2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa cok güzeller bu sayfanın kapıda ödemesi varmıymış?
Canim sen o yatasta soyledigin uyku setine baktin mi? Ben park yatagi gri aldim yatastanda o uyku setini alsammi diye dusunuyorum gidemedim bi turlu yurumek eziyet oldu evde yatmaktan baska bisey yapmiyorum

Elbette o acıları yaşamamak için kimsenin gözü bişey görmez.para,pul nedir ki böyle bir durumda ???ama ben sadece tecrubemi yazdım haa stoklayın alın almayın tercih meselesi tabi başkasına verirsiniz olmadı dimi.

Bebeğim bir sağ tarafımda bir sol tarafımda toplanıyor sürekli.. Bazende bir yeri öyle sivri ve sert geliyor ki şaşırıyorum..
Sizde nasıl oluyor..? Hem sağda hem solda oluyor dönüyor mu sürekli acaba merak ediyorum..

Bizim ki de oyle rahat ettiği yeri bulmaya çalışıyor saniyorum bazen de çıkacak gibi ittiriyor cok garip oluyorum

Stokçu degilim aslinda ama belli basli bazi seyler elimin altinda olsun sonra ugrasmayayim istiyorum sanirim tabiki sizinki tecrübe insallah bu cocukta da hic yasamazsınız benim göğüsler büyük simdiden uçları hassaslasti tahmin edebiliyorum neler olacağını doğuracak olan birine veririm en kötü ne yapayım zaten esimin kartından aldim

Anladım . geçmiş olsun

Nerden aldın canım link atar mısın

Sabahları uyuyor musun peki tatlım ?
Çok tatlışsım her halinle
Meraktayım bakayım değişmiş mi pozisyon kuzuşumun

Evet bende alcam onlardan çok güzeller iki tane almıştım. Uğurlu bebe instagramda mı ben görmeden dokunmadan bişey alamıyorum illa görmem lazım aynen yavaş yavaş hallediyoruz sağlıkla giysin kuzular
Ben de görmeden almayı pek sevmiyorum ama buradan alışveriş yapan herkes memnun yorumlardan yola çıkarak hastane çıkışı bir de tulum ordan aldım daha gelmedi inşallah memnun kalırım. Sağlıkla gelsinler giysinler canlarımız

Sabahları uyuyor musun peki tatlım ?
Çok tatlışsım her halinle
Meraktayım bakayım değişmiş mi pozisyon kuzuşumun
8.30 da kalktim cok uyuduğum söylenemez ama alıştı bunyem artik ne zaman kontrolün gitte kuzusunu gör bakalim nasil duruyor o senin tatliligin bu arada

Aynen canım kullananlardan fikir alalım. Bende internetten göğüs ucu kremi ve nazal aspiratör aldım

Avent alcam ben hemen alayım mı ki ?
Nasıl yaptın canım ya kabataslak anlatır mısın deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…