2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Silikon aldim ihtiyacimi karşılamazsa ki karşılayacağını dusunuyorum o zaman yani dogumdan sonra gümüş kalkan alirim şimdilik bu yeter saniyorum

Ben cogunlukla uyumuyorum bizim oglan beni alistirdi dün cok yorulmama ragmen nerdeyse hic uyumadim düsün o fotografta minnos çıkmışım normalde hic minnosluk bir durumum yok benimki haftada 1 pozisyon değiştiriyor belki seninki de öyledir

Geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin inşallah
Amin canım benim inşallah
Hepsi burada suan indirimde canim lansinoh kremde indirimde bir bak istersen
Tamam canım çok saol
Kızlar kalkan konusunda tecrübeli anneler daha fazla yorum yapacaktır,ama ben arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları bildiğim için ve yeni doğan bebeği her 2 saatte bir emzirmemiz gerektiği için ben kalkan almayı düşünüyorum.Keşke imkanım olsa da gümüşünü alabilsem ama şu an için çok zor .Biz neler yaptık geçirmedi sizinle de paylaşıyım
Kendi sütünden sürün dediler,denedik bizde bir işe yaramadı
Ayva çekirdeğinden jel yaptık o da bir işe yaramadı
Lanolin krem zaten kullanıyordu
En son çare Philips Avent Kalkan’da bulduk,hem Kalkan’a dolan sütleri de bebeğe verdik,hem de göğüs ucunun TEMA’sını engellediği için yaraları da iyileştirdi,eğer bu da işe yaramasaydı en son çare gümüş kalkan alacaktık

Bol bol badi almayı düşünüyorum patikli alt ve patiksiz olanlardan çorap falan battaniye eksikler çok
E bebekte çıtçıtli bodyler 5 al 4 öde. Onlardan almıştım birkaç daha alicam. Uğurlu bebede uygun ve güzel pijama takımları tulumlar var oradan d alacaklarım var. Yavaş yavaş olur değil mi stres yapmaya gerek yok

Evet bende alcam onlardan çok güzeller iki tane almıştım. Uğurlu bebe instagramda mı ben görmeden dokunmadan bişey alamıyorum illa görmem lazım aynen yavaş yavaş hallediyoruz sağlıkla giysin kuzular

Bugün randevumuz var bakalım bizim utangaç ve nazlı oğluş bu sefer yüzünü göstericekmi Konuşuyorum sabahtan beri göstermesi için ikna ediyorum bakalım

Evet bende alcam onlardan çok güzeller iki tane almıştım. Uğurlu bebe instagramda mı ben görmeden dokunmadan bişey alamıyorum illa görmem lazım aynen yavaş yavaş hallediyoruz sağlıkla giysin kuzular
Uğurlu bebeden alışveriş yaptım zaten bulunduğum ildeymiş kargo gelince anladım kumaşları r bebekteki gibi bunlarda alacaklarım

Eklentiler

• BDF226F0-2368-479E-B5AF-40948FD50EE5.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 89F474C8-6AE6-44E6-B461-D1D4DB2282EC.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 56
  • DE8497F3-AB38-4D86-9C60-51DFB707B5A7.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 54
  • D5A9DBF5-FE9A-4951-9CD4-14275D8FB824.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 05D376C6-6DD7-4A8A-AFD9-509EA1B9DF07.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 58
kızlar ışıklı panoları ve kapı süslerinizi nerden ne kadara yaptırmıştınız bana da söyler misiniz
ben kendim yaptm canım kapı süsümüü

Yani göğüs kalkanını almak gerekir mi aventin tasarimcibayan
ben doğum sonrasını bekleyeceğim açıkçası eğer yara fln olrsa hemen sipariş ederm ertesi gün gelir zaten avent almayı düşünmüyorm o yüzden

Bugün kontrolüm vardı tam 30 haftalık 1 kilo 600 gram olmuş bıdışko
ooy maşallahhh
Uğurlu bebeden alışveriş yaptım zaten bulunduğum ildeymiş kargo gelince anladım kumaşları r bebekteki gibi bunlarda alacaklarım
çok güzellerr ya

Bende 17 kilo aldim ama daha ilk aylardan ust bacaklarim kilo almaya başlamıştı ve su kasik mi neresi ise oralarin agrisi baslamisti.daha da artmasa bu agrilarimiz
İnşallah canım bu kadarla sınırlı kalalım.

***dün alıntılayıp yazmışsım göndermemişim.kafaa işte

Ben ilk doğumumda tabi heyecanlıyız herşey elimin altında olsun modunda lansinoh krem,göğüs pedleri stokladım ...vs hepsi elimde patladı öyle çok sütüm olmadı hiç bir zaman akmadı,yarada olmadı bilmiyorum.14 ay emzirdim yine.
lansinohtan dudak çatlakları,topuklar icin çok iyiymiş bunu ögrendim sadece silikon göğüs ucu kullandım başlarda (göğüslerim çok küçük limon kadar )benim nacizane fikrim ihtiyaçlarınıza göre alırsınız bazı ekstrem şeyleri.heryerimiz avm,herşey bi tıkla en geç 2 güne kapımızda.

Ben garanticiyim biraz sorun yaşamazsam açmam çevrem hamile dolu birine veririm aldim yani hem lansinoh krem hem kalkan o acıları yaşamamak adına hani olursa elimin altında olsun kullanayim diye agrim insallah olmaz tabiki de gerek kalmaz o büyük lütuf bence olmayanı gormedim henüz

nerde indirimde şuan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…