Iyi yapmissin canim almayan arkadaslar da varmis ben herkes bitirdi saniyorumDefterin karelerinden dolayı öyle oldu birazbelki tamamlamayan vardır diye işte naçizane
Boyu kısa degil canım seninle günlerimiz aynı sayılır benim 15 gün önceki kontrolde bi dr da 38 cm bi dr da 40 cm çıkmıştı boyu.Evett minyon olucak benim boyum uzunmuş ama boyuda çok uzun olmayacak galiba 42 cm miş bilmiyorum diğer arkadaşların nasıldır eşime çekti herhalde iniminnacık bir kızım olacak
Bazı doktorlar gerçekten kafayi yemiş ben gecen gun gittim tahlil vermiştim sonuçları göstermeye kontrol icin gelmiştim diyorum neden geldiniz ki diyor dedim sizce neden olabilir aaa hamilemisiniz diyor yok dedim bu karnımdaki ödemBana da hic rastgelmemisti 2liyi yaptirmadim sadece ihtimal icin morel bozuklugu olmasin istedim cunku herturlu kabulumdu iyice sorun olmasın dedim bi ara muayene olmasammi diye düşündüm gitmişken boşa cikmiyim dedim gerçi ölçümlerine de pek güvenmedim amatahlil yapılmış oldu 10 gün sonra özele git cem devam edicem bu son gidişim oldu
Fillinin rengi pek uymuyor besige bende cok begendim. Kedili vardi onu almak istiyorum. Nisan sonuna birakmam zaten herseyi aldim sayilir bir uyku setimiz eksik. Baya ceyiz yaptim oglumaben baktım bebek uyku setlerine. erkek için olan filli çok güzel görünüyordu. kumaşı da gayet iyiydi. bana beşikle hediye verdiler uyku setini yoksa ben de o takımlardan alacaktım. 215 lira. nisan sonunda fiyat güncelleyeceklermiş bu arada.
Bende ayni modeli begendim. Internette battaniyeside vardi hatta sariydi begendim ama magazaya gidemedim bir turlu. Canim Zahmet etme foto icin yarin gidip bakmaya calisirim. Iki tane olmasi iyi olmus yedek dursun. Bazen altina kaciriyor kusuyor bebisler yikayincada hemen kurumaz yorgan. Guzel gunlerde kullanalim ozamanBen onu.aldim canim icinde yan korumaliklar bas koruması yorganı kendinden desenli yastik kılıfı kirli poseti ve battaniyesi vardi battaniye yi begenmedik biz çıkartırdık ona gore bir fiyat ödedik magazada internette zaten battaniye dahil degil ama ben baya begendim beşiği aldığımız yerde hediye verdi iki tane almis olduk ama olsun beşikte denemedik adam olcu sordu 60x120 deyince uyar dedi kedili deseni var cok tatliresim cekmedim.ama istersen akşam esim gelince dolabın üstünden indirip çekerim
Ay benim devlette hiç şansım yok iste yoksa 2 tane yeni açıldı tertemiz ama ne çıkacak karşıma bilmiyom ben haklisiniz dedikce o coştuBazı doktorlar gerçekten kafayi yemiş ben gecen gun gittim tahlil vermiştim sonuçları göstermeye kontrol icin gelmiştim diyorum neden geldiniz ki diyor dedim sizce neden olabilir aaa hamilemisiniz diyor yok dedim bu karnımdaki ödemboyle konularda kim olursa olsun size boyle sert yaklasmaya hakki yok
evet evet guzel lezzetlıBen hacıserif te yaptiracagim çikolatası iyi diyorlar
ya bılemıyorum ama normal ped asla olmaz gıbı ben sezryan oldm cook kanamam vardı hastabzı kullandım dusunMerhaba kızlar bir kaç gündür annemdeyim internetsiz dim:))
Benim de göbeğim çatlamış dün fark ettim hayırlı olsun bana . Zaten göbeğim 10 aylık gibi oldu baya büyüdüm:))
Tecrübeli anneler ben şimdi depand hasta bezi alicam . Bir de depandin hasta pedi ne de gerek var mı alayım mı yoksa normal ped iş görür mü.
cok gecmıs olsunn ıpek kızaG guluncaniFeeling07 tasarimcibayan @Turkuazvesari S Serylady ben geldim
Cok şükür ben iyim bebek iyi ama ipek okulda dusmus aslinda sadece popo kemigi incinmis bacagi ve kolu buyukce bir sekilde yara olmus pek birseyi yok.ama simdiko cocuklar yara olmaao kabuk baglamasi nedir bilmiyor.(annem sokaga birakmaz diye yaralarimi saklardim )
1 hafta boyunca bebeklesti benimle.uyudu gunduzleri hatta tuvalete giderken bile beraberdik.
