2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kesinlikle katılıyorum böylelerine torun morun göstermicen o olucak

Kızlar sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağini bilen var mı?
nette herkes çok güzel yorumlar yazmış cok memnun kalmışlar
Cidden İşe yarıyomu acaba?alsam mı diyorum
Ben baya arastirmistim daha sonra almaktan vazgectim kokuyormus kuzum o yani tabiki kullanan varsa yazsin ama ben hic iyi kullanıcı yorumu okumadım

Kızlar alan varmı ? bunu almaya karar verdım daha önce alıp kullanmıs olan var mı? Yorumlar guzel evde oldugum ıcın manuel tercıh edıyorum onceden de manuel kullanmıstım cok ıse yarıyor...

Eklentiler

• 0C0343C3-E4A2-417C-A80B-3FDEA86ECB73.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 86
Sürekli bişey siparişi veriyorum eşime artık şu hesaba şu kadar yatırırmısın demekten utanıyorum Kapı süsü siparişi verdim az önce, yarın melek kanatlı tulum beğendim onun siparişini vericem, sonra isimli hastane çıkışı siparişi vericem, odasına 3 tane bulutlu gece lambası siparişi verdim, dağıtılcak olan süsün siparişini verdim daha o kadar çok alıcak şey varki. İsimli çikolata yaptırmam lazım lohusa takımı almam lazım odasına perde siparişi vericem allahtan halısını perdesini annem alıcak. Allah hepimize yardım etsin valla

Hala bu haftalarda adet ağrısına benzer ağrı yaşayan var mıııııı? Az önce başladı korkutuyo beni
Sabah 1 saat süren 5 dk 3 dk 7 dk arası gidip gelen sancılarım vardı düzenlimi diye sürekli kontrol ettim kasılmamda vardı 30 haftalarda yalancı doğum sancıları kasılmarı başlarmış dinlen bol bol geçmezse mutlaka doktora git

Canim 2 hafta önce kuzenim doğum yaptı melek kanatlı hastane çıkışı almış isimde yazdırmis ama hiç memnun kalmadı çocuğun boynunu kıpkırmızı yapmış alerji olmuş bilgilendireyim dedim

Bende benzer bi ağrı kalçamda olmştu canım bırak yürümeyi kımıldayamıyordum bile.. doktorum osteofomula kullan dedi hemen başladım 2 saat içinde geçti. İlacı yaklaşık 2 paket kullanıp bitirdim. Fazla kalsiyum bebeğe zararmış çünkü ama o dönem şikayetlerim bitmişti ve tekrar etmedi.

Bi ara ben öyleydim sürekli eve kargo geliyodu eşim baştan bi iki söylenir gibi oldu sonra baktı önüne geçebilecek gibi değil saldı o da hahaha

Benim yaptırdığım şöyle bişey canım boynunu tahriş edicek bişey yok sanırım

Eklentiler

• EE65EA3F-96FB-46D8-A76E-834DCBD44F43.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 71
Aynen canım bende travele heves ettim Rabbim heveslik aldırsın inşAllah al bencede nasip olsun Allah'ım ikinci çocuktada kullanırız

Günümüz aynı ben de hep onu düşünüyordum 37 erken 39 geç ama doktor bayram haftası da olur problem değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…