2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haklısın canım bu kadar ucuzsa vardır bişiyi kalitesindr bi araştırayım . Senin aldığında çok güzel güle güle kullan ❤

Ay aynen aman eksik kalsınlar neyse ya öyle böyle tamamlanıyor her şey

Canım hiç bilmiyorumki katlanıyordur sanırım ama :)

memnunlar mı peki ? Beni tedirgin ettiler ya almasam içimde kalır alsam bi dert napöalı bilemedim kuzum ya
Casuali baya zayıf buluyorlar ben de beğendiğim için araştırmıştım ama şimdi ikinci el ama daha sağlam bir arabaya göz diktim daha alamadm o ayrı menşei de önemli bazı ürinlerin tek elle uğraşabilecegin bir araba olmalı bence

Töbe ya ne var he kız he erkek evlat yaa bu can napıcaklarnı şaşırmışlar cidden
Kaçıncı ayımızdayız hala kaynanam doktor birsey dedimi diye umutlanıyor erkek haberi istediği için :) ama babasıda bende menunum kız demek ninet demek bereket demek unutmasınlar ki peygamberimizde kız çocukarınon babasıydı biz rabbim ne nasib etmişse ona razıyız nimet onlar ya hiç vermeseydi ozaman napacaktık insanlar hep böyle ayrımcılık yapmaları beni cok üzüyor ama rabbimde biliyor bizleri bizim canımızdan bir parça onlar varsın kimse mutlu olmasın biz yeyeriz onlara

Kilo fazla aldıysan yada göbegin fazlaysa hareket daha az hissediyormuş bence doktorunu dinle biraz rahat ol

Hic vermesin daha iyi boyle yapacaksa ne biçim insanlar varya benimki hiçbirşeye elini sürmüyor saolsun sürmesin de doğduğunda karismasin da

Kızlar çamaşırları ne zaman yıkamalıyım ? Erken mi henüz ?
Birde kaç derecede ve hangi deterjan ile yıkamalıyız..
Ben 32. Haftada yikayacagim cunku ütüyü falan da kendim yavas yavas yapacagim cok ağırlamadan yapmak lazımki ben simdiden agirlastim o ne olcak hic bilmiyorum

Geçmiş olsun nazar mı var senin üzerinde ya iyi misiniz Bebişinle şimdi
bence nazar var durmadan aaa ne kadar hafifsin ne kadar atiksin hiç belli değil diye diye yerden kaldırmadılar beni ya bu nedir pata küte düşüyorum dizimin derisi sıyrıldı avuç içim ağrıdı sağımı burkmuştum şimdide solu burktum ikiside sızlıyo

aynen öyle nazar benimki kesinleştirdim artık . sağı burkmuştum sızlıyordu şimdi solu burktum ikisi birden sızlıyor tabi sıyrılan yerlerim de cabası
Ayy geçmiş olsun biraz daha agır hareket etmwye çalış seni ağırlaşmış sansınlar bende evdd yürüyorum kimse görmesin diye bazen baya tempolu yüriyorum biro görse kesin nazar eder baya gözler kötü insanların bir misafirliğe gittik bende aynı oldum Allah kolaylık versin hepimize sağ salim bir doğurabilsek

Aman yok cok sukur allah muhtac etmesın herseyını almıstım kızımın bununda aldım ona kalmadık :) he belkı ozmaan verırdı hakkını yemıyeyım suan da bır sorması lazm cok alma kıyafet dıyıp duruyo baktım yıne yelek oruyor dedım ıstemıyorm ya evde doluuuu Yelege kaka yapıyor sankı cocuk derdım yok baska evde dolu var annem sagolsn oda vermıstı tamam ozaman dedı :)))
Ama babamlarda cocugun bezı bıle hazır oluyor babam buraya tasıma der alır hep :) bılemıyorm yıne burda okuyorm nerdee bızde bebek arabası alcak oda alcak corap goremedık
Amaaann keyfı bılırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…