Ben 80le başladım 100e az kaldı. Fotoğraf paylaşanlar gayet güzel görünüyo maşallah. Doğurduktan sonra hemen yürüyüşle başlamayı düşünüyorum. Spora da artık ne zaman el verirse sezeryan olursam eğer kardiyo ağırlık ne varsa girişicem azami süreyi doldurunca fit olamadım hiç ama fit anne olmak istiyorum
Baya alm8şsın canım başka sorinun yoksa verirsin hiç telaşlanma sen endiseye kapilma herkesin bünye meselesi çaylardanda faydalan8rsin birde dengeli beslendimi tamamd8r annem diyete baslamıstı küçik kardesimle inan kardesimden azimli bayada vermiş şuan 60 ları görmüş kadın 50 ye merdiven dayadı üstelik neden nekadar yiyeceğini bildikten sonra diyet dediginde sağlıklı beslenme birde egzersiz tamamd8r listesi elimde olsa atardım hiç aç kalmad8 olmadik seyler icmedi bi göbegim kaldı diyor ikitane ikiz doğum yapınca okadar olması normal demi :)
Bence varya çok kilo aldım diyenler normalde baya zayıfmış aldıkları zaman normal fit bir hamiş olmuşlar mesela sen hamilelikten önce kaç kiloydun ben 57 kiloydum sen bence şuan anca 57sindir
Bence varya çok kilo aldım diyenler normalde baya zayıfmış aldıkları zaman normal fit bir hamiş olmuşlar mesela sen hamilelikten önce kaç kiloydun ben 57 kiloydum sen bence şuan anca 57sindir
2. Gebeliğini yaşayan annelere bi sorum var şuanki hareket kısıtı kilodan değil dimi bebekten. Yani doğurunca eğilirken falan sıkıntı yaşamicaz inşallah
2. Gebeliğini yaşayan annelere bi sorum var şuanki hareket kısıtı kilodan değil dimi bebekten. Yani doğurunca eğilirken falan sıkıntı yaşamicaz inşallah
İyi aksamlar hanimlar ben geçmeyen ve gittikçe artan kasintimdan dolayi dr a gittim karaciğer enzimlerim yükselmiş kesin teşhis konulmadi ama yuksek ihtimal kolestaz olmusum ve kolestaz da 40 haftayi beklemeden bebegi 37 38 de aliyorlar son haftalarda hayati riski oluyormus. eğer geçmeyen şiddetli kasintiniz varsa ihmal etmeyin sakın hele ki idrarda koku renk değişikliği vs de varsa hemen dr a gidin
İyi aksamlar hanimlar ben geçmeyen ve gittikçe artan kasintimdan dolayi dr a gittim karaciğer enzimlerim yükselmiş kesin teşhis konulmadi ama yuksek ihtimal kolestaz olmusum ve kolestaz da 40 haftayi beklemeden bebegi 37 38 de aliyorlar son haftalarda hayati riski oluyormus. eğer geçmeyen şiddetli kasintiniz varsa ihmal etmeyin sakın hele ki idrarda koku renk değişikliği vs de varsa hemen dr a gidin
Her gece terleyerek uyanmalarım dışında artık oturduğum yerde de terlemeye başladım boynum ensem ve göğüs aram terlemekten boynum tahriş oldu yaa yanmaya başladı
Her gece terleyerek uyanmalarım dışında artık oturduğum yerde de terlemeye başladım boynum ensem ve göğüs aram terlemekten boynum tahriş oldu yaa yanmaya başladı
Bende oyleyim. Ayaklarim bile yaniyor. Normalde cok usuyen biriyim. Ustum acik yatiyorum. Menapozlu gibi evde oflaya poflaya geziyorum. Az kaldi insallah sabretcez..