Bende 17 kilo aldim ama daha ilk aylardan ust bacaklarim kilo almaya başlamıştı ve su kasik mi neresi ise oralarin agrisi baslamisti.daha da artmasa bu agrilarimizŞükür kavuşturana
Ben ki ayağım kırıldığında kendim hastaneye gidip açıya aldırmış insanım canım katıdır ama şimdi bütün heryerim ağrıyor.çatım,eklem yerlerim,belim..
20 kilo almanın ağırlığını çekiyorum.
Ben göbeeege rakip çıktı
Maşallah canımm
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin ipek prensese . Çocuk kac yaşında olursa1 olsun hafif hafif kıskançlık oluyor sen nasıl olsa dengeyi kurarsın. Artık hepimiz iyice ağırlastik Allah yardımcımız olsun:))Tesekkur ederiz teyzesi : )cok sukur sevgi sonsuz azcik iste simariyor bize : )
Dimi ama ben bile paylasamam annemiDuygulari gayet doğal tabi kolay değil anneyi paylaşmak
Çok geçmiş olsun, merakta bırakma bizi :)
Amin cok saol arkadasim : ))tabi tabi kiskanclik her yasta oluyor.cok sukur simdilik dengede.esim hic yaninda bebekle alakali bile heyecan yapmaz.fikir danisiriz.ipek cok sevgi dolu bir cocuk iste arada mini mini nazlanacak : )Canım geçmiş olsun Allah şifa versin ipek prensese . Çocuk kac yaşında olursa1 olsun hafif hafif kıskançlık oluyor sen nasıl olsa dengeyi kurarsın. Artık hepimiz iyice ağırlastik Allah yardımcımız olsun:))
Satıcı mesaj attıda gümrikte yogunluk varmış öyle dedi yaron hesabıma para attırayım esimde bıktı benden :) dedim bak indirimleri kaçırırsam zamlı zamlı aldırırom sana ozaman sessiz yapıyorBenim normalde takipliydi ama takipsiz diye kapıya direk gelmedi posta kutusuna bırakmışlar.
Ya demek gümrükte yoğunluk var bizim diğer ürünlerde 1 aydan fazla oldu sipariş edeli çantayı da ordan aldım cnm bide emzik zincirini de kendim ismini falan ayarlicam bakalım nasıl gelecek. Eğer sende sipariş vereceksen tavsiyem hemen ver çok gecikiyor çünkü.
Yürürken oluyor sonra geçer yürimekten belkide oraya dönmüştür banada oluyor ben tülbent sarıyorum hamilelik korsesi var desteklemeknicin ozaman daha rahat yürüyorum :)Bu da ben ve göbişimm15 kilo almışım 31+5iz
Ve bugün ve dün aşırı yürüdüm. Bugün ara ara dediğiniz gibi oldu.sanki alttan çıkacak gibi ağrı batma hissettim elini mi sokuyor acaba diye bile düşündüm
Nedeni neydi onun kasılma mı ?
Globalist arkadasim sen mi sormuştun chakra cibinlik demiri.bunu chakranin magazada bilgisayardan gösterdiler. Ben yinede bir cibinlikle göndereceğim esimi eminonune deneyip alsin orada bakip
Eki Görüntüle 2257631
Ayyy cok sukur kuzum iyi haberlerler geldin gerci ben tahmin etmiştim gerci 23 nisan falan ipeğin müsameresi falan varsa onla uğraşmışsındır diyordum ipek iyiyse sıkıntı yok hepimiz düştük dizlerim hala yara izi@guluncaniFeeling07 @tasarimcibayan @Turkuazvesari S Serylady ben geldim
Cok şükür ben iyim bebek iyi ama ipek okulda dusmus aslinda sadece popo kemigi incinmis bacagi ve kolu buyukce bir sekilde yara olmus pek birseyi yok.ama simdiko cocuklar yara olmaao kabuk baglamasi nedir bilmiyor.(annem sokaga birakmaz diye yaralarimi saklardim )
1 hafta boyunca bebeklesti benimle.uyudu gunduzleri hatta tuvalete giderken bile beraberdik.
Aslında sanirim kardesinin gelmesi yaklaştıkça eyvah iktidar gidiyor moduna girdi.
