2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Meyvele
aynen canım ya ilk günden beri bulantı çektiğim için artık ne yapacağımı bilmiyorum inanılmaz halsizlik var bağışıklığım çok çok düşük
Meyvelerle idare etmeye çalış canım zod ya hala bulantı çekmek benimde bulant8an beter asit kaç8yor kulak boğaz kalmadı yanıyor cayıs cayır ne iyi geliyorsa onu ye inşaAllah yak8nda dogumlarımız olurda az8cikta olsa rahatlarız ben gecede hiç uyuyamıyorum gece oluyor 3 _4 deli oluyorum yatar yatmaz başlıyor midemden asit kaçağı nefes darlığı Allah hepimize kolaylık versin

Kızlar ya göğsümün birinde ucunda böyle beyaz sivilce ucu gibi bişey oluştu. Süt geliyo desem değil bu ne acaba böyle bişey yaşayan var mı ?

Bebisler icin katlanıyoruz canim. Evet az kaldi.
Saglikla gelsinler insallah

Benim bu yalancı kasılmalar baya kendini hissettirmeye başladı ya akşam 9 gibi bi geldi 4-5 dk arayla 4 kez falan kasıldı kasıklarımdada bi ağrı oldu az önce de aynı geldi 3 kere arka arkaya pff korkutuyo insanı ya bu ara ellerimde çok uyuşup kitlenip kalıyor hissizlik oluyo magnezyum içiyorm ama sanırım yaramıyo artık

bu konuyu henüz konuşmadık doktorla. ama benim bebeğimin başı yukarıda ayakları aşağıda. bu pozisyonda normal doğum olamıyor ama doktor dönebilir dedi. bekliyorum dönmesini :) sizin nasıl?
Canım benim 3. Doğumum olacak 2017 aralık annesi olacaktım ama doğum için gittim hastaneye bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim normal doğum yaptım ikisini de bunda da şimdilik bi sıkıntı yok ama bakalım zaman ne gösterecek sağ salim olsunda inş bebişlerimiz

Kızlar ya göğsümün birinde ucunda böyle beyaz sivilce ucu gibi bişey oluştu. Süt geliyo desem değil bu ne acaba böyle bişey yaşayan var mı ?
Canım niye öyle oluyo bilmiyorum ama 1 aydır bende aynı durumdayım temizliyorum tekrar beyaz beyaz çıkıyor
Benimde öyle baya da büyük kirmizi mercimek tanesi kadar
Ne ki o acaba bilen var mi?
Rengi de acikgarip bi renk

Kızlar gebe okulunda bahsetti bundan. O göğüs ucunda çıkan sivilce gibi şeyler hamilelikte çok normalmiş, bebeğin göğsü bulması için koku salgılıyormuş sıkmamak oynamamak gerekiyormuş.
Mah-i nev canım bana doktorum kasılmalar 5 dk da bir olursa hemen hastaneye gel dedi .. bende de 3 haftadır fln var

arka arkaya 2-3 kez gelip geçiyo ama ya normal sancı geçmezmiş artarak devam edermiş ama baya sıkıntı vermeye başladı zamanda yaklaşınca

Burada gebelikle ilgili yaşadığımız şeyleri paylaşınca anlıyoruz ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yani bize özel değil tamamen hamilelikle ve içinde bulunduğumuz haftayla alakali.Mesela ben ilk kasılmalar olunca korkmuştum ama burada birçok kişi aynı şeyi yaşayınca rahatladım çünkü normal bir süreç olduğunu anladim

Aynen canım insan bilemiyo ama benim çok ark arkaya oldu bi an korktum sonra geçti neyse ki öncede oluyodu ama bu kadar net hissetmemiştim git gide hissedilir olcak diyorlardı zaten
ya malesef bende de olmaya başladı çok can sıkıcı bişey. özellikle ayakta durduysam fln oluyor akşamları kesin oluyor
aynen aynen benimde özellikle akşamları oluyor artık bebişler yokluyor resmen vakit daraldı diye

Kızlar sabah sabah aklım çıktı bir uyandım üstüm ıslak yatak islanmış suyum geldi sandım apar topar doktora gittik bi test yapıldı su degilmis çok şükür ama korkusu yetti

başınız sağolsun, allah sabır versin. bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. siz ve hepimiz. dua edelim, iyiyi düşünelim, iyiyi çağıralım, iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…