kızlar bebeğini ultrasonda ağlarken gören var mı? benim bebek bildiğiniz ağlıyordu dert sahibi etti kocamla beni :) e bebek'in hafta hafta videosunda "bu esnerkenki yüz ifadem, bu da ağlarken. hepsini kaydettiniz mi?" diyordu bebek. biz ona çok gülüyorduk. bizim bebek de kıskanıp aynısını yaptı sanırım ama sen güldürmedin kızım
Ben de haftaya ptesi günü gidip doktorumdan "ÇALIŞABİLİR" raporu alıcam tatlım.
Bunu almak için 32.haftanın içerisinde olmak gerekiyor.
Mesela ben şuan 31+3 üm. Haftaya gittiğimde de 32+3 olucam
Anladım. Ben her gittiğimde bebeğin haftası değişik çıkıyor son gittiğimde 1 hafta fazlasını söylemişti doktor. Ona göre şu anda 30. haftanın içinde olmam lazım. O yüzden tedirgin oldum biraz, vaktini geçirmeyeyim erken gideyim diye düşünmüştüm. O zaman 2 haftam var demek ki rapor almak için.
Benimde aklıma geldi valla geçenlerde tansiyon sorunu olduğunu unutmuşumda ne zamandır yazmadı işimi var acaba diye düşündüm belki hazırlıklara kaptırmıştır kendini ondan girememiştir iyi düşünelim iyi olsun
ben varım ya. ama benimki tuvaletten sonra zorlanmaktan çıkıyor yarım günde kayboluyor. seninki hiç mi kaybolmuyor? suyu çok sıcak yapmazsan sorun olmaz. günde birkaç kez otur sonra onu yumuşatacak doğal bir şey sür ve içeri ittir.
Içeri ittirmeye korkuyorum ama heryerde ittirin yaziyor ben kabizda degilim niye cikti niye kaybolmuyor anlamak mümkün değil zeytinyağı ile deneyeyim ozaman doktora gidene kadar tesekkurlerkuzum
ay yerim ya her hareketleri güzel. bizimkisi dudaklarını büzüştürmüştü yüzü gözü tam ağlayan bir bebek yüzüydü. doktor da ağlıyor dedi :) ışıktan rahatsız olmuştu belki de. kurban olurum
Ben oldum canım kabızlıktan ötürü ve 1 hafta 10 gün kadar çektim şuan iyiyim allaha şükür doktora gitmedim sadece zeytinyağıyla bi kaç kere yağladım belki onun faydası olmuştur çok geçmiş olsun
Yok sormadım ciddiye almadım ne yalan söyleyim
Tansiyonum düşüktür ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.Arada 10-11 e çıkıyor büyük beynim patlıcak gibi oluyor.
Merhaba kizlar starcity outlette adidascocuk ayakkabilari ve ilk adim.ayakkabilari 50 tl imis bana cok uzak gidemiyorum gidebilen var ise baksin bu fiyata birdaha bulunmaz birde şişli etfalin sariyerdeki gebelik eğitimine mayıs ayına yazıldım gelebilecek olan varsa beraber gidelim
Içeri ittirmeye korkuyorum ama heryerde ittirin yaziyor ben kabizda degilim niye cikti niye kaybolmuyor anlamak mümkün değil zeytinyağı ile deneyeyim ozaman doktora gidene kadar tesekkurlerkuzum
çok ilginç ben hep kabızlıkla beraber çıkıyor sanıyordum. durduk yere de oluyor demek. içeri sokmayı başardığın an ağrı kesiliyor hem ılık su banyosu hem zeytinyağı ile yumuşat ve dene. o ağrıyla zonklamayla yaşanır mı kuzu korkma dene. onlar dışarda olduğu için ağrı yapıyor öyle.
Vücudun alıştığı kulliyen yalan 1 2 gun dene cok bulanti yaparsa baska marka vermesini iste bence ayrica bulantiyi ilaçlar yapiyordur buyuk ihtimal benim ilaçları azalttı doktorum ozellikle demiri 2 gunde 1e düşürdü bulanti tak diye kesildi cok rahatladim tabi suan baska durumlarla uğraşmaktayım ama napalim
çok ilginç ben hep kabızlıkla beraber çıkıyor sanıyordum. durduk yere de oluyor demek. içeri sokmayı başardığın an ağrı kesiliyor hem ılık su banyosu hem zeytinyağı ile yumuşat ve dene. o ağrıyla zonklamayla yaşanır mı kuzu korkma dene. onlar dışarda olduğu için ağrı yapıyor öyle.
Merhaba kizlar 3. Trimester tüm zorluklariyla geldi diyordumki hemoroid olmusum berbat durumdayim oturamiyorum kalkamiyorum ayni durumda olan varmi umarim yoktur tabiki de randevu aldim 11ine verdiler o zamana kadar tavsiyesi olan varmi sicak suya oturmak disinda tabiki cunku erken dogumu tetikliyebiliyormus kendi doktorum dogumdan sonra gecer ama genel cerraha randevu al bir krem yazsınlar dedi
Oy oy geçmiş olsun canım benim yıllar evvel çekmiştim bikez o ağrıyı.beter bişeydi patlıcan saplarını mı ne haşlamıştım ozaman öyle bir kür okumuştum.şimdi yapılır mı bilmiyorum ama
evet ishalin de yaptığını duymuştum. ben bir gün çok ağrırken daha etkili olur diye hindistan cevizi yağıyla yumuşattım bu arada. hala da tuvaletten çıkınca hemen onu sürüyorum. ama bunu öneremem herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. geçmiş olsun.
Anladım. Ben her gittiğimde bebeğin haftası değişik çıkıyor son gittiğimde 1 hafta fazlasını söylemişti doktor. Ona göre şu anda 30. haftanın içinde olmam lazım. O yüzden tedirgin oldum biraz, vaktini geçirmeyeyim erken gideyim diye düşünmüştüm. O zaman 2 haftam var demek ki rapor almak için.
evet ishalin de yaptığını duymuştum. ben bir gün çok ağrırken daha etkili olur diye hindistan cevizi yağıyla yumuşattım bu arada. hala da tuvaletten çıkınca hemen onu sürüyorum. ama bunu öneremem herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. geçmiş olsun.
mustela mı almıştın sen? doğal içerikli olan kremleri ben deniyorum valla. geçen gün de lansinoh göğüs ucu kremini sürdüm :) ben bu ağrıdan daha kötü oraya ne olabilir ki kafasındayım ya cesaret ediyorum.