2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
tasarimcibayan canım ben de magnezyum için şu ilacı kullanıyorum ,uykuda olan kramplarımı azalttı,bel ağrımı geçirdi,fiyatı da 27 lira
Kızlar 2 aydır çektiğim ve geçmek bilmeyen diş ağrım yüzünden ,2 kg verdim Allah düşmanımın başına vermesin ,ne çok çektim Ya ben bu diş ağrısından

Eklentiler

• image.webp
    71 KB · Görüntüleme: 29
buna da bi bakaym canım benm aslnda kramp şikayetm fln yok bel ağrısı var sadece. geçmiş olsun sana da

bulursun inşallah canım biz mudo dan aldık fikir olsn sana da

teşekkürler canım ben de bgn eczaneden alaym bari o zaman. ilacın fiyatı nasıl buarada ?
Osteozinc ilacın adı kuzum ama ssk karşılamıyor maalesef her ay bu.ilaclara bir servet yatırıyorum fiyatı 50 civari saniyorum kutunun üzerinde yazmıyor tam hatirlayamadim

Dis agrisi benim.kanayan yaram gunde 5 kez fircaliyorum temizlettirdim ama hala bazen yokluyor hamilelikte hic kimsenin yasamamasi gereken agrilarin basında geliyor bence

Aynen bende senin durumundayım beşik bebek arabası iki takım onlu hastane çıkışı bi kaç badi bez ıslak mendil şampuan aldım
Artık yavaş yavaş tamamlasak iyi olur nolur nolmaz diye ama neyi ne kadar alsam bilemiyorum.

Osteozinc ilacın adı kuzum ama ssk karşılamıyor maalesef her ay bu.ilaclara bir servet yatırıyorum fiyatı 50 civari saniyorum kutunun üzerinde yazmıyor tam hatirlayamadim
aynen canım zaten vitamin ve demir alıyorum onlarda aylık 100 tl yi buluyor bi de bunu alsam 150 tl

Dis agrisi benim.kanayan yaram gunde 5 kez fircaliyorum temizlettirdim ama hala bazen yokluyor hamilelikte hic kimsenin yasamamasi gereken agrilarin basında geliyor bence
doktorum istersen diş taşı temizliği fln yaptırabilirsin dedi ama beklerm şurda ne kaldı yani

Bugün tetenoz aşısının 2. Dozunu oldum sağ tarafım büsbütün ağrıyor 2. Doz ağrılı geçiyor diyorlardı yattığım yerden inim inim inlesem o kıvamdayım bide 10 gündür kilo almamışım çok şükür

Gecmis olsun canim. Kiyafetinin ustunden buz tut biraz iyi olur. Birde kolunun ustune yatma daha cok agrir..

aynen canım zaten vitamin ve demir alıyorum onlarda aylık 100 tl yi buluyor bi de bunu alsam 150 tl

doktorum istersen diş taşı temizliği fln yaptırabilirsin dedi ama beklerm şurda ne kaldı yani
Ayy bu vitaminler neden bu kadar pahalı ya benim de aylık vitaminler 160 TL tutuyor ve şimdi de senin bu bahsettiğin ilacı verdi doktor daha almadım bunu da ekleyince 200 ü geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…