Lansinoh alıcam ben hepsibirada da indirimdeydi 76 tl idi lansinoh daha cok tavsiye ediyorlar ama bilmiyorumKızlar alan varmı ? bunu almaya karar verdım daha önce alıp kullanmıs olan var mı? Yorumlar guzel evde oldugum ıcın manuel tercıh edıyorum onceden de manuel kullanmıstım cok ıse yarıyor...
Ne demek canım rica ederim sen rahat ol bebişinde rahattır eminim yeri bi daralsın büyüsun ozaman hareketi görürsin merak etme :)Evet aldım kilo çoğunuda göbekten herkes 7 aylık değil 9 aylık gibisin diyorlar :)) çocuğun heralde hareket alanı fazla ondan hissetmiyorum :)) teşekkür ederim
İnşaAllah canım ebebektw leke çıkartıcı varmış hemen lekeleri çıkarıyor diyorlar onuda alsak mı sence ne dersin2 hafta sonra yikiycam canım ama banada kuzenim önerdi kendisi de 2 hafta önce doğum yaptı çok memnun kalmış
Merhaba kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ama fazla katılamıyorum. Sizlere bi sorum olucak benim ilk doğumum sezeryan o yüzden bu da sezeryan olacak 38.0 tam Arefe gününe denk geliyo doktorda 37.6 da falan alırız dedi bana erken geldi sizcede erken mi bayramdan hemen sonrasıda 39 0 o arada sancım gelir diyede korkuyorum ama bayramdan sonra alsa daha iyi gibi geliyor bana siz ne dersiniz ?
İçine mum koyuluyor değişik birsürü desen var ama tanesi 10 lira çok fazla malesef yaptıramayacağımçok hoşmuş. ışığı yanıyor mu bunların? ve renkleri var mı?
Az önce ebebekte baktım buna baya memnunlarmış ama sen daha önce hangi marka kullandın ki canımKızlar alan varmı ? bunu almaya karar verdım daha önce alıp kullanmıs olan var mı? Yorumlar guzel evde oldugum ıcın manuel tercıh edıyorum onceden de manuel kullanmıstım cok ıse yarıyor...
Bunlardan aldım kızlar.3tl idi tanesi. Gayet işimi görür bunlar,diktirmekle uğraşamadım
Sıradan olanlar varya elle sıkılan ondan :) almamıstım neden lazım olsun kı dıye :) o an esım hemen koşup eczaneye aldı...Az önce ebebekte baktım buna baya memnunlarmış ama sen daha önce hangi marka kullandın ki canım
Günümüz aynı ben de hep onu düşünüyordum 37 erken 39 geç ama doktor bayram haftası da olur problem değil dedi
Ben lansinoh çiftli aldım. Bununla ilgili dd olumlu yorumlara denk gelmiştim.Kızlar alan varmı ? bunu almaya karar verdım daha önce alıp kullanmıs olan var mı? Yorumlar guzel evde oldugum ıcın manuel tercıh edıyorum onceden de manuel kullanmıstım cok ıse yarıyor...
