Anaa herkes ne kadar fit bir hamiş maşallah maşallah Ne biliyim çok kilo aldık yarım dünya gibi olduk denilince ben baya baya aldınız sanıyorum ama gayet iyisiniz❤
İyi aksamlar hanimlar ben geçmeyen ve gittikçe artan kasintimdan dolayi dr a gittim karaciğer enzimlerim yükselmiş kesin teşhis konulmadi ama yuksek ihtimal kolestaz olmusum ve kolestaz da 40 haftayi beklemeden bebegi 37 38 de aliyorlar son haftalarda hayati riski oluyormus. eğer geçmeyen şiddetli kasintiniz varsa ihmal etmeyin sakın hele ki idrarda koku renk değişikliği vs de varsa hemen dr a gidin
Bende oyleyim. Ayaklarim bile yaniyor. Normalde cok usuyen biriyim. Ustum acik yatiyorum. Menapozlu gibi evde oflaya poflaya geziyorum. Az kaldi insallah sabretcez..
Benimde ayaklarım çok üşür ve ısıtamam normalde gece sadece göbeğimi belimi kapatıyorym oğlumdada çok kötğ olmuştum heryerim yara olmuştu terlemekten inş bunda öyle olmadan geçiririm
Meyvele
Meyvelerle idare etmeye çalış canım zod ya hala bulantı çekmek benimde bulant8an beter asit kaç8yor kulak boğaz kalmadı yanıyor cayıs cayır ne iyi geliyorsa onu ye inşaAllah yak8nda dogumlarımız olurda az8cikta olsa rahatlarız ben gecede hiç uyuyamıyorum gece oluyor 3 _4 deli oluyorum yatar yatmaz başlıyor midemden asit kaçağı nefes darlığı Allah hepimize kolaylık versin
Evet canım benimde bulantıma ek olarak mide yanması eklendi. İkisi birden çok zor bu gece kolum çok ağrıdı. Mide yanması için rennie çiğnedim bi saat sonra zofer içtim bi düzelemedim. Bugünde magnorma başladım inş sağlıkla kavuşalım yavrularımıza şikayetçi değilim bu arada meyve Banada iyi geliyor tatlı normalde de sevmem zaten
Kizlar şok a anne bebek cantasi gelicekmis yarin bakan olursa guzelmi kotumu haber verebilir mi :))
Banyo seti almayanlar icinde desenli küvet varmis bu haftaki katalogda bilginiz olsun fiyatlar cok uygunn :)
Adı ustunde batil inanc canim bence takilma ve dusunme ben kestirdim sadece kimyasal diye boyatmiyorum dogumdan snra ilk işim ombre yaptirmak olucak ama
Ben geçen ay kestirdim her gören ay niye kesitirdin çocuğun ömrü kısa olcak diyor lafımı da sert bir dille söylüyorum bu kadar saçma bi inanç duymadım Allah ın verdiği canı belirlediği ömrü ben saçımı kestrererk mi değştiricem diyorum
Ben geçen ay kestirdim her gören ay niye kesitirdin çocuğun ömrü kısa olcak diyor lafımı da sert bir dille söylüyorum bu kadar saçma bi inanç duymadım Allah ın verdiği canı belirlediği ömrü ben saçımı kestrererk mi değştiricem diyorum