2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
güzelmiş canım ne kadara aldın

Dönüşümlü olarak imom ve decavit kullaniyorum. Bi gun biri bigün biri
Magnezyum
B12
Maltofer (demir)
Evet kahvaltidan once diyolar ama benim trioit ilacim da var. Bi sure kahvaltıdan 1 saat sonra dedi.
bana da demir ilacı olarak maltofer vermişti. bende de ishal yaptı doktorum değiştirdi. şu an feramat kullanıyorum bundan memnunum

victoryvivi baş dönmesi bende olağan bişey çok dönüyor benimde kalkınca biraz yorulunca fıldır fıldır dönüyo valla.

minnosu Canım şimdiden zorlandıysa çıkar birkaç hafta sonra iyice oturur.doğumda yasak zaten.benim oluyor hala arada çıkarıp yine takıyorum.

freyahel den haberi olan özelden görüşen var mı arkadaşlar kaç gündür yazmadı.en son tansiyon sorunu vardı?
Benimde aklıma geldi valla geçenlerde tansiyon sorunu olduğunu unutmuşumda ne zamandır yazmadı işimi var acaba diye düşündüm belki hazırlıklara kaptırmıştır kendini ondan girememiştir iyi düşünelim iyi olsun

Merhaba kizlar 3. Trimester tüm zorluklariyla geldi diyordumki hemoroid olmusum berbat durumdayim oturamiyorum kalkamiyorum ayni durumda olan varmi umarim yoktur tabiki de randevu aldim 11ine verdiler o zamana kadar tavsiyesi olan varmi sicak suya oturmak disinda tabiki cunku erken dogumu tetikliyebiliyormus kendi doktorum dogumdan sonra gecer ama genel cerraha randevu al bir krem yazsınlar dedi

Vücudun alıştığı kulliyen yalan 1 2 gun dene cok bulanti yaparsa baska marka vermesini iste bence ayrica bulantiyi ilaçlar yapiyordur buyuk ihtimal benim ilaçları azalttı doktorum ozellikle demiri 2 gunde 1e düşürdü bulanti tak diye kesildi cok rahatladim tabi suan baska durumlarla uğraşmaktayım ama napalim

Benim ellerim şişmiyor sadece ayaklarım.sisiyor yüzüğün hala bol.ama bence çıkarıp boynuna tak kolye gibi hem kaybolmamış olur hem.yine surekli yaninda durur

Cok guzelmis gule gule saglikla giy insallah

aynen canım ya ilk günden beri bulantı çektiğim için artık ne yapacağımı bilmiyorum inanılmaz halsizlik var bağışıklığım çok çok düşük

Kızlar alan varmı ? bunu almaya karar verdım daha önce alıp kullanmıs olan var mı? Yorumlar guzel evde oldugum ıcın manuel tercıh edıyorum onceden de manuel kullanmıstım cok ıse yarıyor...
Kullanıcı yorumu değil ama lansinohun cok iyi oldugunu duydum okudum surekli canim ben alip almamakta kararsızım ama alsaydım lansinoh alirdim kesin onun manuel olanına bakabilirsin bence

kızlar bebeğini ultrasonda ağlarken gören var mı? benim bebek bildiğiniz ağlıyordu dert sahibi etti kocamla beni :) e bebek'in hafta hafta videosunda "bu esnerkenki yüz ifadem, bu da ağlarken. hepsini kaydettiniz mi?" diyordu bebek. biz ona çok gülüyorduk. bizim bebek de kıskanıp aynısını yaptı sanırım ama sen güldürmedin kızım

Ben oldum canım kabızlıktan ötürü ve 1 hafta 10 gün kadar çektim şuan iyiyim allaha şükür doktora gitmedim sadece zeytinyağıyla bi kaç kere yağladım belki onun faydası olmuştur çok geçmiş olsun

ben varım ya. ama benimki tuvaletten sonra zorlanmaktan çıkıyor yarım günde kayboluyor. seninki hiç mi kaybolmuyor? suyu çok sıcak yapmazsan sorun olmaz. günde birkaç kez otur sonra onu yumuşatacak doğal bir şey sür ve içeri ittir.

Çalışan anne adayları, 32. hafta çalışabilir raporu olayını nasıl hallettiniz bilenler yardımcı olabilir mi?

Doğum önceki izni doğum sonrasına aktarmak için mutlaka bu raporu almak gerekiyor değil mi?

Ben şu an 30. haftadayım, şimdi gitsem verirler mi yoksa tam 32. haftada mı gitmem lazım?

ben 43 liraya almıştım e bebek şubat indiriminde. bu bir alana bir bedava mı? iki taneye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. baya yoğun bir krem. bi gıdımcık alınca yayılıyor güzelce.

Ben de haftaya ptesi günü gidip doktorumdan "ÇALIŞABİLİR" raporu alıcam tatlım.
Bunu almak için 32.haftanın içerisinde olmak gerekiyor.
Mesela ben şuan 31+3 üm. Haftaya gittiğimde de 32+3 olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…