Aslında sanirim kardesinin gelmesi yaklaştıkça eyvah iktidar gidiyor moduna girdi.
Tansiyonum hala yükseliyor ama şükür 13 14 olmadi hic.
Dogum izni raporumu aldim.
Halilarimi yikamaya yolladim.
Ayin 24 u icin buyuk bir firmayla anlastim gelip duvar vs silecek dev temizlik yapacaklar.
Besigi kurduk ❤
Evdeko herseyi hala atiyorum en son yatak odasinda ki dinlenme koltugu ve ufak odadaki tb unitesini letgoya koyunca esim gozune ne batiyorsa soyle diyip hepsini topladi depoya indirdiev bombos miss
Ins bebegim vakti zamaninda gelir suan gelecegi ev bekar evi modeli : ))
Gobekler buyumus bebekler saglikliymis hersey yolunda herkesde ins az kaldi sonuna kadar guzel gider hersey
bende yaa karnım nasıl resmen sallanıyorBende çok titriyorum yabenim eşim uykusunda çok sıçrar acaba sıçrıyomu içeride diye düşünüyorum bi anda titriyorum çünkü
Cok saol canim.evet kesinlikle gidecek eminim eve gelince ilk is esyalarini opup besigini sevmek oluyor : )arada iste bi nazlaniyor bana.hepimiz icin hersey cok guzelolsunevet evet guzel lezzetlı
ya bılemıyorum ama normal ped asla olmaz gıbı ben sezryan oldm cook kanamam vardı hastabzı kullandım dusunNormal ped olmaz bnce kucuk kalır rahat edemezsn
cok gecmıs olsunn ıpek kıza❤ Dogunca bence o ufacık kıskanclık bıle ortadan kalkacak koskocaman abla o sahıplenecek korumak ısteyecek:)) ınsallah hersey guzel olacak❤
bende yaa karnım nasıl resmen sallanıyornoluyoor ıcerde napıyorrrr bılmıyorum ıttırmesı ayrı zaten ınıp ınıp cıkıyor ama o tıtretme cok komık yaa nasıl yapıyor axaba bırde arada kasıgımın ordan sankı balık kayıto gıbı ıttırme oluyoe acaba ellerıylemı yapıyor cozmeye calısıyorum sureklı ayaklar zaten ust yanlarda yaramazlar yaaa ablası kılıklı buda zıpır olacak anlasıldı
maşallah ona gayet iyi kilosu daBugun mini balimi gormeye gittim.2 kilo 42 cm.saclari çıkmış. Gozlerini acip acip kapatiyordu.
Yaramazlik yapmis kordonu bir tur dolamis boynuna yerim onu neyseki normal dogum yapmayacagim.
Dogumdan 1 hafta once anestezi uzmaniyla gormek istiyorum dedim doktoruma ayarlayacak.
Mide yanmam icin hap verdi sabahlari icip gun boyu rahat edecegim.umarim.
Veee hamileligin en muhtesem.tarafi at yelesi saclarim tir baglasan tek.tel.kopmaz dogumdan sonra gurul gurul dokulmeye baslamadan tadini cikariyorum
öyle mi benimde fl nin altında 31+6 yazıyor işte 5 gün falan geriden ama kilomuz az gibi işte 1770Boyu kısa degil canım seninle günlerimiz aynı sayılır benim 15 gün önceki kontrolde bi dr da 38 cm bi dr da 40 cm çıkmıştı boyu.
