2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok guzelmis canim. Bende lavanta kesesi dusundum yapabilirim insallah

Hayirli gecelr var mi ben gibi uyuyamayan gece kusu

Benim karaciğer yağlanmış ondan daha kilo almamam gerekiyormus ondan laf soyledi doktorum seninkinin maşallahı varmis bizim o haftada 1400 1500 falan olur tahminen
Benim kinde yâglanma var mı bilmiyorum hiç söylemediler. Zaten ne benim kiloma ne tansiyonuma falan bakıyorlar ultrasonla rutin muayene sadece .hayırlısı olsun . Ya benim kinin maşallahı var inşallah çok fazla kilo almaz normal doğum zorlasmaz buyuzden
Bu söylediğine aynen katılıyorum. Burada arkadaşlar yazıyor hareketlerinden gece uykumdan uyanıyorum bütün gün durmadı tekmeleri canımı acıtıyor falan . Kendimle kıyaslayınca çok hafif hareket ediyor hiç canim yanmıyor gece hissetmiyorum gu için de de çok az hareket ediyor o da yer değiştirme girme çok vurmuyor . Bazen benim de de ödüm kopuyor ama doktora sordum bir kere heyet hareketli sen hissetmiyorsun dedi . Ne bileyim:)) sağlıklı olsunlar da

Kızlar 10 nisanda şok a geşicekmiş anne bebek çantası çok mu küçük sizce alanların çanta boyları ne kadar

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-07-08-03-57.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 56
Ben hareket etmiyo diye acile gitttim bi akşam doktor ultrasonda görüntü yakalayamıyorum o kadar hareketli dedi. Duruşuyla alakalı olabilir. Nem zerre hissetmiyodum

Ya zaten Allah muhtaç etmesin cidden yani çocukların için şükür sen ve eşin yetersiniz. Ama onlar da o zaman sonradan gelip sahte sahte sevmesin bebişleri
Sen çalışıyor musun bir yerde kuzum
Öyle yapıcaklar zaten gelip deli gibi sevicekler hiç gelmeseler keşke . Yok canım çalışmıyorum

Ne düşünceliler dimi sanki biz pahalı şeyşeri istiyoruz her ay bi küçük ihtiyacı alsalar. Hiç bişi almamak için direniyolar sanki. Aynen canım benimde umrumda değil hiç onu takamam çok az bi eksiğimiz kaldı zaten bu ay onlarıda aldımmı tamamdır

Canım seninki portbebe ile katlanıyor mu seninkini de araştırdım da kendiminkinden bir türlü vazgecemiyorum bana da ablam alcak da fiyat 1740 olunca kıyamadım şimdi ona bir kısmını ödemeyi teklif etcem kabul ederse

Ya evet letgoya da baktım bida bakarım beğendiğim araba orda yoktu ama alırsak karttan alır ablam o nedenle intten bakmak daha mantıklı. Senin portbebe ile katlanıyor mu araba nasıl ?

Kan testi istemişti orda ki değerler yüksek çıkmış ama hangi deger bilmiyorum canim önümüzdeki aya kadar dikkat etcem sonra birdaha tekrarlicaz testi artarsa ilac verecekmis

Karaciğer enzimleridir canım o zaman dikkat ediver sen de kuzum ya daha daha kilolar alcaz da artık ben de saldım çayıra mevlam kayıra

Kan testi istemişti orda ki değerler yüksek çıkmış ama hangi deger bilmiyorum canim önümüzdeki aya kadar dikkat etcem sonra birdaha tekrarlicaz testi artarsa ilac verecekmis

Karaciğer enzimleridir canım o zaman dikkat ediver sen de kuzum ya daha daha kilolar alcaz da artık ben de saldım çayıra mevlam kayıra

Ya millete de nasıl anlatcak gör bak sen canım gelinim canım torunum her ihtiyaçlarına koşuyorum vs vs vs
Şimdiden başlamış doğum parasını ben vercem diye herkeze söylemeye vermiceni biliyorum hadi verdin diyelim bunu neden söylüyosun ona buna kendini mi yüceltiyosun yardm ettim diye ki doğum parasını biriktiriyoruz oda bilio. eksik şuan 500 tl miz var geçen eşime demiş veririz ya biz verirse gidip hepsini ben verdim diye anlatçak adım gibi eminim

Amaaan o yardımı da eksik kalsın almayın bence bu kadar biriktirmişsiniz 500 de biriktirirsiniz ya hepsini versin ya da 500 verip hepsini ben verdim demesin ya nasıllar şunlara bak

küçük değil fıstık. buyuk boy olanlar zaten 43-45 cm aralığında, bu da 39 cm. NE malı urun bilmiyorum ama, Turk Malı olanlarda genelde fitilat yok. Ben hem kullanışlı, hem dd sağlığa zararlı maddesi olmasın diye araştırdım baya. Bebeğin hırkasını direk koycam mesela bazen, ne kadar az kimyasal ile temas ederse o kadar iyi,fitilat içeriyor mu,bir bak bence. Hiçbir şey yazmazsa buyuk ihtimalle içerir. Ben şunu sipariş ettim yeni.
Kızlar 10 nisanda şok a geşicekmiş anne bebek çantası çok mu küçük sizce alanların çanta boyları ne kadar

Eklentiler

• wp_ss_20190406_0006.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 50
Amaaan o yardımı da eksik kalsın almayın bence bu kadar biriktirmişsiniz 500 de biriktirirsiniz ya hepsini versin ya da 500 verip hepsini ben verdim demesin ya nasıllar şunlara bak
Yok canım eşime dedim ben onlardan hiç bişey almıcam haberin olsun diye ki istemedik lafı geçmişti çok pahalı doğum parası dedi eşimde ben biriktirdim zaten 500 eksik sadece bu ay tamamlıcam dedi kv de biz veririz ya dedi.versede almam çekemem sonra ben yaptım bem ettim laflarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…