2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence gerek yok canım varsa sudecrem ondan sürmeye basla zaten çatlamaz birde emzirirken sütinü s7rersin baya iyileştirme gücü var ben çatlamasın diye göbeğime sirdüğüm yağlardan süriyorum pamuk gibi oluyor :)

Çatlak kremimi bende suruyorum suan lanolin kremde alacagim ama yara olur ise yinede bu kalkanlar hayat kurtarıyormuş cunku obur turlu ucu açık kalacak sutyene oraya buraya sürünecek iyilesmesi zor olacak bunla en azindan oraya buraya surtunmez diyorum ama emin degilim hala

Yürürken oluyor sonra geçer yürimekten belkide oraya dönmüştür banada oluyor ben tülbent sarıyorum hamilelik korsesi var desteklemeknicin ozaman daha rahat yürüyorum :)
Baş aşağı mıdır o zaman baş yukarı mı ?
30 sn sürdü zaten bir iki kere sonra geçti

Benim göğüsler,popiş ve göbiş aldı kiloyu orantılı aldım aslında ama göğüs beni rahatsız ediyor
Sen de attın mı resmiiiiii
Belki de yorgunluktandır İlk kez oldu ya anlam veremedim

Benim göğüsler,popiş ve göbiş aldı kiloyu orantılı aldım aslında ama göğüs beni rahatsız ediyor
Sen de attın mı resmiiiiii
Belki de yorgunluktandır İlk kez oldu ya anlam veremedim
Attim kuzucum ama baya gerilerdedir saniyorum gögüs beni hic rahatsuz etmedi ama popo icin ayni seyi soleyemiyecegim

Çatlak oluştuştuğunda hiç bir krem hemen geçirmiyor kanayarak emzirdiğini bilirim tabi doktorda emzirceksin diyor oğlum sarılık olduğundan hergün kan vermeye gidiyorduk ozaman sormuştum kanasada emziriliyor bu yüzden o durumlarda işe yarıyor bu yüzden ben muhakkak edinmeyi düşünüyorum gümüşler 250 lira olmuş bende silikon bişi alıcam istersen ihtiyaca göre al daha sonra canım

Baş aşağı oldugunda yasıyorum bu durumu ben canim çoğunlukla şuanda yine baş aşağı ordan biliyorum
Benimki 3 hafta önce baş yukarı idi ondan çözemedim olayı acaba dönmüş mü aşkım yine
Bu arada gördüm fotoğrafını,senin vücudun daha minnoş,ben iyice topalak olmuşum
Bu arada gecenin bu vaktinde hadi ben uykumdan uyandım da girdim,sen ne yapıyon kız hiç uyumadın mı

Al canım Philips Avent arkadaşımın emzirirken çektiği sıkıntıların çözümü oldu ,hangi site eğer uygunsa bende alırım

Kardeş gelmesi en ağır travmaymış ölümden bile önce geliyormuş sıralamada banu çiftçinin bir videosunda izlemiştim. İnşallah sorunsuz atlatırsınız. Sevgi dolu çocuklar kıskansa da içinde sevgi ağır basıyor kıskançlığı baskılayabiliyor. Benim yeğenim de öyle.

Geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin inşallah

ben avent göğüs kalkanı alıcam ama gümüş kalkana çok emin değilim. memnun olmayan da vardır elbet ama memnun olanlar çoğunlukta. bir de göğüs kalkanının amacı hem sütün dökülmesini önlemek hem de cilde nefes aldırmak..

ben de gümüş kalkan konusunda kararsızım ama geçen hafta arkadaşm doğm yaptı yara olmuş hemen sipariş vermiş doktor" yara olduktan sonra gümüş kalkana dışında çözümü yok malesef "demiş

kızlar ışıklı panoları ve kapı süslerinizi nerden ne kadara yaptırmıştınız bana da söyler misiniz

Aventin gogus kalkanı suan indirimde ben aldim ise yararmı bilmiyorum ama gümüş kalkandan bile memnun olmayan var okadar para verip memnun kalmasam üzülürüm o yuzden bunu tercih ettim gümüş kalkan almayacagim cok.mecbur kalmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…