2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tuzlu su cekiyorum ben burnuma birtek o rahatlatıyor ama acir biraz haberin olsun
ya deniyorum ama hic etkisi olmuo bi bardak ilil suya bir cay kasigi tuz atip karistiriyirm ama hic o sislik inmio dolaysyla nefes alamiyorm bisey yiyemiyorm bogulcak gibiyim

ya deniyorum ama hic etkisi olmuo bi bardak ilil suya bir cay kasigi tuz atip karistiriyirm ama hic o sislik inmio dolaysyla nefes alamiyorm bisey yiyemiyorm bogulcak gibiyim
En kotu ihtimalle doktorunuza danışın sprey veriyorlar açılması icin naneli seker vs de denenebilir bir ihtimal cok zor biliyorum umarim bir an once gecer

Çok teşekkür ederim ,8 kg aldım sende de yok ki ,ayrıca pijamama ciddi anlamda bayıldım ,bence Doğumdan sonra da giyebilirsin,önden düğmeli ,rahat bir şekilde emzirirsin,nerden aldın
Eminonunden aldim canim dogumdan sonra giymek icin almistim bende ama biraz dar almisim saniyorum gerci gobek inince olur muhakkak bende var kilo ya 12 aldim ben daha da aliyorum

Benimde midem her zaman olmuyor ama disim saolsun hic yalniz birakmaz beni adaçayı en zararlılardan dedi benim doktorum ki ben cok severim hamilelikten once her sabah adaçayı ile kahvalti yapardım

Yaaa hepiniz çok tatlısınız maşallah ben foto yukleyemiyorum yoksa ben de paylaşırdım

Bu arada benim bebiş hareket ettikçe de tuvaletim var gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum siz de öyle misiniz acaba

S Serylady pijaman çok tatlı evet ben de aldım çok benzerini LC den doğum sonrası için, daha giymedim ama, şimdi sende görünce daha bi hoşuma gitti

En kotu ihtimalle doktorunuza danışın sprey veriyorlar açılması icin naneli seker vs de denenebilir bir ihtimal cok zor biliyorum umarim bir an once gecer
illiadin kullandm onu da 5 gun kullanabilirsn dedi ins gecer yaa cok zor allah kimseye vermesin nefes alamamak insanin psikolojisini bozuyormus gercekten

Yaaa hepiniz çok tatlısınız maşallah ben foto yukleyemiyorum yoksa ben de paylaşırdım

Bu arada benim bebiş hareket ettikçe de tuvaletim var gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum siz de öyle misiniz acaba
Ben de kızım hareket ettikçe sıkışmış gibi hissediyorum çok sık gidiyorum tuvalete :) hele bazen çok sert vuruyor o zaman baya kötü oluyor

Eşime kalsa hiç almadm da taytlar bile oluyor daha göbeğe çıkarmadıkça tabi azarlıyor dikkat biraz fazla ye diyor midem iyi olsa oo :)
Bence de sadece gobek var sende benim heryerim yağ bağladı sanki vücudum.bu günleri bekliyormuş birde o kadar kustum ettim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…