Sağol canım benim hepimize nasip etsin inşallahCok tatlilar Rabbim sagkicakla giydrmeyi nasip etsin
Ben 3+1 evden taşınırken 2+1lik eşyayı verdim dağıttım. Ne koltuk bıraktım ne günlük yemek takımı ne fazla bardak buna rağmen gözüme batan bi sürü şey varBirde panjuru terse sarip motorunu ezmisim durduk yere bi dunya masraf cikardim.ins doguma kadar balyoz alip duvarlari yikmam.surekli bunuda atsak bunuda degistirsek buda gozume batiyor sunu niye aldik ki modundayim.
Hala cantami hazirlamadim
P.tesi annemi getirecegim yine 1 hafta kalir yapariz.
Cok saol canim : )ya sorma evde durdukcada kendimi sardim bu nasil.olacak bu nasil bitecek diye.yapilsa bitse rahatlayacagimfreyahel geçmiş olsun İpek kıza inşallah şuan iyidir ahh o ev işleri var ya bı gözümde büyüyor anlatamam sen ne güzel organize etmişsin en azından herşeyi maşallah sana
Doğuma gitmeden hiç bi iş bitmiyor canım sağlık olsun yapılır kızına geçmiş olsunCok saol canim : )ya sorma evde durdukcada kendimi sardim bu nasil.olacak bu nasil bitecek diye.yapilsa bitse rahatlayacagim
Cok sukur hersey yolunda geri kalan : )aynen biraz korkuyor biraz kıskanıyor ayni zamanda cok dusunuyor cok seviyor bole bir garip durumlarda suan.bebege bu kadar kiyafet almak yerine ben olaa kizimada bir telefon alirdim diye laf carpiyor : ))Ay iyi bari canım ipeğe üzüldüm tabiki ama daha büyük bişey oldu diye korkmuştum. Ne kadarda büyüseler kıskançlık oluyo işte çok normal. Kardeşini görünce sevgisi düşünce kıskanmaz hatta annelik yapmaya bile kalkar ☺❤
Ayni ben isteBen 3+1 evden taşınırken 2+1lik eşyayı verdim dağıttım. Ne koltuk bıraktım ne günlük yemek takımı ne fazla bardak buna rağmen gözüme batan bi sürü şey var
Bende kv demin üst katından evime taşındım baştan hiç bişi getirmemiştim mobilyaları da az almıştım şimdi o lazım bu lazım eski evinde taşıdım 2 senede şimdi tekrar geri yollucam o evi kapatmadığım için bu döngü böyle sürecek gibi ama en iyisi az eşya temizlik kolay toplamak kolayBen 3+1 evden taşınırken 2+1lik eşyayı verdim dağıttım. Ne koltuk bıraktım ne günlük yemek takımı ne fazla bardak buna rağmen gözüme batan bi sürü şey var
Cok tesekkurler.Doğuma gitmeden hiç bi iş bitmiyor canım sağlık olsun yapılır kızına geçmiş olsun
Ben regenesis kullandım 2 kutu ama sürekli balık tadı geliyordu şuan ocean mummy kullanıyorum :)@mirketttasarimcibayan ben de regenesis max kullanıyorum omega 3 multivitamin 47 lira ile başlamıştım 67 olmuş bugün de magnorm aldım 35 di sanırım :) ama ben multivitaminin bana çok iyi geldiğini düşünüyorum yine olsa alır kullanırım .
@Serylady ben de mayısta yıkıcam canım çamaşırları bakma biz sona kalıyoruz herkes doğuracak biz beklicez
Hoş geldin canımm ipek kuzusuna geçmşş olsn biraz nazlansın artk annesi yapcak bişey yok :) yine de gördüğüm en sevgi dolu abla olcakG guluncaniFeeling07 tasarimcibayan Turkuazvesari @Serylady ben geldim
Cok şükür ben iyim bebek iyi ama ipek okulda dusmus aslinda sadece popo kemigi incinmis bacagi ve kolu buyukce bir sekilde yara olmus pek birseyi yok.ama simdiko cocuklar yara olmaao kabuk baglamasi nedir bilmiyor.(annem sokaga birakmaz diye yaralarimi saklardim )
1 hafta boyunca bebeklesti benimle.uyudu gunduzleri hatta tuvalete giderken bile beraberdik.
Aslında sanirim kardesinin gelmesi yaklaştıkça eyvah iktidar gidiyor moduna girdi.
Tansiyonum hala yükseliyor ama şükür 13 14 olmadi hic.
Dogum izni raporumu aldim.
Halilarimi yikamaya yolladim.
Ayin 24 u icin buyuk bir firmayla anlastim gelip duvar vs silecek dev temizlik yapacaklar.
