2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oğluşum sadece burnunu gösterdi plesantaya yanağını dayamış sadece yan profilden burnunu görebildim bunada şükür maşallah estetikli gibi burnu ucu kalkık hafif
Oyy yerimmm gelişimi nasıl kuzum ? Kilosu boyu posu yakışıklımın

Oyy yerimmm gelişimi nasıl kuzum ? Kilosu boyu posu yakışıklımın
Daha 9 gün önce gittiğim için kilosuna bakmak istemedi ama ben merak edince baktı 2300 dedi geçen gittiğimdede 2200 çıkmıştı zaten öyle şuanlık herşeyi normal dedi iki hafta sonra tekrar gidicem

Ben böyle bir alışveriş listesi yapmıştım aldıkça yanına + koydum iyi oldu baya bebek sayfası güncel ama kıyafet ve anne sayfalarında + lar eksik aldıklarım var defter evde :))) belki şuan hala alışverişi yapan birine lazım olabilir

Eklentiler

• 9edb41b8-c1df-4571-ba73-6def3b47c01e.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 83
  • cde7957c-94f4-46a9-9bb9-cac40350eaab.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 87
Benim ki yan durmayı çok seviyor galiba iki yanda aynı anda ittiriyor sürekli hergün şekil değiştiriyorlar galba artık neresi bilmiyorum ama biryerini ittirip 1 karış kadar ittirerek sürtüo içten anlatabilmmi ki acaba çoğu zaman gıdıklanıyorum

Canim sen o yatasta soyledigin uyku setine baktin mi? Ben park yatagi gri aldim yatastanda o uyku setini alsammi diye dusunuyorum gidemedim bi turlu yurumek eziyet oldu evde yatmaktan baska bisey yapmiyorum
ben yataştan aldım uyku setimi, kalite olarak güzeldi. fiyat olarak ta iyi

Benimki de çoğunlukla öyle durdu iki taraflı olunca bı tuhaf oluyor iki taraftan birden itiyor :)) ama 10 gündür falan kafası aşağıda artık, zaten kontrolde de görüldü kafası kanala yerleşmiş bekliyor öyle :)))

benmki de değiştiriyor sanki sürekli ama doktorum doğum pozisyonunu almış dedi zaten önceden hep aşağılara vuruyordu şimdi yukarılara vuruyor
Avent alcam ben hemen alayım mı ki ?
Nasıl yaptın canım ya kabataslak anlatır mısın deniycem
canım daha önce burdan paylaşmmıştm şu tarz bişey yaptım. harfleri ve ayıcık fln gibi süsleri satın aldım ikeadan çerçeve aldım içine de böyle bi fon hazırlayıp baskı aldım fotoğrafçıda

Eklentiler

• b9c3cda3-d6e8-4018-8ad2-2bc305fb5877-600x695.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 40
Bugün başka bir doktora gittim devlet özel karışık gidiyorum adam fırçaladı 2 tarama yaptırmadım ve düzenli olarak bir doktora devam etmezdim diye ne doğarsa artık şansına diyo sınır etti beni kolu bacağı 2 hafta öndeymiş kilosuysa normalmiş tabi bi sıkıntı varsa bilemem devamlı bana gelemediğim icin dedi

Baş aşağı mıdır o zaman baş yukarı mı ?
30 sn sürdü zaten bir iki kere sonra geçti
Sanırim baş aşağı olunca baskı hissediliyor bazen başyukarı olunca ayaklar aşağıda oluyor ya tekmeleri hissediyorum ama bas aşağı olunca midemde tekme hissediyorum odaha zor bence ağırlık hep aşağıya iniyor ondanda sertleşebiliyor kasılma olsa ağrı olur batma gibi onla beraber bir ağırl8k oluyor sanki herseyi aşağıda gibi endişe etme ozaman biraz ayaklarını uzat yat normale döner mesela namaz kılarken ben çok rahatın en rahat sekil ozaman değiştiriyor galiba hamileligin baslarından beri kasilmam coktu namaz k8lamazdım şimdi rahatım yukarı çıktığı icin birde egzersizler kaslarımı güçlendirdi bunu bariz hissediyorum ben bazen yürumeyi b8ak evde koşucam okadar hafif hissediyorum bazende seninki gibi taş kesiliyor sanki ozaman daha yavaş hareket ediyorum uzanıyorum birazda krem falan surerken rahatlıyor

Aa ne güzel inş benimkide dönmüştür pazartesi randevum var bakalım görücez

Birazda önceden alıştormak lazom yaşıda büyümeden kardeşi olursa daha az travma yaşıyorlar bütin ilgi onlardayken birden küçikle daha cok ilgilenir oluyor anneyi paylasamıyorlar çocuklar bunu anlamaz ki arası fazla olmasın diyorlar kıskançlık olmaması adına ama nekadar doğru bilemem benim daha ilk sizden tecrube edinicez birazda bu konuda erkenmi olsun ikinci geçmi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…