2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim kullandim cok rahatti. Sezeryan olcam yine aldim 10 lu paket. Sezeryandan sonra egilip kalkmak zor oluyor kullanip attim en azindan. Birde dikislere gelen yeri yumusak hic acitmiyor. Tavsiye ederim
Kullanan kısıden yorum almam onemlı bılıyosun hastanede egılmek cooook zor! Insallah daha kolay olur canım sagol alayım bende rahat edemezsem hemen aldırırm dıgerınden

Katlanıyorsa iyi benim doğum koçum o arabadan almış ama ertesi ay satıp bastonlu almış Bana travel alma diye baskı yapıyor.
Canım travelin yeri ayrı bastonun yeri ayrı. Benim evde küçük nereye koysam diye düşünüyorum biraz büyüsün bastona geçiş yaparız inş

Buyuk olmaz canim yanlari esniyor vucudun sekline gore. Akordion gibi dusun kat kat kilona gore esner orta al rahat olur. Normal dogumda kanama cok oluyor zaten ilk gunlar rahatca kullanirsin.

Sen marka ve modeli tam olarak söyler misin ben bi araştırayım

Canım letgo sahibinden.com gibi yerlerde mecbur peşin oluyor evet bulunduğum şehirde
Evet bakalım kararı vereyim modele artık çaresine bakarım arada kaldım. Ve ben travel çok sevdim kullanmadım ama duruşu falan sevdim yani ondan içimde kalmasın diye travel alcm da modeline de bu hafta bir şehre gitcem orada bakar karar veririm artık

hic sorma ya benimde asırı yıldızım düsük hemen alırım nazarı
Ben de hamileliğim çok güzel gidiyor oğlum beni hiç üzmüyor dediğim günden beri bel kalça ağrısından uyuşmalardan kurtulamadım artık onu dediğim için mi oldu yoksa 30 dolmuştu o hafta ondan mı oldu biliyorum

Kızlar sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağini bilen var mı?
nette herkes çok güzel yorumlar yazmış cok memnun kalmışlar
Cidden İşe yarıyomu acaba?alsam mı diyorum

çook gecmıs olsunnnn... dıkkat ett
Bıkere ayagım merdıvenın tepesınde bosluga gelır gıbı oldu toparladımmm:/ dusseydım olacaklrı dusenemıyorum allah korusunn az kaldı cok dıkkat et kendıneee
Cok guzelmis canim ya bizi masrafa sokcan bak simdi bende kalici bisey olsun istiyorum. Dogum tarihiyle adi yazabilir cokta guzel olur. Bayildim
Bendee cunku hedıyeler hep atılıyor ne versek öyle olacak oyuzden bende cok pahalı olmayan ama kalıcı bırsey yaptırayım dedım :) beklıyorum modelı belırleyecek hosgeldın isim yazılacak guzelde paketlıyor ben tam istediğim gıbı buldum..
Icıne sınen bısey bulursun ınsallah

Yok can8m takılıyorum sana ama bak arkadaş dedi baya kolaylık oluyirmuş dikislere gelen yer yumşakmış kendi diyor bende deniycem valla hangisi kolayına geliyorsa onu kullan :)

Yok can8m takılıyorum sana ama bak arkadaş dedi baya kolaylık oluyirmuş dikislere gelen yer yumşakmış kendi diyor bende deniycem valla hangisi kolayına geliyorsa onu kullan :)
BAkalım bende alıcam olmadı hemen esıme aldırırım :))) benım kanamam çok olmuştu ınsallah ıse yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…