2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya ben @freyahel ’i çok merak etmeye başladım muhakkak yazardı arada bi niye girmiyo siteye inşallah bişey olmamıştır
Aynen ben de merak ettim niye girmiyor acaba ya ..
Maşallah maşallah ne güzel haberler :) ben osteocare kullandım başından itibaren, son 2,5 aydır kullanmıyorum.
Memnun muydun canım ? Doktor kalsiyum içerdiğini bel ağrılarına flnda iyi geleceğini söyledi beni çok cezbetti bunu duymak çnkü haftalardır bel adına bişey hissetmiyorum , ağrısız uku nasıldı unuttm resmen
Teşekkür ederiz canımm
Maşallah koca adam olmuş:) 3 hafta kaldı darısı başıma rapor için bu arada senin bu becerikli hallerini çok kıskanıyorum canım maşallah
teşekkürler kuzum inan çok basit bunlar gerçekten düğün ve hamilelik olnca her şey ticarete dönüyor ya ..
ben de çalışabilir raporu aldım ama gün sayıyorm resmen 2 gün tatil var (23 nisan 1 mayıs) onları da çıkınca toplam 20 gün daha işe gidicem

Ben de biraz araştırdım yeniyordum baştan ama arada yemek sakıncalı degilmis çok tüketmek sıkıntı yemeye başladım bu aralar balık tüketimi önemli yiyebilirsin abartmamak koşuluyla
Bende internetten öyle okudum çok yenmesi sakıncalı diodu doktoruma da sorayım içim rahat etsin bari

Anladim pembesi bana uymuyor ya erkek bebiş oluncaa hayırlı olsun cnm :)

Oyy maşallahh tosuncuğa :))
Kirli sepeti hic aklima gelmemisti ama bu tarz bisey dusunebilirim bende mantikli olmus
Diş kanamasi bi ara vardi gecmisti ama son bi haftadir yine oluyor surekli anlamadim neden :S

Ya aslında benim vaktim var ama eşim parça pinçik diye sürekli laf ediyor.. Parça parça olunca sürekli bir yerlere para yatırıyor o da göze batıyor Birden verince etkilenmiyor zahir sanıyor ki az verdim
Haha haklısın valla ben tek tek ödedim adam artık en sonunda kartı internet alışverişine kapatıyımda gör gününü dedi

Nasıl olmuş kendim yaptım
Çok güzel olmuş bende kendim yapıcaktım çiçek beğendim terlikle çiçeğin fiyatını sordum 35 dedi ikisine kadında 50ye yapıyomuş 45e düştü bende ona yaptırdım foto atarım bi ara. Tabi kız olunca pembeler kırmızılar ohh ben mavi sevmediğim için su yeşili krem o tonlarda bişey yaptırdım mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…