2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
arkadaşlar selam herkese . 2,25 günümüz kaldı doğuma. eşim bebek eşyalarını alalım diyor bu hafta . bebek yatak , bebek arabası neleri tavsiye edersiniz? hangi marka ?

Kizlar günaydın hepinizi tek tek alintilayamadim dün cok kötuydüm cok sükür bugün biraz daha iyiyim. Toparlamaya calisiyorum kan değerlerim son testte cok iyi çıkmıştı doktorda ilacımı azaltmisti ondan olabileceğini düşünüyoruz badana olacak oda toplanacak ben hasta yatiyorum dün baya korktum evde tek olmamın da etkisi oldu.sanirim inatla doktora gitmedim aradim konuştum sadece bugün gitmeyi düşünüyorum gecer dedim geçmedi tansiyon falanmi oynuyor yine acaba bu arada soran arkadaslar cok saolsun

Hamile cekimi icin kullanicagim elbiseyi aldim
Hastane terlik tac takiminida aldim tacı cekimde de kullanicam sanirim
Cok guzelmis ya nerden aldin Ben bitane beğendim ama mayısta alicam biraz daha kilo almayi bekliyorum güle güle saglikla giy insallah kuzu

Yaa cok gecmis olsun canim gecmise cok bakmamistim haberim yoktu kisa surede toparlarsin ins

Cok guzelmis ya nerden aldin Ben bitane beğendim ama mayısta alicam biraz daha kilo almayi bekliyorum güle güle saglikla giy insallah kuzu
Canim elbiseyi trendyoldan aldim suanda oluyo daha fazla kilo alsam yinede olur baya salaş bi model her kiloda giymeye musait tarzda
Ay basi isten cikicam havanin ilk guzel zamaninda daha fazla da agirlasmadan Adalara gidip cekim dusunuyorumm :))

Kızlar bebek arabası konusunda kararsız kaldım ama artık almam lazım, Quinny zapp xtra2 yada mamas paspas solo 2 travel alan yada kullanan var mı acaba?

Benim aklımda polonezkoy vardi ama uzun araba yolculuğu zorlayabilir bilemedim tam sanirim bizi yine maçka parkı paklar rahatsızdım ve baya korktum dün ilk defa evde tektim eşimi görüntülü aradim biraz toparlayınca tansiyonmu kan şekerimi bilmem ama iyi ki düşmedim diye şükrediyorum kaça aldin elbiseyi ben 150e sordum

Anladim canim cok dikkat et aman son zamanlarimizz...
Uzun yolculuk yapmayalim cnm bencede benim dugun cekimi agva daydi orayi istiyordum yine ama hic gozum kesmedi acikcasi ada yakin ve vapur yolculugu cazip geldi bakalimm :)
120 gibi hatirliyorum ama alali biraz oldu cokta emin degilim

Bizimde düğün çekimini ağva da yaptırmıştık 2015te 4 sene oldu ama orasi cok uzak zorlayabilir vapur yolculugu daha iyi en azindan icinde dolasabilme sansin var eşime gore bunlarin hepsi gereksiz masraf fotograf cekinmeyi de hic sevmiyor bizim ufaklikta ona cekmis saniyorum ultrasonda hep yuzunu kapiyor

Aaa gercektenmi bizimde 2015de

Ne güzel denk geldi bak hamileligi de ayni anda dusunmusuz sen de gezenlerdensin sanirim anca fırsat oldu
hahahha kesinlikle planlamamiz ayni olmus
Evlenirken demistik herkese 3 sene cocuk dusunmuyoruz diye gecen yaz da karadeniz turu yaptik sonra dedik artik vakti geldi
Çok sukur istedigimiz zamanlarda olmus ikimiiz icinde bebislerimizz gelme zamani

Sanırım ilk dogum yapanlardan olacaksin ne güzel bebisin de kocaman olmus saglikla gelsin insallah annesi osteozinc kullaniyorum ben başından beri süt icemedigim icin agrim sizim yok ama benim

Hamile cekimi icin kullanicagim elbiseyi aldim
Hastane terlik tac takiminida aldim tacı cekimde de kullanicam sanirim
Benim elbisenin aynısı ben 2 renk aldım siyahi düğünde giydim,beyazı da hastaneye giderken giyicem
Ben 100 liraya aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…