- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
anladm canım ben daha önce hiç gitmemmiştim kadın doğuma açıkçası kontrole fln o yüzden yeni öğrenmiş oldum
Tesekkur ederim çünkü o cikarsa her tartışmada basima kakacak biliyorumhem takdılar hem çıkardılar hemşireler ilgilendi başkası değil merak etme
senden toxoplazma
rubella , cmv testlerı ıstediler mi ?
ve nereye yaptırdın .
Benımda çok yenı özeldeyım . Bunları yaptır dedi devlettte yaptırayım dedım ama telefonla hastaneyı aradım . Bu testlerı ıstıyorum dersenız yapmazlar rutın kontrole gelin doktor yapmak isterse yapar dedi
Adaçayını önermiyorlar içiyorsanız dikkat edin bence..Ben normalde yesıl cay vs ıcerdım tabı ama hamıleyken bencede ıcılmez dıye dusunuyorum. Ama ıhlamur ve adacayı gıbı caylarda sıkıntı yok dıye bılıyorum. Ihlamuru doktorum bızzat soyledı ben arastırdımm zararlı degıl. Maydnozu bende duydum zaten hıc sevmem:)))
Canım testlerde silik var ama yarın kan vereceğim inşallah kanda da çıkar dua et canımCanim hamile misin cok sevindim gözünaydın Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Benim de aynı şekilde 2 hafta sonraki randevuya kadar yaptır dedi.Sağlık ocağı yapıyorsa süper . Zaten acelesı yokmus.
kalp atışından sonra ıstıyorum çogunlukla ama sen hazırla dedi ..
adaçayı adet söktürücü değil miydi yaAdaçayını önermiyorlar içiyorsanız dikkat edin bence..
Devlete şuan gitmek istemıyorum alttan muayene ederler dıyeYa devlette bazı doktorlar anlayışlı yapıyor bazıları takıntılı devlette mutlaka bir doktorunuz olsun ama yoksa özelde tahliller bir servet tutuyor
sağlık ocagını aradım ama ulaşamaıdm . Yarın tekrar araryıp sorucam .Benim de aynı şekilde 2 hafta sonraki randevuya kadar yaptır dedi.
adaçayı adet söktürücü değil miydi ya
Bu arada bebeklerimizin Doğum tarihleri aynı :)Devlete şuan gitmek istemıyorum alttan muayene ederler dıye
Olmadı kalp atışlarını duyduktan sorna devlettende bır randevu alayım
sağlık ocagını aradım ama ulaşamaıdm . Yarın tekrar araryıp sorucam .
Ay sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahBu arada bebeklerimizin Doğum tarihleri aynı :)
anladım canım çok saol.. öbür gittiğimde daha çok sorarım zaten ilk olduğu için şaşırdım bayaBen 5 doğum yapmış kadar gitmisimdir takma kafana her miyom zararlı değil önemli olsa doktorun söylerdi bir çok kadında miyom vardır zaten bende daha fazla oluyo yapısı üretmeye müsait dediler
Canim ilk hamileligimde bebegi goremedik. Sonra gerekli testleri yaptirdik. Bende pıhtılaşma çıktı. Sonra 2. hamileligim tüp bebekle oldu. Onda transfer oldugum gunden itibaren kan sulandirici igne kullandim. Onda da bebek gelismedi. Maalesef alindi. Simdi yine tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim. Yine ignemi oluyorum. Insallah bir sorun olmaz.Sebep buldular mı canım düşük yapmana ne gibi önlemler aldı doktorun merak ettm
Bende günde 1 defa igne oluyorum. Neden 2 defa kullaniyorsun doktorun sebebini soyledi mi canim?Anlıyorum
Ben de çok üzüldüm yıprandım
Ben de Mayıs’ta kürtaj olmıştum
Eşimle de iyi değildik üstüne
Uzun süre düşünmem demiştim ama bir adet geçince hemen insanın aklına düşüyor
Hayırlı zamanda gelirler inşallaj kucaklarımıza
Ben de ilk düşükten sonra yaptırmıştım testleri
Şimdi günde iki defa göbekten iğne yapıyorum
Sabah randevum var bakalım neler olmuş
Kalp atışı için gideceğim
Testte cikiyorsa vardir:)Canım testlerde silik var ama yarın kan vereceğim inşallah kanda da çıkar dua et canım
Ay Allah korusun demeyin öyle şeyler. Belirtilerin bazen olup bazen olmaması gayet normalKızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Canim nerdeyse ayni seyleri yasamisiz. Benimde 3. hamileligim. 2 tanesi tup bebekle oldu. Bir onceki hamileligimde bebegin gelisimi durdu. Genetik test yapildi. Hicbir sey cikmadi.Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bende 3 ay önce aynı durumu yaşadım kanamam yoktu kalp atışı durmuştu çok kötü bi durum Rabbim sabırlar versin. Benim ki tüp bebekti maddi manevi çok yıprandık şuan yine tüp bebekle hamile kaldım doğal şansım yok ne yazık ki eğer doğal yolla gebe kaldıysan sıkıntı yapma pıhtılaşma testlerini yaptır canım birde biz kürtaj materyalini genetik incelemeye göndermiştik kromozom bozukluğu çıktı. Böyle durumlarda da gelişim duruyor kaybediyoruz maalesef Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasın
Çok şükür canım4
Haftada oldu
Sonra 5.haftayi gecmisti oldu.
Simdi yok şükür
Canım testlerde silik var ama yarın kan vereceğim inşallah kanda da çıkar dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?