Tansiyonum hala yükseliyor ama şükür 13 14 olmadi hic.
Dogum izni raporumu aldim.
Halilarimi yikamaya yolladim.
Ayin 24 u icin buyuk bir firmayla anlastim gelip duvar vs silecek dev temizlik yapacaklar.
Besigi kurduk ❤
Evdeko herseyi hala atiyorum en son yatak odasinda ki dinlenme koltugu ve ufak odadaki tb unitesini letgoya koyunca esim gozune ne batiyorsa soyle diyip hepsini topladi depoya indirdiev bombos miss
Ins bebegim vakti zamaninda gelir suan gelecegi ev bekar evi modeli : ))
Gobekler buyumus bebekler saglikliymis hersey yolunda herkesde ins az kaldi sonuna kadar guzel gider hersey
Aynı zamanda yıkar birbirimize atarız bizde artik@mirkett @tasarimcibayan ben de regenesis max kullanıyorum omega 3 multivitamin 47 lira ile başlamıştım 67 olmuşbugün de magnorm aldım 35 di sanırım :) ama ben multivitaminin bana çok iyi geldiğini düşünüyorum yine olsa alır kullanırım .
S Serylady ben de mayısta yıkıcam canım çamaşırları bakma biz sona kalıyoruz herkes doğuracak biz beklicez
Doğruya alamadim demistin dimi sen pardonikiside gerekiyor canım benim kanamam 5 günde normale döndü yinede ikiside bitmişti
Canım bende iki takım var yıkayacak bişi yokartık bu hafta sonu almaya başlıcam nasipse bende Mayıs’ta yıkarım bir tamamlaya bilsem
Ben 4 kiloya yakın doğmuşum esimde oyle bizimki normal standartlarda gidiyor ama doktor diyorki bütün değerleri arada cok ılımlı olacak galiba yani ben siyahsam esim beyazsa ozanimiz da gri olacak gibi duruyor bakalimyiyorum ya her gün olmasa da iki günde bir ama dediğin gibi bende ufak doğmuşum zaten eşimde öyle
Sen hangi deterjani kullandin dalan roxyden memnun kalınmamış birde ilk asamada ne kadar bez ve ıslak mendil alacaksınız merak ettim ?Yaa evet yıkarken çorapları makinenin orasına burasına kaçmış çok güldüm yaa minicik minicikk
180e dusmus artik kactan dustuyse dedim adama.ben 60 lira verdim cibinlige komik degil mi yani bu fiyat diyede soylenip ciktim.Evet canim ben sordum
Ay benimki gitmez bakalim nasil çözücez
Chakrada pahalidir kesin
Kuzumm evet bide 23 nisan olaylari var.bir yandan lisansini aldi haftasonu fb ile ilk macina cikacak dua et teyzesi cok heyecanlı.Ayyy cok sukur kuzum iyi haberlerler geldin gerci ben tahmin etmiştim gerci 23 nisan falan ipeğin müsameresi falan varsa onla uğraşmışsındır diyordum ipek iyiyse sıkıntı yok hepimiz düştük dizlerim hala yara izievi boşaltmak iyidir bizim evde hala tadilat var pazar bitecek ve badana yapılacak hersey kolilerde evin icinde bayılmak uzereyim ses var mutlaka arada
Yeğenim 41. Haftaya kadar gelmedi eğer kardeşimle aynı olursak ben temmuzu görürümAynı zamanda yıkar birbirimize atarız bizde artikmalum ayni zamanlara kalacağız herkes doğurup gidecek biz gün sayacağız gibi duruyor şimdilik acaba en sona kim kalacak ben en cok onu merak ediyorum
Ben green clean kullandım memnun kaldım yumuşacık oldu ve aşırı parfüm kokmadı kıyafetler.Sen hangi deterjani kullandin dalan roxyden memnun kalınmamış birde ilk asamada ne kadar bez ve ıslak mendil alacaksınız merak ettim ?
Benim kizimda 42.haftada gelmisti.annemde kardesimle beni dibine kadar bekletmis.genetik olma ihtimali var yani : )Yeğenim 41. Haftaya kadar gelmedi eğer kardeşimle aynı olursak ben temmuzu görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?