32 + 2 bugub ama bizim tek arter damari oldugu icin beslenmesi kilo aliminda cok bisi beklemiyorduk yinede sukur yakaladi kilosunu : )maşallah ona gayet iyi kilosu da
benim de başından beri makat geliş pozisyonunda. 34. haftadan sonra yerleri daralıyormuş dönmeleri biraz daha zorlaşıyormuş. inşallah bir sonraki kontrolümüzde normal doğum pozisyonu almış olurlar. ben kendime çok güveniyorum normal doğum için. boşa gitsin istemiyorum.
32. haftada fln dönüyolarmış genelde ama 35 e kdr yolu var demişti doktorumdaha zamanın var döner inşallah canım
oyy maşallah buna rağmen gayet iyi kilosu da boyuda32 + 2 bugub ama bizim tek arter damari oldugu icin beslenmesi kilo aliminda cok bisi beklemiyorduk yinede sukur yakaladi kilosunu : )
inşallah olur canım bence döner ve normal doğm yapabilirsinnCanım ya Bir bu olsa keşke plasenta da rahim ağzıma yakın..
Doktorum %80 plasenta çekilir bebek de döner diyor ama insallah haklı çıkar..
Maşallah paşaya kolye mi yapmış kordunu boynuna :))Bugun mini balimi gormeye gittim.2 kilo 42 cm.saclari çıkmış. Gozlerini acip acip kapatiyordu.
Yaramazlik yapmis kordonu bir tur dolamis boynuna yerim onu neyseki normal dogum yapmayacagim.
Dogumdan 1 hafta once anestezi uzmaniyla gormek istiyorum dedim doktoruma ayarlayacak.
Mide yanmam icin hap verdi sabahlari icip gun boyu rahat edecegim.umarim.
Veee hamileligin en muhtesem.tarafi at yelesi saclarim tir baglasan tek.tel.kopmaz dogumdan sonra gurul gurul dokulmeye baslamadan tadini cikariyorum
3-5 gün geri sizin fl ,bizim fl 2 hafta geri.öyle mi benimde fl nin altında 31+6 yazıyor işte 5 gün falan geriden ama kilomuz az gibi işte 1770
Yaa dolamış ole o kadar tepinmenin sonu bu yaramaz iste: )Maşallah paşaya kolye mi yapmış kordunu boynuna :))
Benimde alnımın ortasından bile saç çıkacak korkarım.
3-5 gün geri sizin fl ,bizim fl 2 hafta geri.
Kilosu normal aslında mm lik ölçümlerle gramlar oynuyor.
Fl icin cok takilmayin genetik vs tamam etkiler ama benimde mesela 2 hafta geriydi sonra 1 haftaya dustu doktorum bu cihazlar yurtdisi standarlarina uygun olcumler yapiyor problem edilecek degerler degil bunlar diye hic uzerinde durmadi.Maşallah paşaya kolye mi yapmış kordunu boynuna :))
Benimde alnımın ortasından bile saç çıkacak korkarım.
3-5 gün geri sizin fl ,bizim fl 2 hafta geri.
Kilosu normal aslında mm lik ölçümlerle gramlar oynuyor.
Yaa dolamış ole o kadar tepinmenin sonu bu yaramaz iste: )
Ciksin birak iyice ciksin saclar dökülünce dengeleyelim : )
Boynumda göbeğimde cikmasaydi iyidi tabi
Napsın kuzu içerde oynayacak şey arıyorlar :))Fl icin cok takilmayin genetik vs tamam etkiler ama benimde mesela 2 hafta geriydi sonra 1 haftaya dustu doktorum bu cihazlar yurtdisi standarlarina uygun olcumler yapiyor problem edilecek degerler degil bunlar diye hic uzerinde durmadi.
He esimin boyu kisa benimde onada cekmis olabilir tabi diye 1 haftalik farki atliyorum.cok ciddi demek icin fl olsun bas yada karin olsun 3 haftaya varan gerilikler olmasi lazim
Ben devletteki ebeleri gördükten sonra birde hamilelere davranışlarını orda ki herşeyden vazgectim sadece tahlil icin gidiyorum o kadarAy benim devlette hiç şansım yok iste yoksa 2 tane yeni açıldı tertemiz ama ne çıkacak karşıma bilmiyom ben haklisiniz dedikce o coştuAllahtan özele gitme gücüm var ama olmayanlara Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?