Besigi kurduk ❤
Evdeko herseyi hala atiyorum en son yatak odasinda ki dinlenme koltugu ve ufak odadaki tb unitesini letgoya koyunca esim gozune ne batiyorsa soyle diyip hepsini topladi depoya indirdiev bombos miss
Ins bebegim vakti zamaninda gelir suan gelecegi ev bekar evi modeli : ))
Gobekler buyumus bebekler saglikliymis hersey yolunda herkesde ins az kaldi sonuna kadar guzel gider hersey
Aynen canım ben hep öyle yapıyorm genelde vitaminler fln ellerinde olmuyor siparişle getiriyolar hepHmmm mantıklı bugün de alamadım ben yarın öyle yapayım o zaman ben de
Kesinlikle. Bi de neymiş misafir yemek takımıymış. Şu dünyada benim için benden değerli misafir mi var dedim günlük yemek takımımı postaladım. 13. Kişi gelirse tabak yok. Çoook da umrum değil açıkçası insanlar çok kötüler herşeyi harika da yapsan etsen kusur bulacak dedikodu yapacak şey bulurlar. Hem eşya hem insan detoksu en güzeliBende kv demin üst katından evime taşındım baştan hiç bişi getirmemiştim mobilyaları da az almıştım şimdi o lazım bu lazım eski evinde taşıdım 2 senede şimdi tekrar geri yollucam o evi kapatmadığım için bu döngü böyle sürecek gibi ama en iyisi az eşya temizlik kolay toplamak kolay
Cok geçmiş olsunG guluncaniFeeling07 tasarimcibayan Turkuazvesari @Serylady ben geldim
Cok şükür ben iyim bebek iyi ama ipek okulda dusmus aslinda sadece popo kemigi incinmis bacagi ve kolu buyukce bir sekilde yara olmus pek birseyi yok.ama simdiko cocuklar yara olmaao kabuk baglamasi nedir bilmiyor.(annem sokaga birakmaz diye yaralarimi saklardim )
1 hafta boyunca bebeklesti benimle.uyudu gunduzleri hatta tuvalete giderken bile beraberdik.
Aslında sanirim kardesinin gelmesi yaklaştıkça eyvah iktidar gidiyor moduna girdi.
Ayin 24 u icin buyuk bir firmayla anlastim gelip duvar vs silecek dev temizlik yapacaklar.
Besigi kurduk ❤
Evdeko herseyi hala atiyorum en son yatak odasinda ki dinlenme koltugu ve ufak odadaki tb unitesini letgoya koyunca esim gozune ne batiyorsa soyle diyip hepsini topladi depoya indirdiev bombos miss
Gobekler buyumus bebekler saglikliymis hersey yolunda herkesde ins az kaldi sonuna kadar guzel gider hersey
Baby me ‘nin her ürününe güzel diyorlar hiç kötü yorum duymadım.. Hemde fiyatı çok uygun bende onu alcamEn iyisi yenidoğanlar mühendisin oğlu sayfasının yıldızlar listesine bakıp almaya çalışıyorum herşeyi baby me nin yenidoğanını aldım en uygun fiyatlı o
Tesekkur ederiz teyzesi : )cok sukur sevgi sonsuz azcik iste simariyor bize : )Ben regenesis kullandım 2 kutu ama sürekli balık tadı geliyordu şuan ocean mummy kullanıyorum :)
Hoş geldin canımm ipek kuzusuna geçmşş olsn biraz nazlansın artk annesi yapcak bişey yok :) yine de gördüğüm en sevgi dolu abla olcak ❤
Aynen canım ben hep öyle yapıyorm genelde vitaminler fln ellerinde olmuyor siparişle getiriyolar hep
Cok geçmiş olsunbence kizin daha doğmadan kardesine şiirler yazan abla olarak ornek alincak idol bi abla olucak
Şükür kavuşturanaG guluncaniFeeling07 tasarimcibayan Turkuazvesari @Serylady ben geldim
Besigi kurduk ❤
Ben ki ayağım kırıldığında kendim hastaneye gidip açıya aldırmış insanım canım katıdır ama şimdi bütün heryerim ağrıyor.çatım,eklem yerlerim,belim..Ve hepinizi ozledim
Biraz yurusem ust bacaklarim kasiklarim catliyor.ben tum kiloyu ust bacaktan aldim.midem alev alev yaniyor.ara ara kasilmalar oluyor.
Yarin kontroluk var.
Ve sacimda ilk beyazi gördüm.
Yok canim abartiyorlar hamilelik hastalik degildir diye dedikodusunu yaptigim herkesden helallik alacagim hastayim ben resmen yorgunum heryerim agriyor : (((
Ben göbeeege rakip çıktıAllah’ını seven üstüme inceltici filtre atsın
Hem içeriği temiz hem fiyatı uygun bulmak zor o yüzden ben aldım sıkıntı çıkmazsa aynı ürünlerle devam ederim inşallahBaby me ‘nin her ürününe güzel diyorlar hiç kötü yorum duymadım.. Hemde fiyatı çok uygun bende onu alcam
Duygulari gayet doğal tabi kolay değil anneyi paylaşmakTesekkur ederim canimyaa evet hem korkuyor annem elden gidecek diye hemde hergun dolabini açıp coraplarini eldivenlerini öpüyor
Çok geçmiş olsun, merakta bırakma bizi :)G guluncaniFeeling07 tasarimcibayan Turkuazvesari @Serylady ben geldim
Besigi kurduk ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?