2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
S Serylady pijaman çok tatlı evet ben de aldım çok benzerini LC den doğum sonrası için, daha giymedim ama, şimdi sende görünce daha bi hoşuma gitti
Bende dogum sonrasi icin aldim denedim denemisken de bir resim cekeyim dedim gule gule giyelim aldiklarimizi insallah

Yaaa hepiniz çok tatlısınız maşallah ben foto yukleyemiyorum yoksa ben de paylaşırdım

Bu arada benim bebiş hareket ettikçe de tuvaletim var gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum siz de öyle misiniz acaba
Aynisi bende de var dışarı çıkamaz oldum resmen

Yaaa hepiniz çok tatlısınız maşallah ben foto yukleyemiyorum yoksa ben de paylaşırdım

Bu arada benim bebiş hareket ettikçe de tuvaletim var gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum siz de öyle misiniz acaba
benmde bazen mesaneme baskı yapıyor sanırım öyle oluyorumm

Bence de sadece gobek var sende benim heryerim yağ bağladı sanki vücudum.bu günleri bekliyormuş birde o kadar kustum ettim yani
Vücut tekrar aynı seyi yaşmaktan korkuyir ve depo yapıyor galiba bende baya çıkardom neydi o güNler derken daha ne günler görücez ebebekte kampanya varmış habeiniz varmı alacağın şeyler varsa bi uğra isyersen

Kızlar bir aydır aynı kilodayım sizce bu nornal mi :) yürüdüğüm icinmi almıyorum hatta iki kilo vermişim yada sıkılaşmışım incesinde düşik tehlikesi kasık ağrısı derken baya hareketsiz kalmıştım simdi yürimek baya bi dinçleştirdi beni birde doğum sonrası için korse alan varmı benim ilk dogum olacağı için normal olmasını temenni ediyorum ve korseler neye göre alınoyor hangileri daha kullanışlı ve ciddi anlamda korselik görevini yapabiliyor bilgi verirseniz sevinirim :)

Keşke ben bi hafta aynı kiloda kalabilsem doktor 2 kilo alsam bile kızıyor...

Keşke ben bi hafta aynı kiloda kalabilsem doktor 2 kilo alsam bile kızıyor...
MaşaAllah esim hergün soruyor kaç kilo oldun aynıyım demekten yoruldum sen diyetmi yapıyorsun neden kilo almıyorsun diyor dedim hareket ettikçe demekki yakıyorum birde benim kız gece gündüz rahat durmuyor hep tekme bir sağda bir solda doğdugunda bu kızı nasıl zabdedicem bilemiyorum :)

ne güzel , ben bi gördüğüm rakamı bidaha göremiyorm korse ben yamuna korse aldım balenli o. bi araştır istersen

Kilo konusuna yorum yapamayacagim ama korseyi yamuna alacagim ben henüz almadim normal bedenine gore almak gerekiyormus sadece onu ve yorumlarının cok iyi oldugunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…