Gümüş kalkan almayacaksan al derim benYani göğüs kalkanını almak gerekir mi aventintasarimcibayan
Silikon aldim ihtiyacimi karşılamazsa ki karşılayacağını dusunuyorum o zaman yani dogumdan sonra gümüş kalkan alirim şimdilik bu yeter saniyorumÇatlak oluştuştuğunda hiç bir krem hemen geçirmiyor kanayarak emzirdiğini bilirim tabi doktorda emzirceksin diyor oğlum sarılık olduğundan hergün kan vermeye gidiyorduk ozaman sormuştum kanasada emziriliyor bu yüzden o durumlarda işe yarıyor bu yüzden ben muhakkak edinmeyi düşünüyorum gümüşler 250 lira olmuş bende silikon bişi alıcam istersen ihtiyaca göre al daha sonra canım
Ben cogunlukla uyumuyorum bizim oglan beni alistirdi dün cok yorulmama ragmen nerdeyse hic uyumadim düsünBenimki 3 hafta önce baş yukarı idi ondan çözemedim olayı acaba dönmüş mü aşkım yine
Bu arada gördüm fotoğrafını,senin vücudun daha minnoş,ben iyice topalak olmuşum
Bu arada gecenin bu vaktinde hadi ben uykumdan uyandım da girdim,sen ne yapıyon kız hiç uyumadın mı
Cok kararsizim o konuda fiyati neymis bir ara kesin alirim dedim birsuru ihtiyaç oldu ona sıra gelmediArkadaşlar beyaz gürültü oyuncağı almayı düşünüyo musunuz? E bebekte vardı fiyatı da biraz yüksek ama bilemedim
Amin canım benim inşallahGeçmiş olsun canım tez zamanda geçsin inşallah
Tamam canım çok saolHepsi burada suan indirimde canim lansinoh kremde indirimde bir bak istersen
E bebekte çıtçıtli bodyler 5 al 4 öde. Onlardan almıştım birkaç daha alicam. Uğurlu bebede uygun ve güzel pijama takımları tulumlar var oradan d alacaklarım var. Yavaş yavaş olur değil mi stres yapmaya gerek yokBol bol badi almayı düşünüyorum patikli alt ve patiksiz olanlardan çorap falan battaniye eksikler çok
Evet bende alcam onlardan çok güzeller iki tane almıştım. Uğurlu bebe instagramda mı ben görmeden dokunmadan bişey alamıyorum illa görmem lazımE bebekte çıtçıtli bodyler 5 al 4 öde. Onlardan almıştım birkaç daha alicam. Uğurlu bebede uygun ve güzel pijama takımları tulumlar var oradan d alacaklarım var. Yavaş yavaş olur değil mi stres yapmaya gerek yok
Boyutu ne ksdarKirli sepeti bakanlar ben bunu aldim once kirli sepeti olur diye dusundumEki Görüntüle 2257651 sonrada oyuncak sepeti olarak kullanirim diye hasir vs dusunmuyorsaniz fikir olsun
Masallah canim bende sali gunu gitmistim 1.5 kiloydu baya ayni bizim bebisler tarihlerimizde ayniBugün kontrolüm vardı tam 30 haftalık 1 kilo 600 gram olmuş bıdışko
Uğurlu bebeden alışveriş yaptım zaten bulunduğum ildeymiş kargo gelince anladım kumaşları r bebekteki gibi bunlarda alacaklarımEvet bende alcam onlardan çok güzeller iki tane almıştım. Uğurlu bebe instagramda mı ben görmeden dokunmadan bişey alamıyorum illa görmem lazımaynen yavaş yavaş hallediyoruz sağlıkla giysin kuzular
ben kendim yaptm canım kapı süsümüükızlar ışıklı panoları ve kapı süslerinizi nerden ne kadara yaptırmıştınız bana da söyler misiniz
ben doğum sonrasını bekleyeceğim açıkçası eğer yara fln olrsa hemen sipariş ederm ertesi gün gelir zaten avent almayı düşünmüyorm o yüzdenYani göğüs kalkanını almak gerekir mi aventintasarimcibayan
ooy maşallahhhBugün kontrolüm vardı tam 30 haftalık 1 kilo 600 gram olmuş bıdışko
çok güzellerr yaUğurlu bebeden alışveriş yaptım zaten bulunduğum ildeymiş kargo gelince anladım kumaşları r bebekteki gibi bunlarda alacaklarım
İnşallah canım bu kadarla sınırlı kalalım.Bende 17 kilo aldim ama daha ilk aylardan ust bacaklarim kilo almaya başlamıştı ve su kasik mi neresi ise oralarin agrisi baslamisti.daha da artmasa bu agrilarimiz
Ben ilk doğumumda tabi heyecanlıyız herşey elimin altında olsun modunda lansinoh krem,göğüs pedleri stokladım ...vs hepsi elimde patladı öyle çok sütüm olmadı hiç bir zaman akmadı,yarada olmadı bilmiyorum.14 ay emzirdim yine.Merhaba burda olan hanımlar avent göğüs kalkanı almalimiyim kimi cok isine yaradığını kimi boşa masraf olduğunu yazmis indirimli buldum cok kararsizim gümüş kalkan alamiyorum maalesef cok.pahali ikinci elini almama da esim.izin vermiyor lütfen bir akıl verin banaalan arkadaş varmi aranizda ?
Asla dönüp yüzünü göstermiyo. Hep sırtı dönük ve ayak geliş şuanMasallah canim bende sali gunu gitmistim 1.5 kiloydu baya ayni bizim bebisler tarihlerimizde ayni
Ben garanticiyim biraz sorun yaşamazsam açmam çevrem hamile dolu birine veririmİnşallah canım bu kadarla sınırlı kalalım.
***dün alıntılayıp yazmışsım göndermemişim.kafaa işte
Ben ilk doğumumda tabi heyecanlıyız herşey elimin altında olsun modunda lansinoh krem,göğüs pedleri stokladım ...vs hepsi elimde patladı öyle çok sütüm olmadı hiç bir zaman akmadı,yarada olmadı bilmiyorum.14 ay emzirdim yine.
lansinohtan dudak çatlakları,topuklar icin çok iyiymiş bunu ögrendimsadece silikon göğüs ucu kullandım başlarda (göğüslerim çok küçük limon kadar )benim nacizane fikrim ihtiyaçlarınıza göre alırsınız bazı ekstrem şeyleri.heryerimiz avm,herşey bi tıkla en geç 2 güne kapımızda.
Yaaa cok güzellerUğurlu bebeden alışveriş yaptım zaten bulunduğum ildeymiş kargo gelince anladım kumaşları r bebekteki gibi bunlarda alacaklarım
nerde indirimde şuan?Aventin gogus kalkanı suan indirimde ben aldim ise yararmı bilmiyorum ama gümüş kalkandan bile memnun olmayan var okadar para verip memnun kalmasam üzülürüm o yuzden bunu tercih ettim gümüş kalkan almayacagim cok.mecbur kalmadıkça
Hepsi burada da indirimde canim hic bu fiyata gormemistimnerde indirimde şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?