2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar depend daha once kullanan varmı? Dogum yapanlara soruyorum sezryanda rahat olurmu gıy cıkar? Malum ılk gunler egılemıyoruz cok fazla? Ona gore alayım ben ılkınde hastabezı kullandm cok rahattı

N Nuga1905 fıkrımı degıstırdım mum yaptırıyorum fikir olur belki... arkadasımda yaptırdı bu tarz cok şık oluyor bence... cunku hedıyelıkler hemen atılıyor bu en azından şık ve kalıcı olur dıye bunda karar verdım... süslemesi farklı olacak tabı hosgeldın ısım yazacak

Hangi markanın hangi modeli canım ? Tek elle uğraşacak bir şey arıyorum artık

Ben yarın fizik tedaviye gidiyorum.. Aniden belimde bir tutulma oluyor sol ayağım kas katı kesiliyor ve düşeyazıyorum.. Tutunmasam düşerim o derece ve inanılmaz bir sancı oluyor belimde..
Şu anda topallayarak yürüyorum..
Berbat bir his.. Son aylar maalesef bana hiç yaramadı her gün bir yerimde sorun yaşıyorum..
50 ile başladım 63 kiloya çıktım herhalde etkisi vardır

Tekrar geçmiş olsun, dikkat et nazar boncuğu falan taşı neyse ciddi bi şey olmamasına sevindim. İnsanlar çok yorum yapıyor malesef

Kızlar çamaşırları ne zaman yıkamalıyım ? Erken mi henüz ?
Birde kaç derecede ve hangi deterjan ile yıkamalıyız..
ben iki hafta içinde yıkayacağım. dalan roxy de aldım green clean baby de. ikisi de zararsız içerikli. minoris de zararsız. üçünden birini alabilirsin. 30 derecede 40 dakikada yıkayacağım.

Hangi markanın hangi modeli canım ? Tek elle uğraşacak bir şey arıyorum artık
İnglesina olması lazım adını bile diyemiyorum açması kapanması cok kolay sahibinden.ckm dan baltım baya modeli var ama en son modeli bir yıl kullanılmış anca mihtemelen onu alıcam ama gidip bakmam lazım

B
Kızlar depend daha once kullanan varmı? Dogum yapanlara soruyorum sezryanda rahat olurmu gıy cıkar? Malum ılk gunler egılemıyoruz cok fazla? Ona gore alayım ben ılkınde hastabezı kullandm cok rahattı
iri çok iyi oluyor demişti hatta sezaryan olanlar için büyük boy alon dikişlerde koeunuyor falan demişti ama nerde kim dedi bilemiyorum

B

iri çok iyi oluyor demişti hatta sezaryan olanlar için büyük boy alon dikişlerde koeunuyor falan demişti ama nerde kim dedi bilemiyorum
Ben ıc camasırından hıc rahatsız olmamıstım zaten yapıstırma hemde orada seffaf bant oluyor bısey temas etmıyor... oda ıc camasır seklınde ya acaba cıkarması dahamı zor kullananlar yazarsa sevınırım. Ben aslaa kesınlıkleeee kullanmam one yaaaaa aslaaa dedıgım hasta bezını kullandm cokmrahat etmıstım cok kanamam olmustu oh bee demıstım resmen annemde ne olduuu hanı kullanmam dıyordun dıye dalga gecmıstı

Kızlar çamaşırları ne zaman yıkamalıyım ? Erken mi henüz ?
Birde kaç derecede ve hangi deterjan ile yıkamalıyız..
34 olmadan yapmayı düşünüyorum uni baby aldım ben onunla 30 derece yıkamayı düşünüyorum yüksek ısı bozuyor. Zaten ütülenecek iyice mikrobu kırılır

aynen öyle nazar benimki kesinleştirdim artık . sağı burkmuştum sızlıyordu şimdi solu burktum ikisi birden sızlıyor tabi sıyrılan yerlerim de cabası
Geçmiş olsun canım dikkat et bende çok ayağa kalkmıyorum dışarı bi çıkayım hemen tökezliyorum eşimde çok kızıyor dikkat et diye inş sende tökezlersin diyorum

kadın tutturmus yok benim gelinim agırlastı ben dedim kesin kızdır sen cok hafifsin nasıl seninki kız yok allah bilir ama bence oglandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…