2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
freyahel geçmiş olsun İpek kıza ,kardeşi gelsin,kucağına alsın kıskançlık falan kalmaz
3 gündür çektiğim diş ağrısı artık dayanılmaz bir hal alınca acilde aldık sorunu.İlk önce diş acile gittik,dişim enfeksiyon kaptığı için ve hamile olduğum için antibiyotik yazamadılar.Sonra kendi hastaneme gittim.Doğumhaneye aldılar beni ,6 tane Doğum bekleyen hasta vardı,Allah yardımcıları olsun ultrasyona girdim ,doktor antibiyotik yazdı,ilacımı içtim,geçmesini bekliyorum

Cok tesekkur ederim canim : )

Sanada cok gecmis olsun.dis cok zor ya ben onlem olsun diye bi dis temizligi yaptirdim bide gece sıkıyorum diye plak yaptirdim takiyorum.antibiyotigide kulagim icin kullanmak zorunda kaldim ins seninde en azindan doguma kadar isini gorur agrini gecirir ilac

Ne çektin şu dişten ya kıyamam :/

Islak mendil 15li aldim ben daha almayayım diyorum bezi de sleppy 2 paket yenidogan setinden alsam yeter saniyorum ilk etapta degilmi tecrübeliler yazsin bir stok yapmayı dusunmuyorum her bez her bebise oynayabiliyormuş cunku

Yeğenim 41. Haftaya kadar gelmedi eğer kardeşimle aynı olursak ben temmuzu görürüm
38. Haftada gelmesi icin simdiden anlaşma yapiyorum 40. Haftadan sonra cok zor oluyormus hersey zamaninda saglikla gelsinler tabiki onemli olan o ama ben 40. Haftadan sonra pek bekleme taraftari degilim doktorumda normal olsun 42 de olsun diyor

Ne çektin şu dişten ya kıyamam :/
Çok saolun kızlar ,Doğuma kadar en azından ilaç beni iyi etsin,başka bişey istemiyorum

Israrla gitmiyorum doktora niyeyse bugündegitmedim bebiste hareketliydi icim rahattı ondan sanirim dualarım ipekle ayy sen de en az onun kadar heyecanlisindir ne güzel duygular bunlar bizim evin isi bitmiyor bana afakanlar basıyor ben hariç herkeste de bir rehavet anlatamam daha ikeaya gitmem lazim sizde bana dua edin kolay bitsin şu isler valla delirmeme az kaldi

Çok saolun kızlar ,Doğuma kadar en azından ilaç beni iyi etsin,başka bişey istemiyorum
Ben antibiyotik kullandim kuzum dis icin acikcasi 3 günden sonra agriyi alip götürüyor ve 2aya yakin idare ediyor o ilac seni doguma kadar götürür mutlaka cunku ikinci kere gerekli oldugunda vermiyorlar ben de elimden geldiğince dikkat edip agrimamasi icin ugrasiyorum cunku bir ağrırsa isim yaş

Ayy inşallah canım benim Ya ,nelere dikkat ediyorsun diş için

Ayy inşallah canım benim Ya ,nelere dikkat ediyorsun diş için
Ben kalsiyum hapı iciyorum her gün doktorum bu aralar kalsiyum ihtiyacı artmıştır bebegin sadece ilac yeterli olmaz yogurt ayran kefir iç mutlaka dedi yoksa dis ve kemik agrilarim olir dedi gunde 5 kere ne yersem peşine hemen fircaliyorum şekerli seyler dondurma cikolata gibi yemiyorum hic muzu da azalttim baya oda tetikliyor cok ve dis ipiyle gunde 2 kez temizliyorum bunlar şimdilik idare ediyor agri şiddetlenmedi cok sükür cok zor seni en iyi ben anlarım

Sırt ağrısından ölücem galiba Bugün avmde zor gezdim bi ara utanmasam ağlıcaktım resmen doğum sancısı gibi sırt ağrısı çekiyorum hiç bi zaman geçmiyo tek iyi gelen şey masaj oda anlık

O bana cok bulanti yapti içmesi de cok zor kireç gibi hapını kullaniyorum ben cok daha rahat muadilini aldim yani magnezinc
İçtim akşam 10 gibi ilk 4 ay süründüm bulantıdan ama şimdi güçlendim sanırım bir şey yapmadı asidi kaçmış fanta gibi geldi

Hangimizin göbüsü daha büyük karar veremedim benim sanırm ama vücut tipimizde benziyormuş bu arada cok yürüyünce yada cok yorulunca aynisi bana da oluyor ben kasılma olduğunu düşünmemiştim hic yorgunluktan oluyor sanmistim

İçtim akşam 10 gibi ilk 4 ay süründüm bulantıdan ama şimdi güçlendim sanırım bir şey yapmadı asidi kaçmış fanta gibi geldi
Ben görüntüsünden igrendigim icin midem bulaniyor sanirim hapı aldim rahat ettim 2 kere denerim birinde kustum zaten dedim zorlamaya gerek yok fanta mi bence ayni kireç içiyormuşsun gibi ağızda bıraktığı hatta bir garip

Doktoruna sordun mu canim normalmiymis boyle olması ilac falan vermiyor mu ? Birde nette okumustum dik yürümemiz gerekliymiş oda yaparmış bel ve sirt ağrıları korse deneyebilirsin belki iyi gelir

Doktoruna sordun mu canim normalmiymis boyle olması ilac falan vermiyor mu ? Birde nette okumustum dik yürümemiz gerekliymiş oda yaparmış bel ve sirt ağrıları korse deneyebilirsin belki iyi gelir
Sordum canım normal dedi parol iç eğer dayanamazsan dedi ama içmemek için direniyorum içsemde bi kaç saat sonra gene aynı olucak. Korseyide az kaldı diye almak istemiyorum bilerek doğumdan sonra geçer diyo herkes. Ben dik durunca daha çok ağrıyo ya masa gibi bişeye eğilip yaslandığım zaman rahatlıyorum ilginç bi şekilde veya pilates topuna yerde sarıldığım zaman

Merhaba burda olan hanımlar avent göğüs kalkanı almalimiyim kimi cok isine yaradığını kimi boşa masraf olduğunu yazmis indirimli buldum cok kararsizim gümüş kalkan alamiyorum maalesef cok.pahali ikinci elini almama da esim.izin vermiyor lütfen bir akıl verin bana alan arkadaş varmi aranizda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…