2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evett minyon olucak benim boyum uzunmuş ama boyuda çok uzun olmayacak galiba 42 cm miş bilmiyorum diğer arkadaşların nasıldır eşime çekti herhalde iniminnacık bir kızım olacak
Boyu kısa degil canım seninle günlerimiz aynı sayılır benim 15 gün önceki kontrolde bi dr da 38 cm bi dr da 40 cm çıkmıştı boyu.

Bazı doktorlar gerçekten kafayi yemiş ben gecen gun gittim tahlil vermiştim sonuçları göstermeye kontrol icin gelmiştim diyorum neden geldiniz ki diyor dedim sizce neden olabilir aaa hamilemisiniz diyor yok dedim bu karnımdaki ödem boyle konularda kim olursa olsun size boyle sert yaklasmaya hakki yok

Fillinin rengi pek uymuyor besige bende cok begendim. Kedili vardi onu almak istiyorum. Nisan sonuna birakmam zaten herseyi aldim sayilir bir uyku setimiz eksik. Baya ceyiz yaptim ogluma

Bende ayni modeli begendim. Internette battaniyeside vardi hatta sariydi begendim ama magazaya gidemedim bir turlu. Canim Zahmet etme foto icin yarin gidip bakmaya calisirim. Iki tane olmasi iyi olmus yedek dursun. Bazen altina kaciriyor kusuyor bebisler yikayincada hemen kurumaz yorgan. Guzel gunlerde kullanalim ozaman

Ay benim devlette hiç şansım yok iste yoksa 2 tane yeni açıldı tertemiz ama ne çıkacak karşıma bilmiyom ben haklisiniz dedikce o coştu Allahtan özele gitme gücüm var ama olmayanlara Allah sabır versin

Ben hacıserif te yaptiracagim çikolatası iyi diyorlar
evet evet guzel lezzetlı
ya bılemıyorum ama normal ped asla olmaz gıbı ben sezryan oldm cook kanamam vardı hastabzı kullandım dusun Normal ped olmaz bnce kucuk kalır rahat edemezsn
cok gecmıs olsunn ıpek kıza Dogunca bence o ufacık kıskanclık bıle ortadan kalkacak koskocaman abla o sahıplenecek korumak ısteyecek:)) ınsallah hersey guzel olacak
Bende çok titriyorum ya benim eşim uykusunda çok sıçrar acaba sıçrıyomu içeride diye düşünüyorum bi anda titriyorum çünkü
bende yaa karnım nasıl resmen sallanıyor noluyoor ıcerde napıyorrrr bılmıyorum ıttırmesı ayrı zaten ınıp ınıp cıkıyor ama o tıtretme cok komık yaa nasıl yapıyor axaba bırde arada kasıgımın ordan sankı balık kayıto gıbı ıttırme oluyoe acaba ellerıylemı yapıyor cozmeye calısıyorum sureklıayaklar zaten ust yanlarda yaramazlar yaaa ablası kılıklı buda zıpır olacak anlasıldı

Bugun mini balimi gormeye gittim.2 kilo 42 cm.saclari çıkmış. Gozlerini acip acip kapatiyordu.
Yaramazlik yapmis kordonu bir tur dolamis boynuna yerim onu neyseki normal dogum yapmayacagim.
Dogumdan 1 hafta once anestezi uzmaniyla gormek istiyorum dedim doktoruma ayarlayacak.
Mide yanmam icin hap verdi sabahlari icip gun boyu rahat edecegim.umarim.

Veee hamileligin en muhtesem.tarafi at yelesi saclarim tir baglasan tek.tel.kopmaz dogumdan sonra gurul gurul dokulmeye baslamadan tadini cikariyorum

Cok saol canim.evet kesinlikle gidecek eminim eve gelince ilk is esyalarini opup besigini sevmek oluyor : )arada iste bi nazlaniyor bana.hepimiz icin hersey cok guzelolsun

maşallah ona gayet iyi kilosu da

Boyu kısa degil canım seninle günlerimiz aynı sayılır benim 15 gün önceki kontrolde bi dr da 38 cm bi dr da 40 cm çıkmıştı boyu.
öyle mi benimde fl nin altında 31+6 yazıyor işte 5 gün falan geriden ama kilomuz az gibi işte 1770

Al benden de o kadar benimde kendime olan güvenim tam ama işte dediğin gibi büyüdükçe daha zor oluyor dönmeleri.. Bir yolu yok mu acaba bu süreci kolaylaştırmanın..

32 + 2 bugub ama bizim tek arter damari oldugu icin beslenmesi kilo aliminda cok bisi beklemiyorduk yinede sukur yakaladi kilosunu : )
oyy maşallah buna rağmen gayet iyi kilosu da boyuda
Canım ya Bir bu olsa keşke plasenta da rahim ağzıma yakın..
Doktorum %80 plasenta çekilir bebek de döner diyor ama insallah haklı çıkar..
inşallah olur canım bence döner ve normal doğm yapabilirsinn

Maşallah paşaya kolye mi yapmış kordunu boynuna :))
Benimde alnımın ortasından bile saç çıkacak korkarım.
öyle mi benimde fl nin altında 31+6 yazıyor işte 5 gün falan geriden ama kilomuz az gibi işte 1770
3-5 gün geri sizin fl ,bizim fl 2 hafta geri.
Kilosu normal aslında mm lik ölçümlerle gramlar oynuyor.

Yaa dolamış ole o kadar tepinmenin sonu bu yaramaz iste: )
Ciksin birak iyice ciksin saclar dökülünce dengeleyelim : )
Boynumda göbeğimde cikmasaydi iyidi tabi

Fl icin cok takilmayin genetik vs tamam etkiler ama benimde mesela 2 hafta geriydi sonra 1 haftaya dustu doktorum bu cihazlar yurtdisi standarlarina uygun olcumler yapiyor problem edilecek degerler degil bunlar diye hic uzerinde durmadi.
He esimin boyu kisa benimde onada cekmis olabilir tabi diye 1 haftalik farki atliyorum.cok ciddi demek icin fl olsun bas yada karin olsun 3 haftaya varan gerilikler olmasi lazim

Yaa dolamış ole o kadar tepinmenin sonu bu yaramaz iste: )
Ciksin birak iyice ciksin saclar dökülünce dengeleyelim : )
Boynumda göbeğimde cikmasaydi iyidi tabi
Napsın kuzu içerde oynayacak şey arıyorlar :))
Maşallah arayı kapanış ozaman.
Bende kısayım zaten bana benzeyecek ogluş. Evet 3 haftaya kadar pek kaile almıyorlarmış doktorlar.

Ay benim devlette hiç şansım yok iste yoksa 2 tane yeni açıldı tertemiz ama ne çıkacak karşıma bilmiyom ben haklisiniz dedikce o coştu Allahtan özele gitme gücüm var ama olmayanlara Allah sabır versin
Ben devletteki ebeleri gördükten sonra birde hamilelere davranışlarını orda ki herşeyden vazgectim sadece tahlil icin gidiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…