Yazın ne kadar ufakBen böyle bir alışveriş listesi yapmıştım aldıkça yanına + koydum iyi oldu baya bebek sayfası güncel ama kıyafet ve anne sayfalarında + lar eksik aldıklarım var defter evde :))) belki şuan hala alışverişi yapan birine lazım olabilir
Bizimki de öyleydi en son gördüğümüzde sonra birdaha göstermedi gecen gittiğimizde elleriyle kapamıştı yüzünüOğluşum sadece burnunu gösterdi plesantaya yanağını dayamış sadece yan profilden burnunu görebildim bunada şükür maşallah estetikli gibi burnu ucu kalkık hafif
benmki de değiştiriyor sanki sürekli ama doktorum doğum pozisyonunu almış dedizaten önceden hep aşağılara vuruyordu şimdi yukarılara vuruyor
canım daha önce burdan paylaşmmıştm şu tarz bişey yaptım. harfleri ve ayıcık fln gibi süsleri satın aldım ikeadan çerçeve aldım içine de böyle bi fon hazırlayıp baskı aldım fotoğrafçıda
Valla ben o fiyata hic gormedim e bebekte 120 tl eminonunde sormuştum ordada 110 tl idi 80 e bulunca hemen aldim ben sen daha uyguna bulduysan onu al tabi ben lansinoh krem ve depend birde biberon emzik temizleyici aldim hepsinin fiyati baya inmişti görünce onuda alayim dedimCanım akakçede 77 ye de gördüm ben bu 82 tl artmış mı ki
Fiyatlari uygun gercekten. Yatastan ne alsam cok memnun kaldim. Renk olarakta en uygunu yatasta buldum. Diger abartili modeller süs icin yapilmis sanki hic begenmedim. Ozaman indirim bitmeden onu da yakalayimben yataştan aldım uyku setimi, kalite olarak güzeldi. fiyat olarak ta iyi
benim de başından beri makat geliş pozisyonunda. 34. haftadan sonra yerleri daralıyormuş dönmeleri biraz daha zorlaşıyormuş. inşallah bir sonraki kontrolümüzde normal doğum pozisyonu almış olurlar. ben kendime çok güveniyorum normal doğum için. boşa gitsin istemiyorum.Ya ben en son 30 haftalıktı gittiğimde bana makat geliş pozisyonunda halen dedi..
Umarım döner kendimi normal Doğuma öyle alıştırdım ki Sezeryan dan inanılmaz korkuyorum..
ben baktım bebek uyku setlerine. erkek için olan filli çok güzel görünüyordu. kumaşı da gayet iyiydi. bana beşikle hediye verdiler uyku setini yoksa ben de o takımlardan alacaktım. 215 lira. nisan sonunda fiyat güncelleyeceklermiş bu arada.Fiyatlari uygun gercekten. Yatastan ne alsam cok memnun kaldim. Renk olarakta en uygunu yatasta buldum. Diger abartili modeller süs icin yapilmis sanki hic begenmedim. Ozaman indirim bitmeden onu da yakalayim
Çok sağol paylaştığın için, ben de neyi kaç tane alsam düşünüyordumBen böyle bir alışveriş listesi yapmıştım aldıkça yanına + koydum iyi oldu baya bebek sayfası güncel ama kıyafet ve anne sayfalarında + lar eksik aldıklarım var defter evde :))) belki şuan hala alışverişi yapan birine lazım olabilir
32. haftada fln dönüyolarmış genelde ama 35 e kdr yolu var demişti doktorumYa ben en son 30 haftalıktı gittiğimde bana makat geliş pozisyonunda halen dedi..
Umarım döner kendimi normal Doğuma öyle alıştırdım ki Sezeryan dan inanılmaz korkuyorum..
