2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay kıyamamya demek ağlayabiliyorlar çok büyük bi mucize şuan yaşadığımız her ne kadar bir an önce doğurmak istesekte

ben bildiğin viks sürüyorum bi rhtlatıyo ki yakıyo ya şişini de indiriyor

Ultrasonda belli olurmuş ben en son gittiğimde doktora sordum küçük küçük tüy şeklinde henüz çıkmamış dedi bizimki kel olucak sanırım
ayy benimde eşimin de saçları çok gür bende merak ediyorum devlete gidiyorum ya normal ultrasonda da belli olurmu kii

Ben doktorumla önceden konuştum benmkide ultrasonda farklı çıkıyor hep , ultrasona göre tarih belirledik 32+0 da alcam

Ben aldım canım tam gününde alıyorsun doktor riskli bişey yoksa ve çalışmak istediğini söylersen veriyor ve evet doğum sonrasına aktarmak için bu raporu alman şart

Ultrasonda çıkan değil sat a göre olan tarih dikkate alınıyor diye biliyorum yani bende öyle oldu en azından

Ben öğretmenin. Erken doğum riskim olduğu için 36. Hafta baz alınarak doktorum 28. Haftada izne ayrılmami söylemişti. 32+0 'dan önce doğum izni baslatamiyoruz. O yüzden bana 1 aylık rapor verdiler. 32+0 da INŞALLAH doğum iznimi başlatacaklar.
32+0 da doktora gitmeniz lazım. Izne ayrılacaksanız izninizi yazacak. Yok doğum sonrasına aktaracaksaniz sizin için 5 hafta daha çalışır raporu yazıp verecek.

Dönüşümlü olarak imom ve decavit kullaniyorum. Bi gun biri bigün biri
Magnezyum
B12
Maltofer (demir)
Evet kahvaltidan once diyolar ama benim trioit ilacim da var. Bi sure kahvaltıdan 1 saat sonra dedi.
İnşaAllah şifa olurlar canım kullanorken dikkat et boşuna kullanmış olma nas8l demişse doktorun öyle kullan bayada kullanıyorsun bana vermedi şükür yoksa kullanamazdım midem şuan bile hassas asitten boğaz8m kulaklar8m hep yanıyor süt hiçbirsey fayda etmiyor baya asit düzeyi arttı neyseki az kaldı doguma hayırlısı ile bi doğursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…