2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar sabah sabah aklım çıktı bir uyandım üstüm ıslak yatak islanmış suyum geldi sandım apar topar doktora gittik bi test yapıldı su degilmis çok şükür ama korkusu yetti
ayy hayırdır inşallah. neymiş peki neden olmuş öyle bişey haklısın korkmakla ben olsam ben de korkardm

Kızlar sabah sabah aklım çıktı bir uyandım üstüm ıslak yatak islanmış suyum geldi sandım apar topar doktora gittik bi test yapıldı su degilmis çok şükür ama korkusu yetti
Peki nolmuş o zaman? Terlemiş misin?
Benim de ödüm patlardı kesin öyle bişey görsem
.

Kizlar ya gripi atlattim burun tikanikligim 20 gundur gecmedi oneriniz varmi allah askina nefes alamamak butun uyku duzenimi istahimi psikoljimi alt ust etti nolur yardim edin

Kızlar e bebeğin indirimlerinden faydalandınız çok güzel takılar hastane çıkışları falan var.. gerçi çoğu tükenmiş ama alıp memnun kala oldu mu

Kızlar e bebeğin indirimlerinden faydalandınız çok güzel takılar hastane çıkışları falan var.. gerçi çoğu tükenmiş ama alıp memnun kala oldu mu

Ben neredeyse tüm hazırlıklarımı geçen günlerde yaptım toplu bir alışveriş oldu.. Ciddi bir çek kazandım..Ufak tefek bir şeyler kaldı onları alacağım bu hafta gidip..
Bu arada Tokatlımısın

3.trimester tarafından nakavt olanlar dernek kuralım. Nefes alamıyoruuum sanki ciğerlerime oturdu oğlan

Hemde ne nakavt Nefes darlığı ayrı bir dert denge sorunum ayrı.. Göbek yüzünden çorap bile giyemiyorum

Kızlar son göbekli hallerinizi atsanıza bakalım kimler ne durumda ben bugün atabilirsem atıcam ☺

Ay hazır mısın ? Ben çünkü kendimi halen böyle görmeye hazır değilim
Nereden nereye dönüştüğümü göstereyim size

İkisini yeni çektim ama neden birisi sarı çıktı anlamadım

Altta ki de 2 aylık hamileyken

Eklentiler

• 4A5D55A1-1912-4178-BEE8-B7E375644331.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 158
  • 03140F17-9A87-4C50-BFCC-D6FC0955F0BB.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 127
  • EE3AEC4B-A725-4005-9A0C-7A1D8124752F.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 124
gecmiş olsun canımcım
3.trimester tarafından nakavt olanlar dernek kuralım. Nefes alamıyoruuum sanki ciğerlerime oturdu oğlan
aynennnn burnumla bırlestı sankı kalbım sıkısıyor
Yerım seniiii çok tatlı olmussun mınnosss

Progestan nedeniyle akıntım çok arttı biraz da terledim herhalde doktor akıntı dedi çok şükür ama.korkusu bile yetti
Progestan ı fitil olarak alıyorsun ben o şekilde kullanıyorum ve bazen bendede oluyor ıslaklık korkuyordum progestanmı yapıyormuş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…