2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
anladm canım ben daha önce hiç gitmemmiştim kadın doğuma açıkçası kontrole fln o yüzden yeni öğrenmiş oldum

Ben 5 doğum yapmış kadar gitmisimdir takma kafana her miyom zararlı değil önemli olsa doktorun söylerdi bir çok kadında miyom vardır zaten bende daha fazla oluyo yapısı üretmeye müsait dediler

Ya devlette bazı doktorlar anlayışlı yapıyor bazıları takıntılı devlette mutlaka bir doktorunuz olsun ama yoksa özelde tahliller bir servet tutuyor

Reactions: H E
Adaçayını önermiyorlar içiyorsanız dikkat edin bence..

Ya devlette bazı doktorlar anlayışlı yapıyor bazıları takıntılı devlette mutlaka bir doktorunuz olsun ama yoksa özelde tahliller bir servet tutuyor
Devlete şuan gitmek istemıyorum alttan muayene ederler dıye
Olmadı kalp atışlarını duyduktan sorna devlettende bır randevu alayım
Benim de aynı şekilde 2 hafta sonraki randevuya kadar yaptır dedi.
sağlık ocagını aradım ama ulaşamaıdm . Yarın tekrar araryıp sorucam .

Kızlar kese ve kalp atışı için ayrı ayrı mı gittiniz yoksa ikisi için bi kere mi? Birde kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını vajinal mi abdominal mi?

Bu arada bebeklerimizin Doğum tarihleri aynı :)

Ben 5 doğum yapmış kadar gitmisimdir takma kafana her miyom zararlı değil önemli olsa doktorun söylerdi bir çok kadında miyom vardır zaten bende daha fazla oluyo yapısı üretmeye müsait dediler
anladım canım çok saol.. öbür gittiğimde daha çok sorarım zaten ilk olduğu için şaşırdım baya

Sebep buldular mı canım düşük yapmana ne gibi önlemler aldı doktorun merak ettm
Canim ilk hamileligimde bebegi goremedik. Sonra gerekli testleri yaptirdik. Bende pıhtılaşma çıktı. Sonra 2. hamileligim tüp bebekle oldu. Onda transfer oldugum gunden itibaren kan sulandirici igne kullandim. Onda da bebek gelismedi. Maalesef alindi. Simdi yine tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim. Yine ignemi oluyorum. Insallah bir sorun olmaz.
Sizde muhakkak gerekli testleri yaptirin canim. Umarim bir sey çikmaz ama onlem almak herzaman iyidir.

Bende günde 1 defa igne oluyorum. Neden 2 defa kullaniyorsun doktorun sebebini soyledi mi canim?

Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Ay Allah korusun demeyin öyle şeyler. Belirtilerin bazen olup bazen olmaması gayet normal

Canim nerdeyse ayni seyleri yasamisiz. Benimde 3. hamileligim. 2 tanesi tup bebekle oldu. Bir onceki hamileligimde bebegin gelisimi durdu. Genetik test yapildi. Hicbir sey cikmadi.
Insallah bu bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…