2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hangi hastanede dogum yapcaksin canim?? Tobb ve bayindirla anlasmaliymis doktorum kararsiz kaldim. Ankarada yasamiyorum dogum paketi bana olmazdi. Benim doktorun oyle dogum paketi falanda yok zaten. Direkt ucret bu isine gelirse gibi oldu
Tobb da bayındırda iyi diye biliyorum canım. Medicalparka gidiyorum ben

Kızlar bu uyku seti korumalok ve içinde cibinlikle demiride var sizce nasıllar nunlardan biini almayı düşünüyorum :)

Daha 9 gün önce gittiğim için kilosuna bakmak istemedi ama ben merak edince baktı 2300 dedi geçen gittiğimdede 2200 çıkmıştı zaten öyle şuanlık herşeyi normal dedi iki hafta sonra tekrar gidicem
Çok iyi kuzum paşamız nasıldı keyfi yerinde miydiii

Gercekten allah yardimcimiz olsun. Bu kadar tahmin etmiyordum. Esim dedi zaten cocugu almazsak kaca olur diye dogum ne kadar masrafli ismis..

Tamam canım malzemeleri bulursam deniycem inş teşekkür ettim

Ben devletteki ebeleri gördükten sonra birde hamilelere davranışlarını orda ki herşeyden vazgectim sadece tahlil icin gidiyorum o kadar
Bende bugün devlete gittim tahliller için iyi bi doktora denk geldim çok şükür daha önceden de gitmiştim. Gebe polikliniği olmamasına rağmen çok iyi davrandı tahlillerimi detaylı yaptı doğumlara girip girmediğini sordum doğumhabe günümdeysem giriyorum doğuma dedi tamamen şans yani. Doktor çok iyi işte her gittiğimde ona denk gelsem ama olmuyor asistanlarada çok denk gelmiştim. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın çok iyi ebe Dr hemşireler var. Geçen sene özelde ameliyat oldum benim ameliyat sonrası çok bulantım oluyor hemşire gelip elimi tutup çubuk kraker yedirmişti Rabbim ondan razı olsun

Bugün tahlil verdim idrarda bakteri ve lökosit çıktı doktorum tek kullanımlık olan antibiyotik kullan dedi ayrıca kültürde bakıldı ama sonucu çıkmamış daha

Ben gezideydim 2-3 gün üst üste çok yürüdüm çok yol geldim gittim bence ben kendimi çok zorladım bugün eve geldim bugün de dolabımızdaki kışlıklarla yazlıkları yer değiştirdim belim ağrıdı baya yoruldum. Ayın 18inde kontrolüm,acaba doğuma ne kadar var pozisyonu nasıl merak ediyorum. Ben bazen karnımda pata küte bişeyler hissediyorum yumruk mu tekme mi anlamıyorum çok yürüyünce de vajinamdan çıkacak gibi oluyor bakalım valla ne haylazlar yahu yerim onlarııı

Ben de kararsızdım en iyisi mayısta alayım onu ve korsemi de ve bitiryim

İyiydi canım dil çıkarıyodu ama eli kolu hep yüzündeydi gene rahatına düşkün sanırım 2 hafta sonra tekrar gidicem ntsye giricem sanırım bu sefer.
Bana artık yüzünü göremezsin çok büyümüşler diyorlardı bak ne güzel gözüküyormuş
Ben de nst çok merak ediyorum bikere bakayıö nasıl bir şey yaa

Çok güzeller canım böyle fiyatı nedir
Canım iki yerde gördüm biri 300 diğeri 230 diyordu ikiside aynı modeldi ama karar veremedim acaba aralaronda fark varmı bilmem tüm kılıfları fermuarlı yıkanabiliyormuş ikide yastığı var biri süs biri normal yastık nasıl güzelmi bana uygun geldi sanki istedigin boyutta sipariş edebiliyormuşsun iki yan ikide baş koruması var

Korseyi bende mayısta alacagim birde bez falan alirim sanirim bir iki de eksigim var tamamlarım mayısta hazirana birsey kalmasın
Ben yamunayı sonrasında düşünüyorum başlangıöta daha uygun daha kolay bir şey düşünüyorum da bakalım. Zaten doğuma ne kaldı

Valla ben bunların fiyatlarını çok iyi araştırmadım. Kaynanam alcak ye anlaştık bunu. Ama internette model bakarken 150-300 arası fiyat gördüm sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…