Hepsi cok guzelmis tesekkur ederim banada fikir olduÇikolata artı hediyelik yaptrcam canm
Cok guzelmis canim. Bende lavanta kesesi dusundum yapabilirim insallahBen bundan yaptırıyorum canım herkese dağıtmak için 50 tane. Bi arkadaşımda ben hediye olarak yapıcam dedi ona gösterişli bişey yaptırıcam 25 tane sadece yakınlarıma dağıtmak için. Bide kendim lavanta kesesi yapıcam 25 tane oda yakınlarım için. Bide isimli çikolata yaptırıcam o kadar :)
Merhaba arkadaşımın bebeği doğduğunda yumurtalığında kist olduğu görüldü, bebek 2 aylık olduğunda kist kendiliğinden kaybolduKızlar overkist konusu oldumu hiç bebeğimde 2,5 cm lik kist gördü doktor
Benim kinde yâglanma var mı bilmiyorum hiç söylemediler. Zaten ne benim kiloma ne tansiyonuma falan bakıyorlar ultrasonla rutin muayene sadece .hayırlısı olsun . Ya benim kinin maşallahı var inşallah çok fazla kilo almaz normal doğum zorlasmaz buyuzdenBenim karaciğer yağlanmış ondan daha kilo almamam gerekiyormus ondan laf soyledi doktorumseninkinin maşallahı varmis bizim o haftada 1400 1500 falan olur tahminen
Bu söylediğine aynen katılıyorum. Burada arkadaşlar yazıyor hareketlerinden gece uykumdan uyanıyorum bütün gün durmadı tekmeleri canımı acıtıyor falan . Kendimle kıyaslayınca çok hafif hareket ediyor hiç canim yanmıyor gece hissetmiyorum gu için de de çok az hareket ediyor o da yer değiştirme girme çok vurmuyor . Bazen benim de de ödüm kopuyor ama doktora sordum bir kere heyet hareketli sen hissetmiyorsun dedi . Ne bileyim:)) sağlıklı olsunlar daCanım benim her gebelik her bebek kendine özgüdür.kimi daha sakin, kimi daha hareketli bebektir.hepsi aynı değil ki doğunca da farklı olcak bunun için sıkma canını.sakin bir bebek olcak derim doğunca atom karınca da olabilir.böylerini de duydum :))
Ben hareket etmiyo diye acile gitttim bi akşam doktor ultrasonda görüntü yakalayamıyorum o kadar hareketli dedi. Duruşuyla alakalı olabilir. Nem zerre hissetmiyodumBenim kinde yâglanma var mı bilmiyorum hiç söylemediler. Zaten ne benim kiloma ne tansiyonuma falan bakıyorlar ultrasonla rutin muayene sadece .hayırlısı olsun . Ya benim kinin maşallahı var inşallah çok fazla kilo almaz normal doğum zorlasmaz buyuzden
Bu söylediğine aynen katılıyorum. Burada arkadaşlar yazıyor hareketlerinden gece uykumdan uyanıyorum bütün gün durmadı tekmeleri canımı acıtıyor falan . Kendimle kıyaslayınca çok hafif hareket ediyor hiç canim yanmıyor gece hissetmiyorum gu için de de çok az hareket ediyor o da yer değiştirme girme çok vurmuyor . Bazen benim de de ödüm kopuyor ama doktora sordum bir kere heyet hareketli sen hissetmiyorsun dedi . Ne bileyim:)) sağlıklı olsunlar da
Öyle yapıcaklar zaten gelip deli gibi sevicekler hiç gelmeseler keşke . Yok canım çalışmıyorumYa zaten Allah muhtaç etmesin ciddenyani çocukların için şükür sen ve eşin yetersiniz. Ama onlar da o zaman sonradan gelip sahte sahte sevmesin bebişleri
Sen çalışıyor musun bir yerde kuzum
Ne düşünceliler dimiBence şükretbız onu da gormuyoruz çok şükür almasına gerek yok ama ınsan bir sorar yanı dımı kızımda da dogunca ufak bılezık aldı buna da bısey takar tamam babaannelık tamamlandı
