2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Teşekkürler yorumun için canım baktım seninkilere şimdi, eline sağlık, çok güzel olmuşlar. bikaç yerden fiyat aldım en uygunu bu geldi, tek pleksi isimle yapılan kapı süslerini pahalıya satıyorlardı.

Ben de instagramdan yaptırmıştım kapı süaü ve yastığını 170 demişti. Çok pahalı yapıyolar ya düşününce 170 lira edecek bişey değil ama yaptırıyoruz yine de

Evet ya sorma bende sordum soruşturdum bunu uyguna söyledi verdim sipariş bakalım 1 haftaya hazırlıyormuş, pazartesiye olur heralde

Maşallah maşallah ne güzel haberler :) ben osteocare kullandım başından itibaren, son 2,5 aydır kullanmıyorum.

Sağolasın, Nası sorular ? :)
Benim ki niye bu kadar büyük :))
Maşallah canım koca adam oldu paşa.herşey olumlu güzel geçmiş gözün aydın.
İyi günlerde kullanın.
Kızlar oğlumun adı ömer kızımın adını da ömür olarak karar kıldık oğlumun ismi benim istediğim isim oldu kızımın da öyle güzel dimi
Adıyla yaşasınlar canım güzel uymuş :)
Sağ ol canım
İyi günlerde kullanalım hepimiz çok güzel siparişlerinde.

Maşallah koca adam olmuş:) 3 hafta kaldı darısı başıma rapor için bu arada senin bu becerikli hallerini çok kıskanıyorum canım maşallah

Kizlar şok a anne bebek cantasi gelicekmis yarin bakan olursa guzelmi kotumu haber verebilir mi :))
Banyo seti almayanlar icinde desenli küvet varmis bu haftaki katalogda bilginiz olsun fiyatlar cok uygunn :)
Ben çantanın pembesini aldım lacivert ve kırmızısı çok parlak gibi naylonsu duruyordu ama pembe ihi duruyordu aldım. Sonuçta 100 lira olanlarla işlev olarak çok da farklı değil iş görür onlar kadar. Niyettim gri çanta almaktı ama böyle denk gelince aldım gitti işte :) pembesi neon pembe çok tatlı bir renk

Aynen oyle valla kim ugrascak onla. Yorumlara bakmasam bende alcaktim granulden. Green clean aldim daha yikamadim insallah haftaya yikama utuleme islerine baslicam. Leke kalmaz bidaha yika deterjansiz arinsin iyice. Makinanin durdurma dugmesi varsa suyu cekince durdur biraz gecer onlar.

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-11-02-06-40-1.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…