ya deniyorum ama hic etkisi olmuo bi bardak ilil suya bir cay kasigi tuz atip karistiriyirm ama hic o sislik inmio dolaysyla nefes alamiyorm bisey yiyemiyorm bogulcak gibiyim
ya deniyorum ama hic etkisi olmuo bi bardak ilil suya bir cay kasigi tuz atip karistiriyirm ama hic o sislik inmio dolaysyla nefes alamiyorm bisey yiyemiyorm bogulcak gibiyim
En kotu ihtimalle doktorunuza danışın sprey veriyorlar açılması icin naneli seker vs de denenebilir bir ihtimal cok zor biliyorum umarim bir an once gecer
Çok teşekkür ederim ,8 kg aldım sende de yok ki ,ayrıca pijamama ciddi anlamda bayıldım ,bence Doğumdan sonra da giyebilirsin,önden düğmeli ,rahat bir şekilde emzirirsin,nerden aldın
Eminonunden aldim canim dogumdan sonra giymek icin almistim bende ama biraz dar almisim saniyorum gerci gobek inince olur muhakkak bende var kilo ya 12 aldim ben daha da aliyorum
Benim nedense burnumda açılmış genelde tıkalı oluyor birde kanama burnumda bir güzel tedavi etmiş ada çayı çok sık değil midemin sorunu ama sesim bile kısildı asit cok fazla yakmış anlaşolan kulaklarım bile sızlıyordu :)
Benimde midem her zaman olmuyor ama disim saolsun hic yalniz birakmaz beni adaçayı en zararlılardan dedi benim doktorum ki ben cok severim hamilelikten once her sabah adaçayı ile kahvalti yapardım
Ne 3 ü nezamandı o 5 aylıkkendi şimdi iki ay gecti bu halim daha yeni bende 10 kilo olmuştu alalı ama firenledm şuan 9 ile 8 arası oynuyor daha nekdar alırız bir fikrim yok :)
En kotu ihtimalle doktorunuza danışın sprey veriyorlar açılması icin naneli seker vs de denenebilir bir ihtimal cok zor biliyorum umarim bir an once gecer
illiadin kullandm onu da 5 gun kullanabilirsn dedi ins gecer yaa cok zor allah kimseye vermesin nefes alamamak insanin psikolojisini bozuyormus gercekten