2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bizde geçen sene çanakkaleden başlayıp güneye doğru indik sonra karar verdik dedik bebise de gezeriz karadenize cok istedik gitmeyi ama bir türlü olmadi bebisle gideriz insallah

Hacı şerifle ilgili cok iyi yorumlar duydum canim yaptırmama taraftariyim ama galiba ordan yaptircam

Aynen kız olunca zaten pembe aşığıyım. Satın alsam belki daha uyguna gelirdi ama hem istediğim gibi oldu hem kendim bişiler yapmak çok hoşuma gitti

Oyy maşallahh tosuncuğa :))
Kirli sepeti hic aklima gelmemisti ama bu tarz bisey dusunebilirim bende mantikli olmus
Diş kanamasi bi ara vardi gecmisti ama son bi haftadir yine oluyor surekli anlamadim neden :S
ben de kirli sepetini internette birisinden gördm canım haliyle ayıracağmz için mantklı geldi aldık bakalm :)
vücudumuz fazla kan pompaladığı için oluyor sanırım diş eti kanaması ama çok sinir bozucu bi durum gerçekten

Hamile cekimi icin kullanicagim elbiseyi aldim
Hastane terlik tac takiminida aldim tacı cekimde de kullanicam sanirim
çok güzell canım güle güle kullann. ben de aldım bi elbise hatta bu haftasonu havalar güzel olursa yapalm diyoruz zaten baya büyüdü göbüşler senin elbisende çok güzelmiş
Nasıl olmuş kendim yaptım
çok güzel olmuş canım güle güle kullann
Bi de bu elbiseyi aldım haftaya düğün var orda giymeyi dusunuyorum firsat bulursam bununlada cekim dusunuyorumm
bu elbise de çok güzelmiş ya
Sanırım ilk dogum yapanlardan olacaksin ne güzel bebisin de kocaman olmus saglikla gelsin insallah annesi osteozinc kullaniyorum ben başından beri süt icemedigim icin agrim sizim yok ama benim
olabilir canım paşa ne zaman isterse gelmeyi artık belki ağrının olmamasıyla alakası vardır ilacın

Ben ilk haftalarımda yemiştim sonra tiksindim niyeyse yiyemedim birdaha ama yenmemesi daha iyi diyen var zaten konserve oldugundan cok canim çekse yerim ama bir kutudan birsey olmaz
Ewet canım ikilemde kaldım bende az bişi yedim çok istedi canım kortrolde sorucam doktora

Bizde geçen sene çanakkaleden başlayıp güneye doğru indik sonra karar verdik dedik bebise de gezeriz karadenize cok istedik gitmeyi ama bir türlü olmadi bebisle gideriz insallah
İnsallah canim ama tavsiyem bebis biraz buyuyunce yapin bizi bile carpti o yaylalar oyuzden zor egeden guneye dogru inmeyi bizde istiyoruz seneye insallah yapriz diye dusunuyorz ama bakalimm baya ayni gidioruz gercektenn

Tesekkur ederim canim aynen zorlanmadan keyifle cekim yapmak icin bi an once firsat bulup yapmaliyizz :)) kirli sepeti bakiyorum bende suan sayendee

Seninki yine almış şükret bizimki hicbirsey almadığı gibi herseye de karışmaya çalışır yok erken yok hediye gelir diye gelsin hediye ben zevkime gore alayim da getiren yine getirsin zaten kim nr getirecekse herkes büyük alır dedigin gibi

İnsallah canim ama tavsiyem bebis biraz buyuyunce yapin bizi bile carpti o yaylalar oyuzden zor egeden guneye dogru inmeyi bizde istiyoruz seneye insallah yapriz diye dusunuyorz ama bakalimm baya ayni gidioruz gercektenn
Bebiş büyüyene kadar yapsak bile otel tatili yaparız zaten kuzu cok gezmeli tozmali zor

Ewet canım ikilemde kaldım bende az bişi yedim çok istedi canım kortrolde sorucam doktora
Birsey olmaz canim o kadardan hic merak etme ben iyi diye biliyordum doktorum konserve olan hicbirsey iyi değildir ama cok canin çekiyorsa ufak kutulardan ye bitane demisti

Ben hamilelik boyunca ne çektiysem dis ve midemden cektim canim onun disinda kendimi cok fazla yormadigim sürece bel ve sirt agrilarim hic olmadi belki ilacın etkisidir aynen bu 5.kutum saniyorum

Tesekkur ederim canim aynen zorlanmadan keyifle cekim yapmak icin bi an once firsat bulup yapmaliyizz :)) kirli sepeti bakiyorum bende suan sayendee
bulursun inşallah canım biz mudo dan aldık fikir olsn sana da
Ben hamilelik boyunca ne çektiysem dis ve midemden cektim canim onun disinda kendimi cok fazla yormadigim sürece bel ve sirt agrilarim hic olmadi belki ilacın etkisidir aynen bu 5.kutum saniyorum
teşekkürler canım ben de bgn eczaneden alaym bari o zaman. ilacın fiyatı nasıl buarada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…