hepsi burada'dan aldığım geldi hemen. işe yarayacak mı yeterli mi bilemedim.Bende ordan alcaktim ama gec gelir diye acikcasi cesaret edemedim35yada 36 ya birakmak Istemiyorum dogum cantasi isini ondan hepsi burada dan alacagim sanirim ama alieksprestekinin yorumlari da cok iyiydi
Aynen alcam cidden Zaten baktım olmuyor bastonlar gayet ucuz alırım sonradanAynen canım bende travele heves ettim Rabbim heveslik aldırsın inşAllah al bencede nasip olsun Allah'ım ikinci çocuktada kullanırız
çok güzelmiş.. ama 10 tl de insan kaç tane yaptırır ki.. ben de keçeden süs sordum, o bayanın yaptıkları farklı, çok kaliteli ince iş duruyordu.. 10 tl dedi tanesine, kararsızım.. kokulu taş yaptım 50 adetHediyelik olarak şunların fiyatını sordum instagramda bi sayfaya 9-10 lira gibi bişey dedi
Eki Görüntüle 2255732
Hastane çantamın içine koyacaklarımı bunlara koyup yerleştircem canım.Bunlara ne koyuyosunuz canim
Sağlıklı olsunlar da Bizim kız erken gelmeye niyetli gibi rahim ağzı uzunluğum 22 ye düşmüş en azından 3 hafta dinlen dedi doktor 33 ü tamamlayalım diyor ınsallah 38 i gorürüzBenim de sizinle günüm aynı, takipteyim kızlar. Benim normal gozukuyor şimdilik. Tam bayram hediyesi olacaklar bize kısmetse. Gullbike P Piknik tup
o zaman gerçekten dinlen, gerekirse hiç kalkma. Evde sana yardım edecek biri var mı??Sağlıklı olsunlar da Bizim kız erken gelmeye niyetli gibi rahim ağzı uzunluğum 22 ye düşmüş en azından 3 hafta dinlen dedi doktor 33 ü tamamlayalım diyor ınsallah 38 i gorürüz
Güzelmiş canım umarım bişey olmazBenim yaptırdığım şöyle bişey canım boynunu tahriş edicek bişey yok sanırım
Ben yavaştan yıkadm zaten 5 makine fln çalıştı nevresim vs derkenKızlar çamaşırları ne zaman yıkamalıyım ? Erken mi henüz ?
Birde kaç derecede ve hangi deterjan ile yıkamalıyız..
canım çok geçmiş olsun dikkatli ol, hamilelikte denge kaybı normalmişbence nazar var durmadan aaa ne kadar hafifsin ne kadar atiksin hiç belli değil diye diye yerden kaldırmadılar beni ya bu nedir pata küte düşüyorum dizimin derisi sıyrıldı avuç içim ağrıdı sağımı burkmuştum şimdide solu burktum ikiside sızlıyo
canım o biraz tercih meselesi. eğer apartmanında asansör varsa vs travel alınabilir yoksa tabi ki baston daha rahattır.Katlanıyorsa iyibenim doğum koçum o arabadan almış ama ertesi ay satıp bastonlu almış Bana travel alma diye baskı yapıyor.
benm kuzenm kesinlikle tavsiye etti reflü yatağını ama ben bebeğin doğmasını bekleyeceğim ihtiyaç olursa o zaman alırımKızlar sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağini bilen var mı?
nette herkes çok güzel yorumlar yazmış cok memnun kalmışlar
Cidden İşe yarıyomu acaba?alsam mı diyorum
aynne canım valla bitmiyor alınacak. biz de haftasonu yatağını aldık bi tek hastane çin yapılacaklar kaldı çok şükür hediyelik çikolata vs ...Sürekli bişey siparişi veriyorum eşime artık şu hesaba şu kadar yatırırmısın demekten utanıyorumKapı süsü siparişi verdim az önce, yarın melek kanatlı tulum beğendim onun siparişini vericem, sonra isimli hastane çıkışı siparişi vericem, odasına 3 tane bulutlu gece lambası siparişi verdim, dağıtılcak olan süsün siparişini verdim daha o kadar çok alıcak şey varki. İsimli çikolata yaptırmam lazım lohusa takımı almam lazım odasına perde siparişi vericem allahtan halısını perdesini annem alıcak. Allah hepimize yardım etsin valla
bunlar cidden çok güzel ama 9-10 tl nedir Allah aşkına yaa.Hediyelik olarak şunların fiyatını sordum instagramda bi sayfaya 9-10 lira gibi bişey dedi
Eki Görüntüle 2255732
Ben su an gerek görmüyorum canım çamaşırlar temiz olduğu için ama ileride lazım olabilirİnşaAllah canım ebebektw leke çıkartıcı varmış hemen lekeleri çıkarıyor diyorlar onuda alsak mı sence ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?