Çok yakışmış gebelik maşallah sadece göbek büyümüş ne güzel ben bütün vücudumda büyütüyorum şekil falan kalmadı bendeAy hazır mısın ? Ben çünkü kendimi halen böyle görmeye hazır değilim
Nereden nereye dönüştüğümü göstereyim size
İkisini yeni çektim ama neden birisi sarı çıktı anlamadım
Altta ki de 2 aylık hamileyken
Kızlarr merhaba Kontrolden geldim oğluşum 1.5 kilo olmuş ve 31+3 görünüyo bundan önceki randevularda 1 hafta önden giderdi hızını alamamış bu sefer :):)
artık kendimi görmek bile istemiyorumKızlar son göbekli hallerinizi atsanıza bakalım kimler ne durumdaben bugün atabilirsem atıcam ☺
maşallah sanaaaEn son göbekli halim ,düğün boyunca pistten inmedim,millet kesin doğurur demiştirdoğurmadım,mutfağımı temizliyorum
maşallah kuzumAy hazır mısın ? Ben çünkü kendimi halen böyle görmeye hazır değilim
Tuzlu su cekiyorum ben burnuma birtek o rahatlatıyor ama acir biraz haberin olsunKizlar ya gripi atlattim burun tikanikligim 20 gundur gecmedi oneriniz varmi allah askina nefes alamamak butun uyku duzenimi istahimi psikoljimi alt ust etti nolur yardim edin
Oooooo en sevdiğim yemekKızlar mekan açtım buyrun gelin hep beraber yiyelim
Hic aklima gelmemisti ama cok acitir o yaben bildiğin viks sürüyorum bi rhtlatıyo ki yakıyo ya şişini de indiriyor
Mustela aldim evet ama gebelik eğitiminde desitin verdiler birde cok önceden sudocrem almistim sudocremle desitin cok iyi geldi resmen agrisi gecti sonucta bebelere sürüyorlar bunlari ne kadar kötü olabilir kimustela mı almıştın sen? doğal içerikli olan kremleri ben deniyorum valla. geçen gün de lansinoh göğüs ucu kremini sürdüm :) ben bu ağrıdan daha kötü oraya ne olabilir ki kafasındayım ya cesaret ediyorum.
Sudocrem çok iyidir şifa olmuş bebisinin kremi gerçi çok amaçlı bir krem :)Mustela aldim evet ama gebelik eğitiminde desitin verdiler birde cok önceden sudocrem almistim sudocremle desitin cok iyi geldi resmen agrisi gecti sonucta bebelere sürüyorlar bunlari ne kadar kötü olabilir ki
Oooo before and after varmis alirim bi dalAy hazır mısın ? Ben çünkü kendimi halen böyle görmeye hazır değilim
Ne kadar zararli olabilir ki kafasıyla sürdüm acikcasi faydasi olduSudocrem çok iyidir şifa olmuş bebisinin kremi gerçi çok amaçlı bir krem :)
Oooo before and after varmis alirim bi dalcok guzelsin kuzum hamilelik sana yaramış ikinci fotoğraf 16 mart suan bu pijamalarında icine giremiyorum yani daha yakin tarihli hic çekmemişim çekince mutlak atacağım bu arada önden yine iyi görünüyor yandan felaket ilk fotoğrafta tahmini 2 3 aylık falan saniyorum ilk fırsatta süslenip bi kaç fotograf cekeyim bari
Ben kaç geceler yatamadım hamilelik boyunca uyuduğum gece sayısı bir elin parmaklarını gecmez uyuduğumda mutlu oluyorum artik ya midem ağrır ya burnum tıkanır ya disim ağrır hep bir atraksiyonKızlar iki gecedir uykusuzum ne gündüz nede gece uyuyabildim midem yanardağ misali oldu birden gece gözimden yaslar geldi dolandım durdum evde boğazım kulaklarım hep yandı cayır cayır naptımsa gecmedi daha önce faranjit için ada cayı içerdim hemen boğaz ağrımı geçirirdi kasılma olursa diye korktum ama bogaz ve mide ağrısona evde ilaçta yoktu mecbur kaldım bir bardak çay demledm baya ılımasonı bekledim bogazım yanıyor diye evde biraz gezdim gaz sorunu azalsın diye bildiginiz zehir vardı sanki sonra yavaş yavaş yudum yudum içtim bekleye bekleye bir baktım boğaz ağrım geçti okadar asit yakmışken midemde iyiydi inşaAllah şifa olmuştur dedim sabah 4 tü ya yattığımda sonra bi dalmışım sabah 11 e kadar esimde geç gelmiş iyiki nasıl dinlenmişim vücut ağrılarım geçmiş sağa sola dinemeyen ben nasıl uyumuşum anlamadm esim geldi o ara komşu zili caldı gözlerim şişmiş tabi okadar geç vakte kadar uyumamışım bi dalınca 6 saat uyumusum deliksiz dedi bu ne hal okadar cok uyuma gözlerin şişmiş evden çik bi bana gel falan filan anlatamadm derdimi dedim abla gece uyuyamadm da ondandır dedim oo daha doğacak disi çikacak iykusuz kalacaksın ne bilsin çektigim ağrıları aman sinir etti beni bi dağ başında yaşayaydm kimse rahatsız edemezdiböyle mide sorunu yaşayan varsa fazla tiketmemek kaydıyla ada çayını denesin zaten faranjite çok iyi geliyordu ben denemeye korkuyordum ama iyiki denemişim yoksa daha kaç gece uykusuz kalabilirim ki gün icindede uyuyamayan ben midem rahatsız yatamıyorum ki uyuyayım
Yaaa sorma sen guzel görmüşsündür arkayı da saklıyorumYaa çok tatlısın ama..
Pijamanada bayıldım..Çok kilo almamışsın gibi ne güzel
Yaaa cok tatlısın ayrica kiyafeti baya begendimEn son göbekli halim ,düğün boyunca pistten inmedim,millet kesin doğurur demiştirdoğurmadım,mutfağımı temizliyorum
Gecmis olsun canim Rabbim birdaha yasatmasin insallahProgestan nedeniyle akıntım çok arttı biraz da terledim herhalde doktor akıntı dedi çok şükür ama.korkusu bile yetti
Maşallah canımOooo before and after varmis alirim bi dalcok guzelsin kuzum hamilelik sana yaramış ikinci fotoğraf 16 mart suan bu pijamalarında icine giremiyorum yani daha yakin tarihli hic çekmemişim çekince mutlak atacağım bu arada önden yine iyi görünüyor yandan felaket ilk fotoğrafta tahmini 2 3 aylık falan saniyorum ilk fırsatta süslenip bi kaç fotograf cekeyim bari
Benim nedense burnumda açılmış genelde tıkalı oluyor birde kanama burnumda bir güzel tedavi etmiş ada çayı çok sık değil midemin sorunu ama sesim bile kısildı asit cok fazla yakmış anlaşolan kulaklarım bile sızlıyordu :)Ben kaç geceler yatamadım hamilelik boyunca uyuduğum gece sayısı bir elin parmaklarını gecmez uyuduğumda mutlu oluyorum artik ya midem ağrır ya burnum tıkanır ya disim ağrır hep bir atraksiyon
Çok teşekkür ederim ,8 kg aldımYaaa cok tatlısın ayrica kiyafeti baya begendimsiyahtanmi bilmiyorum ama sende fazla kilo yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?