2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar alan varmı ? bunu almaya karar verdım daha önce alıp kullanmıs olan var mı? Yorumlar guzel evde oldugum ıcın manuel tercıh edıyorum onceden de manuel kullanmıstım cok ıse yarıyor...
Lansinoh alıcam ben hepsibirada da indirimdeydi 76 tl idi lansinoh daha cok tavsiye ediyorlar ama bilmiyorum

Evet aldım kilo çoğunuda göbekten herkes 7 aylık değil 9 aylık gibisin diyorlar :)) çocuğun heralde hareket alanı fazla ondan hissetmiyorum :)) teşekkür ederim
Ne demek canım rica ederim sen rahat ol bebişinde rahattır eminim yeri bi daralsın büyüsun ozaman hareketi görürsin merak etme :)

Bence doktoruna güven
BEnimde ayni tarihte olacak
Dogum kanalina girmesi bayramda daha tehlikeli olur hem
Sorun olmaz merak etme

Kızlar alan varmı ? bunu almaya karar verdım daha önce alıp kullanmıs olan var mı? Yorumlar guzel evde oldugum ıcın manuel tercıh edıyorum onceden de manuel kullanmıstım cok ıse yarıyor...
Az önce ebebekte baktım buna baya memnunlarmış ama sen daha önce hangi marka kullandın ki canım

Az önce ebebekte baktım buna baya memnunlarmış ama sen daha önce hangi marka kullandın ki canım
Sıradan olanlar varya elle sıkılan ondan :) almamıstım neden lazım olsun kı dıye :) o an esım hemen koşup eczaneye aldı...
bebek sarılık olunca hem sagıyordum hem emzırıyordum oyuzden cok sukur hastanelık olmadan atlatmıstık
hem yara olunca vs hepsınde cok ısıme uaradı.. bence gereklı bısey fazla sutu sagıyorsun dolaba atıyorsun her türlü iş goruyor.
tabı attım gıttı sımdı boyle bsy alayım dıyorum bıberonum var zaten avent...

Bende ordan alcaktim ama gec gelir diye acikcasi cesaret edemedim 35yada 36 ya birakmak Istemiyorum dogum cantasi isini ondan hepsi burada dan alacagim sanirim ama alieksprestekinin yorumlari da cok iyiydi
hepsi burada'dan aldığım geldi hemen. işe yarayacak mı yeterli mi bilemedim. çanta hazırlama zamanı görcez artık

Hediyelik olarak şunların fiyatını sordum instagramda bi sayfaya 9-10 lira gibi bişey dedi
Eki Görüntüle 2255732
çok güzelmiş.. ama 10 tl de insan kaç tane yaptırır ki.. ben de keçeden süs sordum, o bayanın yaptıkları farklı, çok kaliteli ince iş duruyordu.. 10 tl dedi tanesine, kararsızım.. kokulu taş yaptım 50 adet

Benim de sizinle günüm aynı, takipteyim kızlar. Benim normal gozukuyor şimdilik. Tam bayram hediyesi olacaklar bize kısmetse. Gullbike P Piknik tup
Sağlıklı olsunlar da Bizim kız erken gelmeye niyetli gibi rahim ağzı uzunluğum 22 ye düşmüş en azından 3 hafta dinlen dedi doktor 33 ü tamamlayalım diyor ınsallah 38 i gorürüz

Kızlar çamaşırları ne zaman yıkamalıyım ? Erken mi henüz ?
Birde kaç derecede ve hangi deterjan ile yıkamalıyız..
Ben yavaştan yıkadm zaten 5 makine fln çalıştı nevresim vs derken haftayada annem gelip ütüleyecek saolsunn
canım çok geçmiş olsun dikkatli ol, hamilelikte denge kaybı normalmiş
Katlanıyorsa iyi benim doğum koçum o arabadan almış ama ertesi ay satıp bastonlu almış Bana travel alma diye baskı yapıyor.
canım o biraz tercih meselesi. eğer apartmanında asansör varsa vs travel alınabilir yoksa tabi ki baston daha rahattır.
Kızlar sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağini bilen var mı?
nette herkes çok güzel yorumlar yazmış cok memnun kalmışlar
Cidden İşe yarıyomu acaba?alsam mı diyorum
benm kuzenm kesinlikle tavsiye etti reflü yatağını ama ben bebeğin doğmasını bekleyeceğim ihtiyaç olursa o zaman alırım
aynne canım valla bitmiyor alınacak. biz de haftasonu yatağını aldık bi tek hastane çin yapılacaklar kaldı çok şükür hediyelik çikolata vs ...
Hediyelik olarak şunların fiyatını sordum instagramda bi sayfaya 9-10 lira gibi bişey dedi
Eki Görüntüle 2255732
bunlar cidden çok güzel ama 9-10 tl nedir Allah aşkına yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…