2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Battaniyesi kotuydu english home dan aldigim 15 tllik battaniye ondan daha iyiydi bu yuzden tavsiye etmiyorum canim ama uyku seti cok guzel

Canım dogum yapınca anne sütinden yüzinin hatları boyinca sütinden sür bir ikigün onlar daha ozaman dökülüyor annem ben ve ikizime öyle yapmış hatta kaş hatlarona bile sürmüş kaşlarımız yay gibi herkes beyeniyor :)

Kizlar biraz once doktordan geldim dogumu konustuk moralim bozuldu. Sadece dogum icin 8 bin tl istedi. Ankarada fiyatlar ucmus. 32 haftalik oldum bu saatten sonra doktor degistirmekte istemiyorum.. ankaradadogum yapanlar ne kadar odeme yapicak??

Kizlar biraz once doktordan geldim dogumu konustuk moralim bozuldu. Sadece dogum icin 8 bin tl istedi. Ankarada fiyatlar ucmus. 32 haftalik oldum bu saatten sonra doktor degistirmekte istemiyorum.. ankaradadogum yapanlar ne kadar odeme yapicak??
Of çok fazla yaa. Valla ben değiştirdiysem herkes değiştirir canım çokta memnunum doktorumdan iyiki değiştirmişim.

aynen aslında google bakınca 32 haftaya 1700 gram diyor ama burda genelde hep 2 üstü olmuş o yüzden bana az gibi geliyor bakalım ne kadar doğacak

Benimde doktorum 4bin500 hastane 3bin alacak.istanbulda da fiyatlar hemen hemen ayni

Ben ankaradaym direk doğum paketi aldım ama tabi şuan baya geç onun için 6650₺ ödedim %20 sini geri aldım vergiden . Hastanelerin sadece doğum ücretleri ne kdr acaba benm hastanenin aralıkta sorduğumda 5500 flndı galiba ..

Canım alnımda yüzümde tüy yok saçlarım çok gürleşti şakaklarımdan alın diplerinden yeni saçlar çıkıyor.iyi besleniyor olmalıyım
Yalnız verdigim kaç taktiğini ilkkez duyuyorum denemeye değer bence teşekkürlr ❤
aynen aslında google bakınca 32 haftaya 1700 gram diyor ama burda genelde hep 2 üstü olmuş o yüzden bana az gibi geliyor bakalım ne kadar doğacak
Sende zayıfsın canım zaten önemli olan sağlıkları yerinde ya çok şükür.varsın topaç olmasınlar

aynen öyle bu ultrasonlara güven olmuyor zaten 2500 geçelimde bide aşağı yukarı 400 gram oynayabiliyomuş daha aşağısı olmasında yoksa sıkıntı değl fırt diye doğacak hiç yormayacak anasını

Hangi hastanede dogum yapcaksin canim?? Tobb ve bayindirla anlasmaliymis doktorum kararsiz kaldim. Ankarada yasamiyorum dogum paketi bana olmazdi. Benim doktorun oyle dogum paketi falanda yok zaten. Direkt ucret bu isine gelirse gibi oldu

Benim hastane en son 13 bin idi.
Şimdi kaç bilmiyorum.. Allianz sigortam Doğum Desteklemesede kısmi bir ödeme yapıyormuş..İnşallah ciddi bir indirim olur da biraz olsun hafifler..
Maalesef aşağı yukarı fiyatlar hep 5000 bin üzeri.. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor..

Benim hastanem normal doguma 3900 istiyordu en son konuştuğumda bize o.bile pahali gelmişti acikcasi burdaki fiyatları görünce bir irkildim

Ben de senin gibi düşünüyorum öyle çok kıyafet almadım. İlk aşama için yetecek kadar aldım, sonra lazım oldukça alırım diye düşündüm. Bazı arkadaşlarımin hazırlıklarını görünce biraz telaş yapmıştım ama benim de eksigim azalmış çok şükür

Yani bebeğine dene sende annem çok zekiymiş biri kendi sütüyle hem yedirmiş hemde bakım yapmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…