2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de karaciğerle ilgili birşeyler soledi ama benim bir rahatsızlığım yok suan ne kaşıntı ne de renk koku değişimi

Bende oyleyim. Ayaklarim bile yaniyor. Normalde cok usuyen biriyim. Ustum acik yatiyorum. Menapozlu gibi evde oflaya poflaya geziyorum. Az kaldi insallah sabretcez..
Benimde ayaklarım çok üşür ve ısıtamam normalde gece sadece göbeğimi belimi kapatıyorym oğlumdada çok kötğ olmuştum heryerim yara olmuştu terlemekten inş bunda öyle olmadan geçiririm

Evet canım benimde bulantıma ek olarak mide yanması eklendi. İkisi birden çok zor bu gece kolum çok ağrıdı. Mide yanması için rennie çiğnedim bi saat sonra zofer içtim bi düzelemedim. Bugünde magnorma başladım inş sağlıkla kavuşalım yavrularımıza şikayetçi değilim bu arada meyve Banada iyi geliyor tatlı normalde de sevmem zaten

Kizlar şok a anne bebek cantasi gelicekmis yarin bakan olursa guzelmi kotumu haber verebilir mi :))
Banyo seti almayanlar icinde desenli küvet varmis bu haftaki katalogda bilginiz olsun fiyatlar cok uygunn :)

Eklentiler

• 22CA07C8-0451-4BDB-9507-2B6E68F07852.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 37
Üff saçımı kestirmek istiyorum ama o batıl inancı kafama soktular bikere
Ben geçen ay kestirdim her gören ay niye kesitirdin çocuğun ömrü kısa olcak diyor lafımı da sert bir dille söylüyorum bu kadar saçma bi inanç duymadım Allah ın verdiği canı belirlediği ömrü ben saçımı kestrererk mi değştiricem diyorum

İyi demişsin ya kim nerden uydurmuş çok meral ediyorum yaniii

kızlar 3gündür göbek deliğim ve etrafında öyle bi sızı varki öldürecek beni bi bilgisi olan var mı
Benim de olmustu canim ayni ağrı 1 hafta sürdü gecti hem rahim büyümesinden oluyormus hemde gobek geriliyorya o yapiyormus bol bol nemlendir geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…