2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kilo konusuna yorum yapamayacagim ama korseyi yamuna alacagim ben henüz almadim normal bedenine gore almak gerekiyormus sadece onu ve yorumlarının cok iyi oldugunu biliyorum
Aldığınızda resim atında bizde faydalanalım bende simdi baktım baya beğenkisler ama kancaları sanki az gibi mi geldi banada :)

Kiloya hiç takılma canım tüm hamileliğinde 5 kilo alan da var benim gibi her ay 3 kilo alan da bebeğin gelişimi iyiyse hiç sorun yok
Ya yerim ben onu öyle hareketli olunca çıkarıp mıncıklayasım geliyo çok hoşuma gidiyo ne güzel cimcime kıpır kıpır

Ben de kızım hareket ettikçe sıkışmış gibi hissediyorum çok sık gidiyorum tuvalete :) hele bazen çok sert vuruyor o zaman baya kötü oluyor
Evet ben de öyleyim o hareket ettikçe tuvaletim geliyor bazen hatta öyle çok geliyor ki koşa koşa gidiyorum ama gidince yok aslında :)))

Ben de bı buçuk ay aynı kiloda kalmıştım sonra üç haftada bı buçuk kilo aldım doktor ikisine de normal diyor takılmamak lazım yani aslında ama tabi yürümek etkili ben ise toplu taşıma ile gidiyordum bebek kilo almasına ragmen ben çok almıyordum şimdi arabayla gidiyorum kilo almaya başladım

Gelişimi fazla ileri desem yeridir üç haftayı gecti ileri bir 4 hafta oliyor bi üç hafta :) birde yedigime daha cok dikkat etsem hepsini vericemmi ne 5. Aya kadar hep ayn8ydım 6 da birden c8ktı göbüş herkes kilo almışsin diyor burda dedim 7.aydayız kiloda mı almayım :)

Hareket etkiliyor anlaşılan iyi bari normalmiş hareketsiz kalsam yine almaya devam ederim şuan yürüyüş yapıyorum evde yaklaş8k ginde bazen 6 bin bazen 10 bin adım sürekli aynı olmuyor ypruluyorum ama kasık ağrilarım yürimeye başlayınca geçti demekki kas orası artıca güçlendi

Yamuna korsenin hangisini aldınız peki arkadaşlar bı sürü model var ben geçenlerde baktım da kafam karıştı

Ohh ne güzel maşallah o yürüyüş sana doğum da da yardımcı olacak Allah'ın izniyle

Gayet iyisin maşallah kendin hiç kilo almamışsın bebiş almış hep kolların incecik

Anaa herkes ne kadar fit bir hamiş maşallah maşallah Ne biliyim çok kilo aldık yarım dünya gibi olduk denilince ben baya baya aldınız sanıyorum ama gayet iyisiniz

Ben 80le başladım 100e az kaldı. Fotoğraf paylaşanlar gayet güzel görünüyo maşallah. Doğurduktan sonra hemen yürüyüşle başlamayı düşünüyorum. Spora da artık ne zaman el verirse sezeryan olursam eğer kardiyo ağırlık ne varsa girişicem azami süreyi doldurunca fit olamadım hiç ama fit anne olmak istiyorum

Bende bu durumdayim
maşallah sana da
Aldığınızda resim atında bizde faydalanalım bende simdi baktım baya beğenkisler ama kancaları sanki az gibi mi geldi banada :)
Yamuna korsenin hangisini aldınız peki arkadaşlar bı sürü model var ben geçenlerde baktım da kafam karıştı

https://www.yamunakorse.com/yamuna-latex-korse-ten
benm aldığm bu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…