Bizde geçen sene çanakkaleden başlayıp güneye doğru indik sonra karar verdik dedik bebise de gezeriz karadenize cok istedik gitmeyi ama bir türlü olmadi bebisle gideriz insallahhahahha kesinlikle planlamamiz ayni olmus
Evlenirken demistik herkese 3 sene cocuk dusunmuyoruz diyegecen yaz da karadeniz turu yaptik sonra dedik artik vakti geldi
Çok sukur istedigimiz zamanlarda olmus ikimiiz icinde bebislerimizz gelme zamani
Ayy uygunmuş ya varmıdır ki hala ?Benim elbisenin aynısıben 2 renk aldım siyahi düğünde giydim,beyazı da hastaneye giderken giyicem
Ben 100 liraya aldım canım
Ayyy bende istiyorum ya ama kartın limiti doldu artik bidahaki ayaBurdan almıştım, alacak olan varsa bilgilendirmiş olayım. Fiyatta düşmüş biraz benden sonra.
Saolasın ❤Olsun canım çok güzel ler uğraşmamış oldunTeşekkür ederimmm
Güzel olmus canim eline saglik bende kendim yaparim diye dusunuyordum sonra gittigidiyordan uygun a buldum oyle siparis ettim
Ben ilk haftalarımda yemiştim sonra tiksindim niyeyse yiyemedim birdaha ama yenmemesi daha iyi diyen var zaten konserve oldugundan cok canim çekse yerim ama bir kutudan birsey olmazTon balığı yiyebiliyormuyduk
Gittiğim zaman bakarım canım ,ben mağazadan aldımAyy uygunmuş ya varmıdır ki hala ?
Hacı şerifle ilgili cok iyi yorumlar duydum canim yaptırmama taraftariyim ama galiba ordan yaptircamevet uygunmuş tadı güzelmidir acaba canım?
bakayım onada :)
oda guzel fıkırmıs oyle bakmadım fıkır olarak foto varmı ?
kızımda ordan yaptırdım gerçekten hem lezzetlı hem kalıtelı kutusu vs herseyı guzel bende keyıfılım bulamazsam ordan yaptırıcam...
bunlar ne kadarmış canım?
Aynen kız olunca zaten pembe aşığıyım. Satın alsam belki daha uyguna gelirdi ama hem istediğim gibi oldu hem kendim bişiler yapmak çok hoşuma gittiÇok güzel olmuş bende kendim yapıcaktım çiçek beğendim terlikle çiçeğin fiyatını sordum 35 dedi ikisine kadında 50ye yapıyomuş 45e düştü bende ona yaptırdım foto atarım bi ara. Tabi kız olunca pembeler kırmızılar ohhben mavi sevmediğim için su yeşili krem o tonlarda bişey yaptırdım mecbur
evet evet güzelBen internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Fiyatları da iyi geldi bana buradakilerin
https://www.haciserif.com.tr/
evet canım güzelHacı şerifle ilgili cok iyi yorumlar duydum canim yaptırmama taraftariyim ama galiba ordan yaptircam
Saol canımBayıldımyetenekli anne
ben de kirli sepetini internette birisinden gördm canım haliyle ayıracağmz için mantklı geldi aldık bakalm :)Oyy maşallahh tosuncuğa :))
Kirli sepeti hic aklima gelmemisti ama bu tarz bisey dusunebilirim bende mantikli olmus
Diş kanamasi bi ara vardi gecmisti ama son bi haftadir yine oluyor surekli anlamadim neden :S
çok güzell canım güle güle kullann. ben de aldım bi elbise hatta bu haftasonu havalar güzel olursa yapalm diyoruz zaten baya büyüdü göbüşlerHamile cekimi icin kullanicagim elbiseyi aldim
Hastane terlik tac takiminida aldim tacı cekimde de kullanicam sanirim
çok güzel olmuş canım güle güle kullannNasıl olmuş kendim yaptım
bu elbise de çok güzelmiş yaBi de bu elbiseyi aldım haftaya düğün var orda giymeyi dusunuyorum firsat bulursam bununlada cekim dusunuyorumm
olabilir canım paşa ne zaman isterse gelmeyi artıkSanırım ilk dogum yapanlardan olacaksin ne güzelbebisin de kocaman olmus saglikla gelsin insallah annesi osteozinc kullaniyorum ben başından beri süt icemedigim icin agrim sizim yok ama benim
Ewet canım ikilemde kaldım bende az bişi yedim çok istedi canım kortrolde sorucam doktoraBen ilk haftalarımda yemiştim sonra tiksindim niyeyse yiyemedim birdaha ama yenmemesi daha iyi diyen var zaten konserve oldugundan cok canim çekse yerim ama bir kutudan birsey olmaz
Siyahi da cok guzeldi gercekten iyi yapmissin canim :))Benim elbisenin aynısıben 2 renk aldım siyahi düğünde giydim,beyazı da hastaneye giderken giyicem
Ben 100 liraya aldım canım
