaba ☺ Ben de 13 kg aldm ve sadece göbeğime gitmiş gbi hissediyorum o yüzdende çok ağırlaştm maleseff
Canım benim her gebelik her bebek kendine özgüdür.kimi daha sakin, kimi daha hareketli bebektir.hepsi aynı değil ki doğunca da farklı olcak bunun için sıkma canını.sakin bir bebek olcak derim doğunca atom karınca da olabilir.böylerini de duydum :))İnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim bide herkes bebeği için hareketli yazıyo maşallah hepsine benim kuzum o kadar hareket etmiyo onada ayrı üzülüyorum
Evett Benim askim büyüdüEvet onu da biliyorum canım yorumlarını yazarsın bizede.
Inşallah canım
Canım sana kalmış birşey bu.bütçesi çok iyi olup 500 e de araba alanlar var,bi maaşını bebek arabasına yatıranlar da.tercih meselesi :)
Sana fikir sunabilirim sadece o bütçeyi gözden çıkardıysan aynı markanın volo modeli var o fiyatlarda.kendi etrafında 360 derece dönebiliyor yani puseti,portbebeyi çıkarmadan yönünü degistirebiliyorsun. Aynı özellik bi kraft twistte olması lazım.araştirsin istersen canım.senin söylediğin modeli çok bilmiyorum.
Isim netlesmediği için yaptıramıyorum ama açacak,tohum ve şans bilekligi var aklımda olabilecekler arasında
Ozan paşam maşallah koca adam oldu.
Allah allah hemen 3-5 ayda karacigermi yaglaniyomuş.hamileyiz biz hamile.
3.viraj en zoru hayırlısı ile bi doğuraydık :))
Maşallah canım bebeğine gözün aydın kontrolün güzel geçmiş.
N Nuga1905
Kan testi istemişti orda ki değerler yüksek çıkmış ama hangi deger bilmiyorum canim önümüzdeki aya kadar dikkat etcem sonra birdaha tekrarlicaz testi artarsa ilac verecekmisCanım karaciğerini yağlandırdığını nasıl anladı ?
Maşallah kuzuşa nasıl büyümüş
O zimbirtisi cok kolay takiliyor canimYa evet senin arabanı da çok beğendim ama onun sıkıntısı da şu bana göre puseti üstüne oturtuluyor ya ilk zamanlar öyle kullanım çok zor gelir banaama katlaması yer kaplaması daha iyi o da var. Arada kaldım ya bunu da taa baştan beri beğenmiştim şimdi almasam içimde kalır,alsam elimde patlasa üzülürüm.
Her bebek farklidir canim gün icinde hareketi varsa sıkıntı etme belki sakin bir bebektirİnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim bide herkes bebeği için hareketli yazıyo maşallah hepsine benim kuzum o kadar hareket etmiyo onada ayrı üzülüyorum
Peg perego switch. Pusetler kapanmiyor. Zaten puset bikac ay kullanilcak onemli olan arabanin hafif ve kolay katlanir olmasi.. insallah memnun kalirimSenin aldığın markası modeli ne canım ? Bir de portbebe ile kapanabiliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?