Kilo konusuna yorum yapamayacagim ama korseyi yamuna alacagim ben henüz almadim normal bedenine gore almak gerekiyormus sadece onu ve yorumlarının cok iyi oldugunu biliyorum
MaşaAllah esim hergün soruyor kaç kilo oldun aynıyım demekten yoruldum sen diyetmi yapıyorsun neden kilo almıyorsun diyor dedim hareket ettikçe demekki yakıyorum birde benim kız gece gündüz rahat durmuyor hep tekme bir sağda bir solda doğdugunda bu kızı nasıl zabdedicem bilemiyorum :)
Kiloya hiç takılma canım tüm hamileliğinde 5 kilo alan da var benim gibi her ay 3 kilo alan da bebeğin gelişimi iyiyse hiç sorun yok
Ya yerim ben onu öyle hareketli olunca çıkarıp mıncıklayasım geliyo çok hoşuma gidiyo ne güzel cimcime kıpır kıpır
Kızlar bir aydır aynı kilodayım sizce bu nornal mi :) yürüdüğüm icinmi almıyorum hatta iki kilo vermişim yada sıkılaşmışım incesinde düşik tehlikesi kasık ağrısı derken baya hareketsiz kalmıştım simdi yürimek baya bi dinçleştirdi beni birde doğum sonrası için korse alan varmı benim ilk dogum olacağı için normal olmasını temenni ediyorum ve korseler neye göre alınoyor hangileri daha kullanışlı ve ciddi anlamda korselik görevini yapabiliyor bilgi verirseniz sevinirim :)
Ben de bı buçuk ay aynı kiloda kalmıştım sonra üç haftada bı buçuk kilo aldım doktor ikisine de normal diyor takılmamak lazım yani aslında ama tabi yürümek etkili ben ise toplu taşıma ile gidiyordum bebek kilo almasına ragmen ben çok almıyordum şimdi arabayla gidiyorum kilo almaya başladım
Kiloya hiç takılma canım tüm hamileliğinde 5 kilo alan da var benim gibi her ay 3 kilo alan da bebeğin gelişimi iyiyse hiç sorun yok
Ya yerim ben onu öyle hareketli olunca çıkarıp mıncıklayasım geliyo çok hoşuma gidiyo ne güzel cimcime kıpır kıpır
Gelişimi fazla ileri desem yeridir üç haftayı gecti ileri bir 4 hafta oliyor bi üç hafta :) birde yedigime daha cok dikkat etsem hepsini vericemmi ne 5. Aya kadar hep ayn8ydım 6 da birden c8ktı göbüş herkes kilo almışsin diyor burda dedim 7.aydayız kiloda mı almayım :)
Ben de bı buçuk ay aynı kiloda kalmıştım sonra üç haftada bı buçuk kilo aldım doktor ikisine de normal diyor takılmamak lazım yani aslında ama tabi yürümek etkili ben ise toplu taşıma ile gidiyordum bebek kilo almasına ragmen ben çok almıyordum şimdi arabayla gidiyorum kilo almaya başladım
Hareket etkiliyor anlaşılan iyi bari normalmiş hareketsiz kalsam yine almaya devam ederim şuan yürüyüş yapıyorum evde yaklaş8k ginde bazen 6 bin bazen 10 bin adım sürekli aynı olmuyor ypruluyorum ama kasık ağrilarım yürimeye başlayınca geçti demekki kas orası artıca güçlendi
Hareket etkiliyor anlaşılan iyi bari normalmiş hareketsiz kalsam yine almaya devam ederim şuan yürüyüş yapıyorum evde yaklaş8k ginde bazen 6 bin bazen 10 bin adım sürekli aynı olmuyor ypruluyorum ama kasık ağrilarım yürimeye başlayınca geçti demekki kas orası artıca güçlendi
Oooo before and after varmis alirim bi dal cok guzelsin kuzum hamilelik sana yaramış ikinci fotoğraf 16 mart suan bu pijamalarında icine giremiyorum yani daha yakin tarihli hic çekmemişim çekince mutlak atacağım bu arada önden yine iyi görünüyor yandan felaket ilk fotoğrafta tahmini 2 3 aylık falan saniyorum ilk fırsatta süslenip bi kaç fotograf cekeyim bari
Anaa herkes ne kadar fit bir hamiş maşallah maşallah Ne biliyim çok kilo aldık yarım dünya gibi olduk denilince ben baya baya aldınız sanıyorum ama gayet iyisiniz
Ben 80le başladım 100e az kaldı. Fotoğraf paylaşanlar gayet güzel görünüyo maşallah. Doğurduktan sonra hemen yürüyüşle başlamayı düşünüyorum. Spora da artık ne zaman el verirse sezeryan olursam eğer kardiyo ağırlık ne varsa girişicem azami süreyi doldurunca fit olamadım hiç ama fit anne olmak istiyorum