2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende 17 kilo aldim ama daha ilk aylardan ust bacaklarim kilo almaya başlamıştı ve su kasik mi neresi ise oralarin agrisi baslamisti.daha da artmasa bu agrilarimiz

Tesekkur ederiz teyzesi : )cok sukur sevgi sonsuz azcik iste simariyor bize : )
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin ipek prensese . Çocuk kac yaşında olursa1 olsun hafif hafif kıskançlık oluyor sen nasıl olsa dengeyi kurarsın. Artık hepimiz iyice ağırlastik Allah yardımcımız olsun:))

Amin cok saol arkadasim : ))tabi tabi kiskanclik her yasta oluyor.cok sukur simdilik dengede.esim hic yaninda bebekle alakali bile heyecan yapmaz.fikir danisiriz.ipek cok sevgi dolu bir cocuk iste arada mini mini nazlanacak : )
Aynen agirlastik yatakta donemez oldum.o derece.allah hepimize kolayliklar versin

Bu da ben ve göbişimm 15 kilo almışım 31+5iz
Ve bugün ve dün aşırı yürüdüm. Bugün ara ara dediğiniz gibi oldu.sanki alttan çıkacak gibi ağrı batma hissettim elini mi sokuyor acaba diye bile düşündüm
Nedeni neydi onun kasılma mı ?

Eklentiler

• F7CA333B-6F80-45D5-AB0F-12AB25F5DF6F.webp
    26 KB · Görüntüleme: 96
Satıcı mesaj attıda gümrikte yogunluk varmış öyle dedi yaron hesabıma para attırayım esimde bıktı benden :) dedim bak indirimleri kaçırırsam zamlı zamlı aldırırom sana ozaman sessiz yapıyor

Yürürken oluyor sonra geçer yürimekten belkide oraya dönmüştür banada oluyor ben tülbent sarıyorum hamilelik korsesi var desteklemeknicin ozaman daha rahat yürüyorum :)

Ayyy cok sukur kuzum iyi haberlerler geldin gerci ben tahmin etmiştim gerci 23 nisan falan ipeğin müsameresi falan varsa onla uğraşmışsındır diyordum ipek iyiyse sıkıntı yok hepimiz düştük dizlerim hala yara izi evi boşaltmak iyidir bizim evde hala tadilat var pazar bitecek ve badana yapılacak hersey kolilerde evin icinde bayılmak uzereyim ses var mutlaka arada

Aynı zamanda yıkar birbirimize atarız bizde artik malum ayni zamanlara kalacağız herkes doğurup gidecek biz gün sayacağız gibi duruyor şimdilik acaba en sona kim kalacak ben en cok onu merak ediyorum

Doğruya alamadim demistin dimi sen pardon bi tek yerden toplu alır çıkarsın canim birsey olmaz ben parca parca aldim ne var ne yok bilmiyorum bile

yiyorum ya her gün olmasa da iki günde bir ama dediğin gibi bende ufak doğmuşum zaten eşimde öyle
Ben 4 kiloya yakın doğmuşum esimde oyle bizimki normal standartlarda gidiyor ama doktor diyorki bütün değerleri arada cok ılımlı olacak galiba yani ben siyahsam esim beyazsa ozanimiz da gri olacak gibi duruyor bakalim minyon bebisler cok tatli oluyorlar hem

Evet canim ben sordum
Ay benimki gitmez bakalim nasil çözücez
Chakrada pahalidir kesin
180e dusmus artik kactan dustuyse dedim adama.ben 60 lira verdim cibinlige komik degil mi yani bu fiyat diyede soylenip ciktim.
Benim ki alinca ben sana atarim net fotosunu en olmaz internetten alirsin ayni olculerde birsey.

Kuzumm evet bide 23 nisan olaylari var.bir yandan lisansini aldi haftasonu fb ile ilk macina cikacak dua et teyzesi cok heyecanlı.

Ayyy senin su badana boya bir bitse gerisi su gibi gelecek.zor olani atlatacaksin sonrada minik minik yikamalar yerlestirmeler halledersin kendini yormadan.
Doktora gidecekmissin bugun gittin mi

Aynı zamanda yıkar birbirimize atarız bizde artik malum ayni zamanlara kalacağız herkes doğurup gidecek biz gün sayacağız gibi duruyor şimdilik acaba en sona kim kalacak ben en cok onu merak ediyorum
Yeğenim 41. Haftaya kadar gelmedi eğer kardeşimle aynı olursak ben temmuzu görürüm

Sen hangi deterjani kullandin dalan roxyden memnun kalınmamış birde ilk asamada ne kadar bez ve ıslak mendil alacaksınız merak ettim ?
Ben green clean kullandım memnun kaldım yumuşacık oldu ve aşırı parfüm kokmadı kıyafetler.
Bezi de avantaj paketleri oluyo ya büyük kutulu onlardan bikaç kutu aldık ama aşırı stok da yapmadık. Islak mendilde aynı şekilde 24 lü bi koli aldım başka almadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…