2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben 3+1 evden taşınırken 2+1lik eşyayı verdim dağıttım. Ne koltuk bıraktım ne günlük yemek takımı ne fazla bardak buna rağmen gözüme batan bi sürü şey var

freyahel geçmiş olsun İpek kıza inşallah şuan iyidir ahh o ev işleri var ya bı gözümde büyüyor anlatamam sen ne güzel organize etmişsin en azından herşeyi maşallah sana
Cok saol canim : )ya sorma evde durdukcada kendimi sardim bu nasil.olacak bu nasil bitecek diye.yapilsa bitse rahatlayacagim

Cok sukur hersey yolunda geri kalan : )aynen biraz korkuyor biraz kıskanıyor ayni zamanda cok dusunuyor cok seviyor bole bir garip durumlarda suan.bebege bu kadar kiyafet almak yerine ben olaa kizimada bir telefon alirdim diye laf carpiyor : ))
Ins allahtan okul kapanmasına denk gelecek de hep evde olacak yoksa okuldayken akli evde kalir kurup dururdu

Ben 3+1 evden taşınırken 2+1lik eşyayı verdim dağıttım. Ne koltuk bıraktım ne günlük yemek takımı ne fazla bardak buna rağmen gözüme batan bi sürü şey var
Bende kv demin üst katından evime taşındım baştan hiç bişi getirmemiştim mobilyaları da az almıştım şimdi o lazım bu lazım eski evinde taşıdım 2 senede şimdi tekrar geri yollucam o evi kapatmadığım için bu döngü böyle sürecek gibi ama en iyisi az eşya temizlik kolay toplamak kolay

Globalist arkadasim sen mi sormuştun chakra cibinlik demiri.bunu chakranin magazada bilgisayardan gösterdiler. Ben yinede bir cibinlikle göndereceğim esimi eminonune deneyip alsin orada bakip

Ben regenesis kullandım 2 kutu ama sürekli balık tadı geliyordu şuan ocean mummy kullanıyorum :)
Hoş geldin canımm ipek kuzusuna geçmşş olsn biraz nazlansın artk annesi yapcak bişey yok :) yine de gördüğüm en sevgi dolu abla olcak
Hmmm mantıklı bugün de alamadım ben yarın öyle yapayım o zaman ben de
Aynen canım ben hep öyle yapıyorm genelde vitaminler fln ellerinde olmuyor siparişle getiriyolar hep

Kesinlikle. Bi de neymiş misafir yemek takımıymış. Şu dünyada benim için benden değerli misafir mi var dedim günlük yemek takımımı postaladım. 13. Kişi gelirse tabak yok. Çoook da umrum değil açıkçası insanlar çok kötüler herşeyi harika da yapsan etsen kusur bulacak dedikodu yapacak şey bulurlar. Hem eşya hem insan detoksu en güzeli

Cok geçmiş olsun bence kizin daha doğmadan kardesine şiirler yazan abla olarak ornek alincak idol bi abla olucak

En iyisi yenidoğanlar mühendisin oğlu sayfasının yıldızlar listesine bakıp almaya çalışıyorum herşeyi baby me nin yenidoğanını aldım en uygun fiyatlı o
Baby me ‘nin her ürününe güzel diyorlar hiç kötü yorum duymadım.. Hemde fiyatı çok uygun bende onu alcam

Tesekkur ederiz teyzesi : )cok sukur sevgi sonsuz azcik iste simariyor bize : )

Şükür kavuşturana
Ben ki ayağım kırıldığında kendim hastaneye gidip açıya aldırmış insanım canım katıdır ama şimdi bütün heryerim ağrıyor.çatım,eklem yerlerim,belim..
20 kilo almanın ağırlığını çekiyorum.

Allah’ını seven üstüme inceltici filtre atsın
Ben göbeeege rakip çıktı
Maşallah canımm

Çok geçmiş olsun, merakta bırakma bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…