2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim ben gene yokum listede
Canım liste diye bişey yokki site yenilendikten sonra bozuldu yöneticilerden yardım istedim ama gören olmadı ilk sayfaya bakarsan yazılar birbirine karıştı düzeltirlerse eğer eklicem ama benim elimde olan bişey değil

Bugün avmye gitmiştik Hm’ye girdim son şans diye bi indirim reyonları var bunları aldım ordan dayanamadım. Lacivert ve yanındaki gri kotondan birde çoraplar kotondan gerisi hmden. Mesela ikili tulumlar 29 liraydı. Hatta filli tulumu ve üstündeki koyu gri tulumu ikisini 16 liraya aldım çok uygundu çoraplarda kotonda 3 tanesi 5 liraydı

Eklentiler

• 95965778-22FA-46BA-BED6-1C13F19DDE10.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaslar ıslak mendil hangi marka aldınız yenidoğan olmasi şart mi normalde olur mu bilgilendirirmisiniz uni baby almayi düşünüyorum yenidoğan değil ama bu ürüne indirim yapmış hepsiburada ne dersiniz
Yenidoğanlar genelde saf su ve pamuk mendil şeklinde oluyor. Unibaby yenidoğan aldım ben. Başlarda ciltleri çok hassas olur yenidoğan kullanmak lazım.

Sağol canım sana da :)

Cok tatlilar Rabbim sagkicakla giydrmeyi nasip etsin

Selam kizlar
Kolestaz teshisim kesinlesti dr um 37. Hafta da sezeryan yapariz dedi normal dogum hayallerim suya dustu napalim saglikli olsun gerisi önemli degil oglus annesini ozlemis dayanamadi hasretime diye dusunuyorm artik

Arkadaslar ıslak mendil hangi marka aldınız yenidoğan olmasi şart mi normalde olur mu bilgilendirirmisiniz uni baby almayi düşünüyorum yenidoğan değil ama bu ürüne indirim yapmış hepsiburada ne dersiniz
Ben temizleme pamuğu aldım şimdilik ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum alırsam sleepy alıcam

mirkett tasarimcibayan ben de regenesis max kullanıyorum omega 3 multivitamin 47 lira ile başlamıştım 67 olmuş bugün de magnorm aldım 35 di sanırım :) ama ben multivitaminin bana çok iyi geldiğini düşünüyorum yine olsa alır kullanırım .

S Serylady ben de mayısta yıkıcam canım çamaşırları bakma biz sona kalıyoruz herkes doğuracak biz beklicez

G guluncani Feeling07 tasarimcibayan Turkuazvesari S Serylady ben geldim

Cok şükür ben iyim bebek iyi ama ipek okulda dusmus aslinda sadece popo kemigi incinmis bacagi ve kolu buyukce bir sekilde yara olmus pek birseyi yok.ama simdiko cocuklar yara olmaao kabuk baglamasi nedir bilmiyor.(annem sokaga birakmaz diye yaralarimi saklardim )
1 hafta boyunca bebeklesti benimle.uyudu gunduzleri hatta tuvalete giderken bile beraberdik.
Aslında sanirim kardesinin gelmesi yaklaştıkça eyvah iktidar gidiyor moduna girdi.
Tansiyonum hala yükseliyor ama şükür 13 14 olmadi hic.
Dogum izni raporumu aldim.
Halilarimi yikamaya yolladim.
Ayin 24 u icin buyuk bir firmayla anlastim gelip duvar vs silecek dev temizlik yapacaklar.
Besigi kurduk ❤
Evdeko herseyi hala atiyorum en son yatak odasinda ki dinlenme koltugu ve ufak odadaki tb unitesini letgoya koyunca esim gozune ne batiyorsa soyle diyip hepsini topladi depoya indirdi ev bombos miss
Ins bebegim vakti zamaninda gelir suan gelecegi ev bekar evi modeli : ))
Gobekler buyumus bebekler saglikliymis hersey yolunda herkesde ins az kaldi sonuna kadar guzel gider hersey

Ve hepinizi ozledim
Biraz yurusem ust bacaklarim kasiklarim catliyor.ben tum kiloyu ust bacaktan aldim.midem alev alev yaniyor.ara ara kasilmalar oluyor.
Yarin kontroluk var.
Ve sacimda ilk beyazi gördüm.
Yok canim abartiyorlar hamilelik hastalik degildir diye dedikodusunu yaptigim herkesden helallik alacagim hastayim ben resmen yorgunum heryerim agriyor : (((

Birde panjuru terse sarip motorunu ezmisim durduk yere bi dunya masraf cikardim.ins doguma kadar balyoz alip duvarlari yikmam.surekli bunuda atsak bunuda degistirsek buda gozume batiyor sunu niye aldik ki modundayim.
Hala cantami hazirlamadim
P.tesi annemi getirecegim yine 1 hafta kalir yapariz.

freyahel çok geçmiş olsun canım İpek hanıma Midem benim de fena gaviscon şişesiyle yaşıyorum Ohhh işlerini de halletmişsin şu halı koltuk cam temizliği gözümde büyüyor benim de Ramazan'da yapılacak mecbur bizim. Öncesi erken olacağı için :/

Ben vinalac kullanıyorum canım toplu 4 5 kutu almıştım 49 liraya iyi ki almışım şimdi 65 lira olmuş bunlar şimdilik yetecek gibi duruyor bakalım :)

Cok tesekkur ederiz teyzesi : )
Bende rennie iciyorum ama 2 gundur hic 1 sey fayda etmiyor rezene cayi biraz dindiriyor sonra yeniden cayir cayir
Benim ramazanda olacak dogumum bu ay bitmeden halledersem mayisa rahat girerim

freyahel geçmiş olsun İpek kıza inşallah şuan iyidir ahh o ev işleri var ya bı gözümde büyüyor anlatamam sen ne güzel organize etmişsin en azından herşeyi maşallah sana

Ay iyi bari canım ipeğe üzüldüm tabiki ama daha büyük bişey oldu diye korkmuştum. Ne kadarda büyüseler kıskançlık oluyo işte çok normal. Kardeşini görünce sevgisi düşünce kıskanmaz hatta annelik yapmaya bile kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…