- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Cok tesekkur ederim canim : )freyahel geçmiş olsun İpek kıza ,kardeşi gelsin,kucağına alsın kıskançlık falan kalmaz
3 gündür çektiğim diş ağrısı artık dayanılmaz bir hal alınca acilde aldık sorunu.İlk önce diş acile gittik,dişim enfeksiyon kaptığı için ve hamile olduğum için antibiyotik yazamadılar.Sonra kendi hastaneme gittim.Doğumhaneye aldılar beni ,6 tane Doğum bekleyen hasta vardı,Allah yardımcıları olsunultrasyona girdim ,doktor antibiyotik yazdı,ilacımı içtim,geçmesini bekliyorum
Bakalım merakla bekliyorum ikizler mi yengeç mi olacak canımBenim kizimda 42.haftada gelmisti.annemde kardesimle beni dibine kadar bekletmis.genetik olma ihtimali var yani : )
Ne çektin şu dişten ya kıyamam :/freyahel geçmiş olsun İpek kıza ,kardeşi gelsin,kucağına alsın kıskançlık falan kalmaz
3 gündür çektiğim diş ağrısı artık dayanılmaz bir hal alınca acilde aldık sorunu.İlk önce diş acile gittik,dişim enfeksiyon kaptığı için ve hamile olduğum için antibiyotik yazamadılar.Sonra kendi hastaneme gittim.Doğumhaneye aldılar beni ,6 tane Doğum bekleyen hasta vardı,Allah yardımcıları olsunultrasyona girdim ,doktor antibiyotik yazdı,ilacımı içtim,geçmesini bekliyorum
Islak mendil 15li aldim ben daha almayayım diyorumBen green clean kullandım memnun kaldım yumuşacık oldu ve aşırı parfüm kokmadı kıyafetler.
Bezi de avantaj paketleri oluyo ya büyük kutulu onlardan bikaç kutu aldık ama aşırı stok da yapmadık. Islak mendilde aynı şekilde 24 lü bi koli aldım başka almadım daha
38. Haftada gelmesi icin simdiden anlaşma yapiyorumYeğenim 41. Haftaya kadar gelmedi eğer kardeşimle aynı olursak ben temmuzu görürüm
Cok tesekkur ederim canim : )
Sanada cok gecmis olsun.dis cok zor ya ben onlem olsun diye bi dis temizligi yaptirdim bide gece sıkıyorum diye plak yaptirdim takiyorum.antibiyotigide kulagim icin kullanmak zorunda kaldim ins seninde en azindan doguma kadar isini gorur agrini gecirir ilac
Çok saolun kızlar ,Doğuma kadar en azından ilaç beni iyi etsin,başka bişey istemiyorumNe çektin şu dişten ya kıyamam :/
Israrla gitmiyorum doktora niyeyse bugündegitmedim bebiste hareketliydi icim rahattı ondan sanirimKuzumm evet bide 23 nisan olaylari var.bir yandan lisansini aldi haftasonu fb ile ilk macina cikacak dua et teyzesi cok heyecanlı.
Ayyy senin su badana boya bir bitse gerisi su gibi gelecek.zor olani atlatacaksin sonrada minik minik yikamalar yerlestirmeler halledersin kendini yormadan.
Doktora gidecekmissin bugun gittin mi
Ayy iyi demişsin eşineSatıcı mesaj attıda gümrikte yogunluk varmış öyle dedi yaron hesabıma para attırayım esimde bıktı benden :) dedim bak indirimleri kaçırırsam zamlı zamlı aldırırom sana ozaman sessiz yapıyor
Ben antibiyotik kullandim kuzum dis icin acikcasi 3 günden sonra agriyi alip götürüyor ve 2aya yakin idare ediyor o ilac seni doguma kadar götürür mutlaka cunku ikinci kere gerekli oldugunda vermiyorlarÇok saolun kızlar ,Doğuma kadar en azından ilaç beni iyi etsin,başka bişey istemiyorum
Ayy inşallah canım benim Ya ,nelere dikkat ediyorsun diş içinBen antibiyotik kullandim kuzum dis icin acikcasi 3 günden sonra agriyi alip götürüyor ve 2aya yakin idare ediyor o ilac seni doguma kadar götürür mutlaka cunku ikinci kere gerekli oldugunda vermiyorlarben de elimden geldiğince dikkat edip agrimamasi icin ugrasiyorum cunku bir ağrırsa isim yaş
Ben kalsiyum hapı iciyorum her gün doktorum bu aralar kalsiyum ihtiyacı artmıştır bebegin sadece ilac yeterli olmaz yogurt ayran kefir iç mutlaka dedi yoksa dis ve kemik agrilarim olir dediAyy inşallah canım benim Ya ,nelere dikkat ediyorsun diş için
O bana cok bulanti yapti içmesi de cok zor kireç gibi hapını kullaniyorum ben cok daha rahat muadilini aldim yani magnezincMagnorm kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz?
İçtim akşam 10 gibi ilk 4 ay süründüm bulantıdan ama şimdi güçlendim sanırım bir şey yapmadıO bana cok bulanti yapti içmesi de cok zor kireç gibi hapını kullaniyorum ben cok daha rahat muadilini aldim yani magnezinc
Hangimizin göbüsü daha büyük karar veremedimBu da ben ve göbişimm15 kilo almışım 31+5iz
Ve bugün ve dün aşırı yürüdüm. Bugün ara ara dediğiniz gibi oldu.sanki alttan çıkacak gibi ağrı batma hissettim elini mi sokuyor acaba diye bile düşündüm
Nedeni neydi onun kasılma mı ?
Ben görüntüsünden igrendigim icin midem bulaniyor sanirim hapı aldim rahat ettim 2 kere denerim birinde kustum zaten dedim zorlamaya gerek yokİçtim akşam 10 gibi ilk 4 ay süründüm bulantıdan ama şimdi güçlendim sanırım bir şey yapmadıasidi kaçmış fanta gibi geldi
Doktoruna sordun mu canim normalmiymis boyle olması ilac falan vermiyor mu ? Birde nette okumustum dik yürümemiz gerekliymiş oda yaparmış bel ve sirt ağrıları korse deneyebilirsin belki iyi gelirSırt ağrısından ölücem galibaBugün avmde zor gezdim bi ara utanmasam ağlıcaktım resmen doğum sancısı gibi sırt ağrısı çekiyorum hiç bi zaman geçmiyo tek iyi gelen şey masaj oda anlık
Sordum canım normal dedi parol iç eğer dayanamazsan dedi ama içmemek için direniyorum içsemde bi kaç saat sonra gene aynı olucak. Korseyide az kaldı diye almak istemiyorum bilerek doğumdan sonra geçer diyo herkes. Ben dik durunca daha çok ağrıyo ya masa gibi bişeye eğilip yaslandığım zaman rahatlıyorum ilginç bi şekilde veya pilates topuna yerde sarıldığım zamanDoktoruna sordun mu canim normalmiymis boyle olması ilac falan vermiyor mu ? Birde nette okumustum dik yürümemiz gerekliymiş oda yaparmış bel ve sirt ağrıları korse deneyebilirsin belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?