2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kenarından yırtılıyormuş yırt at gibi düşün bebeklerin aktif bebek bezi gibi :)

kadın tutturmus yok benim gelinim agırlastı ben dedim kesin kızdır sen cok hafifsin nasıl seninki kız yok allah bilir ama bence oglandır
Aman boşverilleti sen gözlerden ırak ol boraz zaten nekaldı şurda bayramı ne çıkarız nede çıkamayız demi :)

İnglesina olması lazım adını bile diyemiyorum açması kapanması cok kolay sahibinden.ckm dan baltım baya modeli var ama en son modeli bir yıl kullanılmış anca mihtemelen onu alıcam ama gidip bakmam lazım
Aynı şehirde alması daha kolay ben burdan nasıl istiycem bakalım

Bende eruzurmdayım ürin istanbulda ikizim kocaelinde oturuyor gidip bakabilir diye düşindüm de sen ne alacaksın karar verdin mi :)

Kafam çok karışık ben aslında hep baby2go spring istemiştim. O da portbebe ile katlanmıyormuş çok kaba oluyor. E haliyle baya soğudum. Şimdi başka araştırıyorum bi de ablam almak istiyor o da karttan alır herhalde. Bilmiyorum ki ya

Kızlar çamaşırları ne zaman yıkamalıyım ? Erken mi henüz ?
Birde kaç derecede ve hangi deterjan ile yıkamalıyız..
Ben bugün yıkıyorum. Taşınma telaşım olacak o başlamadan hastane çantasını hazırlamak istedim nolur nolmaz dursun diye.
Yoksa bikaç hafta daha sallanırdım heralde
Green clean deterjan ve yumuşatıcı aldım ben

Cok guzelmis canim ya bizi masrafa sokcan bak simdi bende kalici bisey olsun istiyorum. Dogum tarihiyle adi yazabilir cokta guzel olur. Bayildim

Kızlar depend daha once kullanan varmı? Dogum yapanlara soruyorum sezryanda rahat olurmu gıy cıkar? Malum ılk gunler egılemıyoruz cok fazla? Ona gore alayım ben ılkınde hastabezı kullandm cok rahattı
Canim kullandim cok rahatti. Sezeryan olcam yine aldim 10 lu paket. Sezeryandan sonra egilip kalkmak zor oluyor kullanip attim en azindan. Birde dikislere gelen yeri yumusak hic acitmiyor. Tavsiye ederim

Canim kullandim cok rahatti. Sezeryan olcam yine aldim 10 lu paket. Sezeryandan sonra egilip kalkmak zor oluyor kullanip attim en azindan. Birde dikislere gelen yeri yumusak hic acitmiyor. Tavsiye ederim
Ben daha almadmda bende alıcam nasıl iyi tutuyormu ped gibimi yoksa yine bir kalonlık varmı hasta bezi gibi

Birde beden olarak kaç kilo hangi bedeni almalı ortamı mı büyükmü

Ben daha almadmda bende alıcam nasıl iyi tutuyormu ped gibimi yoksa yine bir kalonlık varmı hasta bezi gibi
Ped gibi iyi tutuyor ten rengi zaten hic belli olmuyor. Benim pijamam acik renkti ona ragmen gozukmedi. Hasta bezleri cok kalin. Depend hafif ve ince. 72 kilo oldum su an orta boy aldim. Buyukte alinabilir aslinda rahat olsun diye cok fark yok arasinda. En azindan ilk 3 gun ic camasiri giymedim.

Netten alıcan ozaman keske görme şansın olsa dedigim arabanın videoları bile var okadar rahat okmasına cok şaşırdım ben son kararı verdim eşim napar eder alır herkes okadar iyi diye 5 bin 6 binleri gözden c8karıp almış birde bütün kumasları sökülüyor yıkanıyor mesela pusette bebegin var bir düne ile alabiliyorsun bebeği sonra boş kalan tek elinle bile kapatabiliyorsun sert olan port bebelilerde var yeni doganda evdede kullanmak için yatak niyetine değisik modelleri var bir site vardı sıfırları bile uygun satan yerdi biri almış ana kucağı almamış 2500 diyordu normalde daha pahalı hatta doona diye bid marka var görmüşsündür o bile 1500 civarıymış sitede sıfırı

Ben şuan 66 yım bir aydırda kilo almadım orta alay8m ozaman dimi yoksa büyükmü gelir bende rahat olsun istiyorum ilk doğumum olacak muhgemelen sorun olmazsa normal olur ona rağmen tutarmı endişe ettim de canım tecrubesizim

Okadar üşengeç olma ya sende :) bi doğur canlanırsın sen yükün hafiflediginde bebeğin var mecbur kalkıcan kalkmışken hareket edicen yoksa gazdan ölürsün diyim :)
yok yahu ne usenmesı dogumdan hemen sonrası hastanede egılmek cok zor yasadıgım ıcın sordum rahatmı kolaymı zormu dıye:)) yoksa ben spınalın etkısı gecınce eve geldıgımızde falan hıc yatmadım :) yanlış kişiye söyledın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…