İnsallah canim ama tavsiyem bebis biraz buyuyunce yapin bizi bile carpti o yaylalar oyuzden zor egeden guneye dogru inmeyi bizde istiyoruz seneye insallah yapriz diye dusunuyorz ama bakalimm baya ayni gidioruz gercektennBizde geçen sene çanakkaleden başlayıp güneye doğru indik sonra karar verdik dedik bebise de gezeriz karadenize cok istedik gitmeyi ama bir türlü olmadi bebisle gideriz insallah
Tesekkur ederim canim aynen zorlanmadan keyifle cekim yapmak icin bi an once firsat bulup yapmaliyizz :)) kirli sepeti bakiyorum bende suan sayendeeben de kirli sepetini internette birisinden gördm canım haliyle ayıracağmz için mantklı geldi aldık bakalm :)
vücudumuz fazla kan pompaladığı için oluyor sanırım diş eti kanaması ama çok sinir bozucu bi durum gerçekten
çok güzell canım güle güle kullann. ben de aldım bi elbise hatta bu haftasonu havalar güzel olursa yapalm diyoruz zaten baya büyüdü göbüşlersenin elbisende çok güzelmiş
çok güzel olmuş canım güle güle kullann
bu elbise de çok güzelmiş ya
olabilir canım paşa ne zaman isterse gelmeyi artıkbelki ağrının olmamasıyla alakası vardır ilacın
Seninki yine almış şükret bizimki hicbirsey almadığı gibi herseye de karışmaya çalışır yok erken yok hediye gelir diye gelsin hediye ben zevkime gore alayim da getiren yine getirsin zaten kim nr getirecekse herkes büyük alır dedigin gibiİyi de olmuş bazı insanlar sanki ihtiyacı anlayıp demeden alıyor da annemler almıs birseyler kaynanamlarda tutmuş aynı seyleri almış yeni dedim halbuki annemler bunları aldı diye sormadan kafalarona göre takılıyorlar :) bende karışmak dahi istemiyorum daha ne aldımsa bir laf etti kaynana hanım sanki kendi cok biliyor kaç ayddır nohut battaniye alıcam diyor almıyor gitmiş annem almıs dedim annem almıs alt ama da almış bunlar duymamış ayn8 seyi daha yeni almıs annm aylar öncesinden basladıona baksan yeyer k8yafeti bi onlu bi besli tak8m aldm üştanede zıbın atleti var birtane tek alt coraplı bunlara yeter diyor sanki hiç çocuk büyitmemiş getiren olur diyor getiren belki büyük getirecsk yeni dogunca üzeini sik değiştirmek gerekecek onuda düşunmek lazım demi kendini çok biliyor sanan insanlardanda hiçmi hiç hoşlanmam :)
Bebiş büyüyene kadar yapsak bile otel tatili yaparız zaten kuzuİnsallah canim ama tavsiyem bebis biraz buyuyunce yapin bizi bile carpti o yaylalar oyuzden zor egeden guneye dogru inmeyi bizde istiyoruz seneye insallah yapriz diye dusunuyorz ama bakalimm baya ayni gidioruz gercektenn
Birsey olmaz canim o kadardan hic merak etmeEwet canım ikilemde kaldım bende az bişi yedim çok istedi canım kortrolde sorucam doktora
Ben hamilelik boyunca ne çektiysem dis ve midemden cektim canim onun disinda kendimi cok fazla yormadigim sürece bel ve sirt agrilarim hic olmadi belki ilacın etkisidir aynen bu 5.kutum saniyorumben de kirli sepetini internette birisinden gördm canım haliyle ayıracağmz için mantklı geldi aldık bakalm :)
vücudumuz fazla kan pompaladığı için oluyor sanırım diş eti kanaması ama çok sinir bozucu bi durum gerçekten
çok güzell canım güle güle kullann. ben de aldım bi elbise hatta bu haftasonu havalar güzel olursa yapalm diyoruz zaten baya büyüdü göbüşlersenin elbisende çok güzelmiş
çok güzel olmuş canım güle güle kullann
bu elbise de çok güzelmiş ya
olabilir canım paşa ne zaman isterse gelmeyi artıkbelki ağrının olmamasıyla alakası vardır ilacın
bulursun inşallah canım biz mudo dan aldık fikir olsn sana daTesekkur ederim canim aynen zorlanmadan keyifle cekim yapmak icin bi an once firsat bulup yapmaliyizz :)) kirli sepeti bakiyorum bende suan sayendee
teşekkürler canım ben de bgn eczaneden alaym bari o zaman. ilacın fiyatı nasıl buarada ?Ben hamilelik boyunca ne çektiysem dis ve midemden cektim canim onun disinda kendimi cok fazla yormadigim sürece bel ve sirt agrilarim hic olmadi belki ilacın etkisidir aynen bu 5.kutum saniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?