2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence çıkar canım yağ ile krem ile çıkar takma benim şuan oluo hafif sıkıo sadece ilk taktığımda sonra alışıo evdeysem takmıyorum dışarı çıkarken takıyorum sadece

Canım benim vertigom var, benim de birkaç gündür başım dönüyor, kafamı geriye yasladığımda daha çok oluyor. Seninki de vertigo gibiyse çift yastıkla yatmanı öneririm ve kalkarken ani hareketlerden kaçınmalısın

Bencede ben şimdi ilk doğum yapıcam ya ne olur ne olmaz alayım bellimi olur hastaneye giderken herşeye hazırlıklı olmakta fayda var :) memnun olan varsa bende bundan alabilirim yorum yazan varmı bakalım

Banada oluyir canım ani kan şekeri
Benim ilk günden beri var canım o yüzden yalnız başıma bi yere gidemiyorum en yakın markete bile özellikle bişeyler yedikten sonra
cıkıp düşüyor bu tansiyonuda etkiliyor nadirde olsa bazı insanlarda oluyirmuş ben hamile değilken bile tatlı birşey yedigimde en fazla yarım saat sknra baş döbmesi başlardı ve tansiyonum büyüğü bile 7 lere inerdi küçik tansiyonum ölçilwmez derecede düşerdi şu aralar bendede oluyir fazla aç kalmamaya sık ysmeye birde tatlı yememeye çalış sonra düzelmesi uzun sürüyor bana tuzlu ayran bile düzeltemiyordu ozamanalar dikkat et kendine geçmis olsun canım

Kizlar cuma günü demir ve b12 vitaminine basladim. Degerlerim cok dusmus. Hayatimda ilk kez demir kullaniyorum. Beni mahvetti. Herkes kabizliktan sikayet etmis ben tam tersi ishal oldum. Dr la görüştüm 1 hafta dayan vucudun alisir dedi. Bi de kahvaltıdan 1 saat sonra ic dedi.insallah gecer. Ayrıca halsizlik ve mide bulantisi da çekiyorum

Geçmiş olsun canım demir ilacı alırken süt ürinlerine dikkat et demiri bağlayıp vücuttana tıyor oyuzden kahvaltıdan bir saat önce iç diyorlar birde başka hangi vitamin kullanıyorsun benim herşey normal dedi doktorum bwlkide verdigi vitaminde hepsi olduğu içindir

Evlenmeden ince kullanmıştm banada aç karnına oc demişlerdi ozaman kahvaltıdan bir saat önce ıspanak falan yerken yogurtla yeme demelerinin sebebi demiri bağlaması dikkat et yediklerine inşaAllah düzelir

Ben bayadır takmiyorum yüzük canim. Sen de daha fazla parmaklarin sismeden çıkar.
Çünkü ne ameliyathaneye ne de dogum haneye yüzükle almazlar. Tene temas eden metal seyler istemiyorlar

Dönüşümlü olarak imom ve decavit kullaniyorum. Bi gun biri bigün biri
Magnezyum
B12
Maltofer (demir)
Evet kahvaltidan once diyolar ama benim trioit ilacim da var. Bi sure kahvaltıdan 1 saat sonra dedi.

Demir ilacını içerken içtiğin suya yarım limon sık
Daha çok etki görürsün

Hadi ya
Nedenmiş peki tansıyon falan mi
Benim ayakta sıkıntı Yok ama yatarken oluyor
Sana da alllah kolaylık versin
Doktorum normal diyor hatta bu haftalardan sonra daha da zorlanacaksın balayı dönemi bitti diyo bende dedim ki hiç rahata erememiştim ki balayı falan olayı olmadı hamdolsun bu gğnümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…