2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende ağlıyor sanmıştım ama su içiyormuş doktor öyle demişti ağzını açıyordu artık nasıl kafaysa çığlık çığlığa ağlıyo sanmıştım

Ben de haftaya ptesi günü gidip doktorumdan "ÇALIŞABİLİR" raporu alıcam tatlım.
Bunu almak için 32.haftanın içerisinde olmak gerekiyor.
Mesela ben şuan 31+3 üm. Haftaya gittiğimde de 32+3 olucam

Anladım. Ben her gittiğimde bebeğin haftası değişik çıkıyor son gittiğimde 1 hafta fazlasını söylemişti doktor. Ona göre şu anda 30. haftanın içinde olmam lazım. O yüzden tedirgin oldum biraz, vaktini geçirmeyeyim erken gideyim diye düşünmüştüm. O zaman 2 haftam var demek ki rapor almak için.

Muhtemelen Öyledir canım maşallah hızlıydı zaten son işlerini toparlıyordur.Yazmayınca birkaç gündür göz arıyor.

Içeri ittirmeye korkuyorum ama heryerde ittirin yaziyor ben kabizda degilim niye cikti niye kaybolmuyor anlamak mümkün değil zeytinyağı ile deneyeyim ozaman doktora gidene kadar tesekkurlerkuzum

Bende ağlıyor sanmıştım ama su içiyormuş doktor öyle demişti ağzını açıyordu artık nasıl kafaysa çığlık çığlığa ağlıyo sanmıştım
ay yerim ya her hareketleri güzel. bizimkisi dudaklarını büzüştürmüştü yüzü gözü tam ağlayan bir bebek yüzüydü. doktor da ağlıyor dedi :) ışıktan rahatsız olmuştu belki de. kurban olurum

Ben tesadufen farkettim agrisi yoktu hic gariptir ki ama zeytinyagi ilegececek gibi durmuyor bugün deneyecegim

Merhaba kizlar starcity outlette adidascocuk ayakkabilari ve ilk adim.ayakkabilari 50 tl imis bana cok uzak gidemiyorum gidebilen var ise baksin bu fiyata birdaha bulunmaz birde şişli etfalin sariyerdeki gebelik eğitimine mayıs ayına yazıldım gelebilecek olan varsa beraber gidelim

Içeri ittirmeye korkuyorum ama heryerde ittirin yaziyor ben kabizda degilim niye cikti niye kaybolmuyor anlamak mümkün değil zeytinyağı ile deneyeyim ozaman doktora gidene kadar tesekkurlerkuzum
çok ilginç ben hep kabızlıkla beraber çıkıyor sanıyordum. durduk yere de oluyor demek. içeri sokmayı başardığın an ağrı kesiliyor hem ılık su banyosu hem zeytinyağı ile yumuşat ve dene. o ağrıyla zonklamayla yaşanır mı kuzu korkma dene. onlar dışarda olduğu için ağrı yapıyor öyle.

Ben de alışacağıma pek ihtimal vermiyorum ama bi kac gun daha sabredicem. Sonra değişirim olmazsa

Ishal de yapiyormus kuzum bende bayadir ara ara oyleydim ciddiye de almiyordum olacagi buymus simdi denicem umarim gecer

Oy oy geçmiş olsun canım benim yıllar evvel çekmiştim bikez o ağrıyı.beter bişeydi patlıcan saplarını mı ne haşlamıştım ozaman öyle bir kür okumuştum.şimdi yapılır mı bilmiyorum ama

Ishal de yapiyormus kuzum bende bayadir ara ara oyleydim ciddiye de almiyordum olacagi buymus simdi denicem umarim gecer
evet ishalin de yaptığını duymuştum. ben bir gün çok ağrırken daha etkili olur diye hindistan cevizi yağıyla yumuşattım bu arada. hala da tuvaletten çıkınca hemen onu sürüyorum. ama bunu öneremem herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. geçmiş olsun.

Sürekli değişik çıkıyorsa o zaman her gittiğinde doktoruna hatırlat rapor işini.

Ilk aklima gelen pişik kremi sürmek aslinda ama hem acıyı alır hem yumuşatır diye cesaret edemedim bebise aldigimi kullansammi acaba ?

Ilk aklima gelen pişik kremi sürmek aslinda ama hem acıyı alır hem yumuşatır diye cesaret edemedim bebise aldigimi kullansammi acaba ?
mustela mı almıştın sen? doğal içerikli olan kremleri ben deniyorum valla. geçen gün de lansinoh göğüs ucu kremini sürdüm :) ben bu ağrıdan daha kötü oraya ne olabilir ki kafasındayım ya cesaret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…