Söylesen derki sizin gücünüz var benım alcagımı begenmezsın der tamam yaşı varda sormak zor olmasa gerekhıc umrumda degıl kendi bilir
Hırkayla kapatıcakBenim ki ip almış hırka örmüş örgüden de anlamaz hiç bişey de alacağını sanmıyorum almasın da zaten
Canım seninki portbebe ile katlanıyor mu seninkini de araştırdım da kendiminkinden bir türlü vazgecemiyorumminnosu canım benmde bebek arabasını ablam hediye aldı . Casual cadillac air aldk normalde 2300 civarıydı şubat indirmyle 1650₺ ye aldık . Böyle şeyleri birilerinin hediye alması çok iyi oluyor elini ciddi ciddi rahatlatıyor çnkü
Ya evet letgoya da baktım bida bakarım beğendiğim araba orda yoktu ama alırsak karttan alır ablam o nedenle intten bakmak daha mantıklı. Senin portbebe ile katlanıyor mu araba nasıl ?Canım ben bi ara kafayı sıyırdım bu bebek arabalarına bakmaktan istediklerim çok pahalıydı bütçeme uygun olanlarda hoşuma gitmiyordu. Letgoya bakayım dedim. İstediğim modelin sıfırını buldum birisine hediye gelmiş kutusunda poşetinde ama sanada hediye olarak gelecekse böyle bulman zor olur. Baby2go nun modelleri de güzel biz kraft fit modelini aldık 1000₺ye mal oldu
Kan testi istemişti orda ki değerler yüksek çıkmış ama hangi deger bilmiyorum canim önümüzdeki aya kadar dikkat etcem sonra birdaha tekrarlicaz testi artarsa ilac verecekmis
Kan testi istemişti orda ki değerler yüksek çıkmış ama hangi deger bilmiyorum canim önümüzdeki aya kadar dikkat etcem sonra birdaha tekrarlicaz testi artarsa ilac verecekmis
Ya millete de nasıl anlatcak gör bak sen canım gelinim canım torunumÖyle yapıcaklar zaten gelip deli gibi sevicekler hiç gelmeseler keşke . Yok canım çalışmıyorum
Şimdiden başlamış doğum parasını ben vercem diye herkeze söylemeye vermiceni biliyorum hadi verdin diyelim bunu neden söylüyosun ona buna kendini mi yüceltiyosun yardm ettim diye ki doğum parasını biriktiriyoruz oda bilio. eksik şuan 500 tl miz var geçen eşime demiş veririz ya biz verirse gidip hepsini ben verdim diye anlatçak adım gibi eminimYa millete de nasıl anlatcak gör bak sen canım gelinim canım torunumher ihtiyaçlarına koşuyorum vs vs vs
Amaaan o yardımı da eksik kalsın almayın bence bu kadar biriktirmişsiniz 500 de biriktirirsiniz ya hepsini versin ya da 500 verip hepsini ben verdim demesin ya nasıllar şunlara bakŞimdiden başlamış doğum parasını ben vercem diye herkeze söylemeye vermiceni biliyorum hadi verdin diyelim bunu neden söylüyosun ona buna kendini mi yüceltiyosun yardm ettim diye ki doğum parasını biriktiriyoruz oda bilio. eksik şuan 500 tl miz var geçen eşime demiş veririz ya biz verirse gidip hepsini ben verdim diye anlatçak adım gibi eminim
Kızlar 10 nisanda şok a geşicekmiş anne bebek çantası çok mu küçük sizce alanların çanta boyları ne kadar
Yok canım eşime dedim ben onlardan hiç bişey almıcam haberin olsun diye ki istemedik lafı geçmişti çok pahalı doğum parası dedi eşimde ben biriktirdim zaten 500 eksik sadece bu ay tamamlıcam dedi kv de biz veririz ya dedi.versede almam çekemem sonra ben yaptım bem ettim laflarınıAmaaan o yardımı da eksik kalsın almayın bence bu kadar biriktirmişsiniz 500 de biriktirirsiniz ya hepsini versin ya da 500 verip hepsini ben verdim demesin ya nasıllar şunlara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?