Ben onu.aldim canim icinde yan korumaliklar bas koruması yorganı kendinden desenli yastik kılıfı kirli poseti ve battaniyesi vardi battaniye yi begenmedik biz çıkartırdık ona gore bir fiyat ödedik magazada internette zaten battaniye dahil degil ama ben baya begendim beşiği aldığımız yerde hediye verdi iki tane almis olduk ama olsun beşikte denemedik adam olcu sordu 60x120 deyince uyar dedi kedili deseni var cok tatliCanim sen o yatasta soyledigin uyku setine baktin mi? Ben park yatagi gri aldim yatastanda o uyku setini alsammi diye dusunuyorum gidemedim bi turlu yurumek eziyet oldu evde yatmaktan baska bisey yapmiyorum
Bende arada devlete gidiyorum hic boyle bir durumla karşılaşmadım. Ama tarama testlerinin hepsini yaptirdim ben o konuda baya nettimBugün başka bir doktora gittim devlet özel karışık gidiyorum adam fırçaladı 2 tarama yaptırmadım ve düzenli olarak bir doktora devam etmezdim diye ne doğarsa artık şansına diyo sınır etti beni kolu bacağı 2 hafta öndeymiş kilosuysa normalmiş tabi bi sıkıntı varsa bilemem devamlı bana gelemediğim icin dedi
İnşallah bakalım daha dönmediyse de zamanı var döner daha :))) bizimki yeri bolken doğru yeri bulmak orda beklemek istedi heralde :)))))Aa ne güzel inş benimkide dönmüştür pazartesi randevum var bakalım görücez
Evett minyon olucak benim boyum uzunmuş ama boyuda çok uzun olmayacak galiba 42 cm miş bilmiyorum diğer arkadaşların nasıldır eşime çekti herhalde iniminnacık bir kızım olacakBen 4 kiloya yakın doğmuşum esimde oyle bizimki normal standartlarda gidiyor ama doktor diyorki bütün değerleri arada cok ılımlı olacak galiba yani ben siyahsam esim beyazsa ozanimiz da gri olacak gibi duruyor bakalimminyon bebisler cok tatli oluyorlar hem
Minnoş bir kizçe yerim onu cok tatli olacağı kesin boy konusuna yorum yapamayacagim haftamiz ayni degil ama doktor sorun görmediyse hic takilma saglikli olsunda boyu bikac santim kısa olsun birsey olmazEvett minyon olucak benim boyum uzunmuş ama boyuda çok uzun olmayacak galiba 42 cm miş bilmiyorum diğer arkadaşların nasıldır eşime çekti herhalde iniminnacık bir kızım olacak
saol ye teyzesiMinnoş bir kizçe yerim onu cok tatli olacağı kesin boy konusuna yorum yapamayacagim haftamiz ayni degil ama doktor sorun görmediyse hic takilma saglikli olsunda boyu bikac santim kısa olsun birsey olmaz
Defterin karelerinden dolayı öyle oldu birazYazın ne kadar ufakbenimde listem var aldıkça fosforlu kalemle çizdim üstlerini az kaldi Allahin izniyle 2 tane fiyatlı olarak korse ve ana kucagi var büyük eşyaları herkes almıştır saniyorum 30. Haftalara geldik hatta çoğu arkadas çoktan gecti bile
Canım penyeleri dikimleri güzel ben uğurlu ve jammy babyden alışveriş yaptım ikiside genelde imajın ürünlerini satıyor.birkaçında beyaz diye aldım ekru çıktı.ışıktan harelde ton farkı vardı.Ben de görmeden almayı pek sevmiyorum ama buradan alışveriş yapan herkes memnun yorumlardan yola çıkarak hastane çıkışı bir de tulum ordan aldım daha gelmedi inşallah memnun kalırım. Sağlıkla gelsinler giysinler canlarımız
Yarasın kuzuya kemik olsun :)) benim erken haftalarda daha kasılmam vardı.kalsiyum miktarını artırmam gerektiğini öğrendim .simdi günlük litre süt içiyorum kasılmalarım bile çok azaldı.imzama baktım da bu vakitten sonra kalsiyum ihtiyacı çok oluyormuş bebeğin. iskeleti sertleştiği için. dünden beri gerçekten canım o kadar peynir süt vb istiyordu ki. kahvaltıda yarım kiloya yakın peynir gün içinde de yarım litre süt içmiştim. demek bundanmış.
Rica ederim :) bebek kıyafetleri bu en temel liste diye yazmıştım onun üzeri tabi biraz ihtiyaç biraz zevk meselesi :) ben bu listenin üzerine çıktım ama çok kıyafet almadım almayı da düşünmüyorum çünkü çevremde elinde kıyafet kalan çok oldu . Bi arkadaşımın bebeği yeni doğanları hiç giyemedi, 15 günlükken 3-6 aylığa başlayan gördüm , 40 gün 0-3 ay giyen gördüm. Zaten Allah izin verirse hayatımızın geri kalanı onlara kıyafet almakla geçecekÇok sağol paylaştığın için, ben de neyi kaç tane alsam düşünüyordum
Bana da hic rastgelmemisti 2liyi yaptirmadim sadece ihtimal icin morel bozuklugu olmasin istedim cunku herturlu kabulumdu iyice sorun olmasın dedim bi ara muayene olmasammi diye düşündüm gitmişken boşa cikmiyim dedim gerçi ölçümlerine de pek güvenmedim amatahlil yapılmış oldu 10 gün sonra özele git cem devam edicem bu son gidişim olduBende arada devlete gidiyorum hic boyle bir durumla karşılaşmadım. Ama tarama testlerinin hepsini yaptirdim ben o konuda baya nettimtepki gösterseydiniz keske size boyle davranmaya hakkı yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?