2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa çok güzel çantalar var bayıldımmm yaa ☺
Hangisini alacağıma karar veremiyorum
Ptesi günü sipariş vericem bakalım ☺☺☺
Henüz çanta almayanlara da fikir olsun ☺

Eklentiler

• 766E6A80-CB63-4234-9E95-43C857F5E1D5.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 99
  • 85992A94-28AB-4B62-BC94-325E6038191A.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 149D49CC-38A7-47CC-89E1-3178EC789E31.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 16417185-5936-4452-97E5-1C1114982B63.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 799E4EB3-3916-4B93-986A-CB4CC69E48E9.webp
    26 KB · Görüntüleme: 55
Bi yandan saçımı boyamayı çok istiyorum çünkü kendimi hiç beğenmiyorum bi yandan da diyorum ki boyama saçını hem kendi saçın uzasın sağlıklı doğal görüntü olsun hafif beyazlı yavaş yavaş kestir tüm boyadan kurtul. Çok kararsızım çoook. Alın işte size ikizler insanı neyle uğraşacaksınız görün

Bugün düzen zamanı ne aldım ne kaldı ne eksik hepsini ayırıyorum..
Bir bu kadar daha var yeni doğan ve 3 ay ağırlıklı aldım..
Nasıl yıkayacağım çok merak ediyorum çok minikler

Eklentiler

• 1F048339-9DB1-413A-96F9-BFF17816B1A6.webp
    89 KB · Görüntüleme: 115
  • E2D7F851-791C-4271-8904-9FB18E9B5191.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 126
Bede birseyler aldımda baya bi uzadı kargo bu ara gümrikte yogunluk varmış galiba birde seçime falanfek geldi ondan işler birikmiş olabilir mujtemelen yarın sipariş veucem baya uyguna almıssın bir ikitane gördimde alorsam beraber alırim nezaman gelecekleri belli olmuyor pek birde n11 de gördüğüm anne bebek çantası nerdeyse 40 tl daha uygun alabilirsem onuda alıcam

Sanki cokmu almışson bana mı öyle geldi kendimi birsey almamıs hissettim şuan ya :) yıkarsın ne olmuş eldemi yıkıycan canım

Sanki cokmu almışson bana mı öyle geldi kendimi birsey almamıs hissettim şuan ya :) yıkarsın ne olmuş eldemi yıkıycan canım

Ay yok küçük ya çok görünüyor
Hepsi yeni doğan değil çoğu 1-3 ay 3-6 ay..
Yaz bebeği olacağı için bunların haricinde sadece bol bol beyaz sade zıbınlar aldım..
Sıcaklarda sık sık banyo yapar değiştiririm diye..
Elde değilde makinede mahvolurlar diye korkuyorum

Ben de çok ufaklar diye çamaşır filesi aldım makine yutar diye daha önce hiç bu kadar ufak şeyler yıkamadı makine

Arkadaslar ıslak mendil hangi marka aldınız yenidoğan olmasi şart mi normalde olur mu bilgilendirirmisiniz uni baby almayi düşünüyorum yenidoğan değil ama bu ürüne indirim yapmış hepsiburada ne dersiniz

Eklentiler

• 430988729_tn30_0.jpg.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 101
Çok ciciler ya bende kıyafet alışverişini bugün tamaladım yarın yıkarım hepsini bian önce yıkama ütüleme kısmı bitsin istiyorum

Insan yıkamaya kıyamıyor dokunmaya kıyamıyor benim de bir bu kadar vardir saniyorum birde 2 3 tane de kışlık var

Arkadaslar ıslak mendil hangi marka aldınız yenidoğan olmasi şart mi normalde olur mu bilgilendirirmisiniz uni baby almayi düşünüyorum yenidoğan değil ama bu ürüne indirim yapmış hepsiburada ne dersiniz
En iyisi yenidoğanlar mühendisin oğlu sayfasının yıldızlar listesine bakıp almaya çalışıyorum herşeyi baby me nin yenidoğanını aldım en uygun fiyatlı o

Ayy bu vitaminler neden bu kadar pahalı ya benim de aylık vitaminler 160 TL tutuyor ve şimdi de senin bu bahsettiğin ilacı verdi doktor daha almadım bunu da ekleyince 200 ü geçecek
Sağılık Ocağında ben ücretsiz alıyorum . niye sizinki o kadar çıkıyor ki . ben D3 , FERRUM , DECAVİT , MAGNORM İÇİYORUM HEP . D3, FERRUM , DECAVIT SAĞILIK OCAĞI AİLE DOKTORUM ÜCRETSİZ VEİRYOR. 3 AYDIR . DOĞUMDAN SONRA DA 3 AY ÜCRETSİZ VERECEKMİŞ . AŞILARIMI , KAN TAHİLERİMİ HEPSİMİ ÜCRETSİZ YAPIYORLAR

Merhaba kızlar 31+4 göbeğimle selam vermek istedim :)

çok tatlı bi göbekkk maşallahh
Ayy bu vitaminler neden bu kadar pahalı ya benim de aylık vitaminler 160 TL tutuyor ve şimdi de senin bu bahsettiğin ilacı verdi doktor daha almadım bunu da ekleyince 200 ü geçecek
aynen canım sipariş verdm bu da 45 tl miş alcam mecbur napıımm..
ooy maşallah cicilere ben de yıkadm ütülenmeyi bekliyor 5 makine çalıştı
yenidoğanlar pamuk ve su oluyor sadece o yüzden yenidoğan al canm hatta mümknse ilk başta direk pamuk ve su kullanın diyolar..
sanırım bzm kullandıklarımz özele giriyo canım omega vs de var ya içlerinde o yüzden

Hassas yıkama yaptır birsey olmaz elde başolmaz onlar baya almışsın bir kanepe dolusu :)

Yine de gereksiz pahalı vitaminleri kullanmayın bence . bende özel doktora gidiyordum . 280 tl lik bir vitamin yazmıştı. Başka bir doktora gittim decavit sağılık bakanlığı tarafından tavsiye edilen vitamin 280 tl lik vitamini kullanma gerek yok dedi :) 2-3 doktora gittim hepsi decavit öneri. bizim ofiste 7 hamile vardı , hepsi decavit , d3 veriyorlar . magnezium bide

Merhaba kızlar bir kaç gündür annemdeyim internetsiz dim:))
Benim de göbeğim çatlamış dün fark ettim hayırlı olsun bana . Zaten göbeğim 10 aylık gibi oldu baya büyüdüm:))

Tecrübeli anneler ben şimdi depand hasta bezi alicam . Bir de depandin hasta pedi ne de gerek var mı alayım mı yoksa normal ped iş görür mü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…