Canım daha önceki postlar da resim attım.kendim yaptım ben kapı süsü ve yastıgı ikisinin sadece malzeme parası 100 ü geçti inan.haa ben uğraşmak istedim o ayrı.ama gösterdiğin ürünler sadece malzeme parasına nerdeyse.
Teşekkürler yorumun için canım baktım seninkilere şimdi, eline sağlık, çok güzel olmuşlar. bikaç yerden fiyat aldım en uygunu bu geldi, tek pleksi isimle yapılan kapı süslerini pahalıya satıyorlardı.
Ben de instagramdan yaptırmıştım kapı süaü ve yastığını 170 demişti. Çok pahalı yapıyolar ya düşününce 170 lira edecek bişey değil ama yaptırıyoruz yine de
Benimde kahverengi cnm. 2. Hamileligimde çıktı bir tarafimda ama geçmedi hiç şimdi 3. Diğer tarafimda çıkmış onu da sıktım baktım ki süt geliyor ilginç bişey merak ettim acaba kimsede oldumu
Kizlar şok a anne bebek cantasi gelicekmis yarin bakan olursa guzelmi kotumu haber verebilir mi :))
Banyo seti almayanlar icinde desenli küvet varmis bu haftaki katalogda bilginiz olsun fiyatlar cok uygunn :)
Kızlar biz de bugün doktora gittik çok şükür her şey yolunda 1 haftada 430 gram almış artık 2 kg yu geçtik biz de 32+0 raporunu aldım bugün . Soranlar için biz doktorumla tarihi belirledik benim sat ve ultrson arasında hep fark çıkıyor çünkü. Buarada bebek doğum pozisyonunu almış bizimde her şey yolundaymış, ve daha önce sorun olan myomlar şuanda sorun değilmiş normal doğum için bir engel yok gibi ayrıca erken doğum riski vs de yokmuş şuan ❤ Bizden haberler böylee ..
Çikolata için ben de araştırıyorum bir tek o kaldı şuan . Bugün kirli sepeti aldık ona taç ve terliğimi kendim yaptım ben 15 ₺ terlik çiçeklerde 20₺ fln tuttu fotoğraflarını ekliyorum buraya ☺ Buarada sürekli diş kanaması yaşıyorm yaşayan var mı ? Bir de doktor kalsiyum için osteocare plus isimli bir ilaç önerdi kullanan var mıdır ??
Kızlar biz de bugün doktora gittik çok şükür her şey yolunda 1 haftada 430 gram almış artık 2 kg yu geçtik biz de 32+0 raporunu aldım bugün . Soranlar için biz doktorumla tarihi belirledik benim sat ve ultrson arasında hep fark çıkıyor çünkü. Buarada bebek doğum pozisyonunu almış bizimde her şey yolundaymış, ve daha önce sorun olan myomlar şuanda sorun değilmiş normal doğum için bir engel yok gibi ayrıca erken doğum riski vs de yokmuş şuan Bizden haberler böylee ..
Çikolata için ben de araştırıyorum bir tek o kaldı şuan . Bugün kirli sepeti aldık ona taç ve terliğimi kendim yaptım ben 15 ₺ terlik çiçeklerde 20₺ fln tuttu fotoğraflarını ekliyorum buraya Buarada sürekli diş kanaması yaşıyorm yaşayan var mı ? Bir de doktor kalsiyum için osteocare plus isimli bir ilaç önerdi kullanan var mıdır ??
Teşekkürler yorumun için canım baktım seninkilere şimdi, eline sağlık, çok güzel olmuşlar. bikaç yerden fiyat aldım en uygunu bu geldi, tek pleksi isimle yapılan kapı süslerini pahalıya satıyorlardı.
Kızlar biz de bugün doktora gittik çok şükür her şey yolunda 1 haftada 430 gram almış artık 2 kg yu geçtik biz de 32+0 raporunu aldım bugün . Soranlar için biz doktorumla tarihi belirledik benim sat ve ultrson arasında hep fark çıkıyor çünkü. Buarada bebek doğum pozisyonunu almış bizimde her şey yolundaymış, ve daha önce sorun olan myomlar şuanda sorun değilmiş normal doğum için bir engel yok gibi ayrıca erken doğum riski vs de yokmuş şuan ❤ Bizden haberler böylee ..
Çikolata için ben de araştırıyorum bir tek o kaldı şuan . Bugün kirli sepeti aldık ona taç ve terliğimi kendim yaptım ben 15 ₺ terlik çiçeklerde 20₺ fln tuttu fotoğraflarını ekliyorum buraya ☺ Buarada sürekli diş kanaması yaşıyorm yaşayan var mı ? Bir de doktor kalsiyum için osteocare plus isimli bir ilaç önerdi kullanan var mıdır ??
Kizlar şok a anne bebek cantasi gelicekmis yarin bakan olursa guzelmi kotumu haber verebilir mi :))
Banyo seti almayanlar icinde desenli küvet varmis bu haftaki katalogda bilginiz olsun fiyatlar cok uygunn :)
Ben çantanın pembesini aldım lacivert ve kırmızısı çok parlak gibi naylonsu duruyordu ama pembe ihi duruyordu aldım. Sonuçta 100 lira olanlarla işlev olarak çok da farklı değil iş görür onlar kadar. Niyettim gri çanta almaktı ama böyle denk gelince aldım gitti işte :) pembesi neon pembe çok tatlı bir renk
bi gitsinler ya kim onla uğraşır. iyi yapmışsın. ben de green cleanle yıkarım bebeğiminkileri. denediklerim yastık yüzü falandı leke yapmış bi de. iğrendim resmen. sen hangi sıvı deterjanı aldın?
evet uygunmuş tadı güzelmidir acaba canım?
bakayım onada :)
oda guzel fıkırmıs oyle bakmadım fıkır olarak foto varmı ?
kızımda ordan yaptırdım gerçekten hem lezzetlı hem kalıtelı kutusu vs herseyı guzel bende keyıfılım bulamazsam ordan yaptırıcam...
bunlar ne kadarmış canım?