2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kontrolden geldim kızlar gayet iyiyiz şükür ama hala biraz minnoşuz sanırım fl 61.2 31+6 çıkmış kilosu da 1777 olmuş doktor yumurta süt sebze ye bol bol dedi yiyorum zaten ama bu kadar oluyor napalım 20 günde 550 gram almış

Devletin verdiği magnezyumdan daha iyi diye söylendi benim kullandığım bunu sadece ozeldeki değil devletteki doktor da söyledi ayrıca zaten devletin verdiği ağrılarıma o kadar da iyi gelmedi o yüzden, multivitamini de kendim yine devletin karşılamadığı bişey kullanıyorum içinde bağışıklık sistemini de güçlendirmeye yarar bişeyler var ondan

Sipariş verdim derken eczaneden almadın mı nerden aldın canım

Aynen ben de ya, sanki onda birini falan aldım, bi de ikizler ahahah
Bizler çalışmıyoruz anlaşilan açokta kalmazlar ama ama beden zor işin çift çift alıcan :) bu arada bende ikizim küçuk kardeşimde ikiz annem nasıl ikitane ikizi dogurmuş hwmde normal şaşkınım nasıl bakmış büyütmüş Allah kolaylık versin sana canım

Banada sağl8k ocağı dekavit veriyordu ama kendi doktoeum devlet hastanesinde ünvanıda doçent güvenim tam o bana imom verdi icinde omega vitamini ve diger vitaminleri karşilastırsım imom daha iyi geldi birde kasolmam buna baslayonca geçti baska vitamin kullanmıyorum da birazda her doktor faklı düşünüyor sanırım beslenmemi de bu vitamine göre ayarladım icindeki vitaminler ne tiketirsem emilimi olur ne tuketirsem emilmeden vücuttan atılor bunlara merakımda vardı bu sayede rahat bi dinem geçiriyorum şu ara başı zor oldu ama :)

Bugün düzen zamanı ne aldım ne kaldı ne eksik hepsini ayırıyorum..
Bir bu kadar daha var yeni doğan ve 3 ay ağırlıklı aldım..
Nasıl yıkayacağım çok merak ediyorum çok minikler
Allah güle güle giymeyi nasip etsin fakat iki bebek büyütür maşallah çok almışsın canım hergün değiştirip hevesini alırsın hep kıyafetleri yıkayacağımız zamanlara gelmek isterdim çok şükür bu günleri gördük kucağımıza aldığımız günlerde nasip olsun bebiş kıyafeti ütülemek çok keyifli üstler 3 kerede altlar iki kerede bitiyor ay ben oğlumun ayaklı donlarına çizgi yapmaya uğraşırdım ne boşmuşum

Sen ne zaman yıkayacaksın ben mayısı bekliyim diyorum çokmu gec olur acep

Genetik boyle seyler minnos olacaktır belki hic takilma sorun yoksa bu arada muz bebise kilo aldırıyormuş ben dişimin ağrısından yiyemiyorum siz yiyin

ikiside gerekiyor canım benim kanamam 5 günde normale döndü yinede ikiside bitmişti
Sen ne zaman yıkayacaksın ben mayısı bekliyim diyorum çokmu gec olur acep
Canım bende iki takım var yıkayacak bişi yok artık bu hafta sonu almaya başlıcam nasipse bende Mayıs’ta yıkarım bir tamamlaya bilsem

Genetik boyle seyler minnos olacaktır belki hic takilma sorun yoksa bu arada muz bebise kilo aldırıyormuş ben dişimin ağrısından yiyemiyorum siz yiyin
yiyorum ya her gün olmasa da iki günde bir ama dediğin gibi bende ufak doğmuşum zaten eşimde öyle

Benim normalde takipliydi ama takipsiz diye kapıya direk gelmedi posta kutusuna bırakmışlar.

Ya demek gümrükte yoğunluk var bizim diğer ürünlerde 1 aydan fazla oldu sipariş edeli çantayı da ordan aldım cnm bide emzik zincirini de kendim ismini falan ayarlicam bakalım nasıl gelecek. Eğer sende sipariş vereceksen tavsiyem hemen ver çok gecikiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…