2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hala bu haftalarda adet ağrısına benzer ağrı yaşayan var mıııııı? Az önce başladı korkutuyo beni
Günaydın cnm bende 30 dan sonra kasılma yaşamaya başladım ve gün içinde 10- 15 kez oluyor bende ve kasılma esnasında kasiklarima inceden agri giriyor

Doğru öyle de yani arabaya ben tek bineceğim zaman arabayı katlama önemli olacak benim için

Ne güzel eşinden istiyorsan :)
Ben kendim çalışıyorum maaşım nerdeyse her ay kartıma gidiyor bebeğin ihtiyacları için
Al al bitemiyor ki sadece kullanılacak seyler aldım
Bebek ve anne ile ilgili olan seyler ateş pahası
Ama mecbur alınıyor iste

Çalışmadığım için eşimden istiyorum mecbur ve utanıyorumda tam iş görüşmelerine giderken hamile olduğumu öğrendim ve vazgeçtim ama kendi maaşım olsaydı daha rahat olurdu diye düşünüyorum en azından bebeğin temel ihtiyaçları eksikleri hastane masraflarını eşim karşılardı ama böyle ekstra şeyleri ben abarta abarta rahatlıkla alırdım

Kendin çalışsan da o ekstra şeyleri abarta abarta alamıyorsun canım zaten artık çift maaşlar bile yetmiyor insanlara ki maşallah tek maaş olmanıza rağmen bebişinin her şeyini aldın sen de

Kızlar ya şimdi şişmeye başlıyoruz ya yavaştan ödemden bahsediyorum yani. Yüzüğümü artık çıkaramıyorum. Acaba parmağımda kalsa elim de biraz daha şişse sıkıntı olur mu bana ? Sizler çıkarmaya başladınız mı

Kendin çalışsan da o ekstra şeyleri abarta abarta alamıyorsun canım zaten artık çift maaşlar bile yetmiyor insanlara ki maşallah tek maaş olmanıza rağmen bebişinin her şeyini aldın sen de
Haklısın kuzum o zamanda gelire göre gider oluyor allahtan evimiz kendimizin bu yönden şanslıyız

Dün bu takımı aldım gerçekten sade bişiler bulmak çok zormuş tüylü lohusa takımı vardı kocaman taşlılar falan ben bunu özdilekte buldum önce dagi ye baktım ama internete gösterilenlerden hiç biri yoktu hafif tiril tiril üstünün gri olması da güzel çünkü ince olduğundan iç gösteriyor almak isteyenlere fikir olsun

Eklentiler

• AB6EFFD1-1C4E-4F0E-A503-EE9DF778C6E6.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 95
Çok güzelmiş canım markası ne acaba benim aradığım tarza benziyor özdilekte bakayım ben de :)

Bende çalışmıyorum sağolsun eşim bişey demiyor ama almayan eşlerde var Allah razı olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…